lencuga 14564 Napisano Jun 7, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bitno mi je da ima mapu grcke i da mi ne crkne dok se ne vratim sa mora dajte neke ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/najnoviji-1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Jun 7, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i sad si ti kao pametan? ne kupujem od nepoznatih ne treba mi cepanica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan SSnupi ih je prodavao jedno vreme.pouzdan lik ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 10, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел идеш мотором или колима и што не инсталираш у телефон?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moja ponuda. Nabavis jos jednu bateriju za telefon. Instaliras Locus map (bespalatan program). Iz Locusa skines mape za oblast koja te zanima na nivou street, ne treba ti veci nivo. E to sve pocnes da radis jedno 5 dana pre puta jer ce ti trebati vremena da poskidas mape. Mape skidas sa dva izvora MapQuest ili OSM (Open Street Maps). Da nisu neke bezvezarije u pitanju potrvdjuje ti to da OSM americka vojska koristi u obuci vojnika kao mape koje su dovoljno tacne I na kraju dodjes mi 20e cisto onako, da bi bila ponuda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Jun 10, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan idem kolima. u telefon necu da ubacujem navigaciju jer je previse skup, proslu navigaciju sam poklonio drugaru jer mi je rekla da skrenem gde ne treba, a onu pre nje sam izbacio iz kola jer je svo vreme nesto mrmljala. da ne bih pao u iskusenje da bacim i telefon koji prilicno kosta odlucio sam se za polovnu navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan idem kolima. u telefon necu da ubacujem navigaciju jer je previse skup, proslu navigaciju sam poklonio drugaru jer mi je rekla da skrenem gde ne treba, a onu pre nje sam izbacio iz kola jer je svo vreme nesto mrmljala. da ne bih pao u iskusenje da bacim i telefon koji prilicno kosta odlucio sam se za polovnu navigaciju. E kad prebacis na muski glas onda ne mrmlja toliko 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Garmin mali, osnovni model (mislim da je 205 - provericu), detaljna mapa cele jevrope, tu je i Hellas 50eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Jun 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi nasao sam sta mi je trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...