lencuga 14889 Napisano Jun 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nov ne koriscen, zapremine 2.5 litara, veoma korisna stvar. cena 3500 din. licno preuzimanje u beogradu ili slanje brzom postom. telefon: 063/28-28-12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jun 6, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan De si slikao na parketu,kamuflirao se camelback jedva sam ga video. Inace odlicna stvar, pogotovo ovaj koji je implementiran u ranac. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6465 Napisano Jun 6, 2013 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta endurasa ih nosi, a meni i dalje nije jasna namena. Kad sam zedan, stanem i popijem vodu, nisam posao na trku, pa da ne smem da stajem. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj i ne filozofiraj. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4514 Napisano Jun 6, 2013 Advanced Member, 1994 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je jako vruce uzmem gutljaj-dva svakih par minuta. U slucaju kada je voda u koferu ili torbi to bi znacilo da svakih par minuta treba stati, sici sa motora, skinuti kacigu pa onda sve to isto obrnutim redom. Posto me naravno mrzi da svakih par minuta stajem da bih to sve odradio vrlo brzo izgubim dosta tecnosti a to nije jednostavno nadoknaditi (bar ne iz dana u dan). Dakle za nas kojima treba bas dosta tecnosti camelback je zakon. Flasa sa vodom je ok za nekoga ko ne mora toliko da pije. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan De si slikao na parketu,kamuflirao se camelback jedva sam ga video. Inace odlicna stvar, pogotovo ovaj koji je implementiran u ranac. Znači, camufllirback . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6465 Napisano Jun 6, 2013 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kada je jako vruce uzmem gutljaj-dva svakih par minuta. U slucaju kada je voda u koferu ili torbi to bi znacilo da svakih par minuta treba stati, sici sa motora, skinuti kacigu pa onda sve to isto obrnutim redom. Posto me naravno mrzi da svakih par minuta stajem da bih to sve odradio vrlo brzo izgubim dosta tecnosti a to nije jednostavno nadoknaditi (bar ne iz dana u dan). Dakle za nas kojima treba bas dosta tecnosti camelback je zakon. Flasa sa vodom je ok za nekoga ko ne mora toliko da pije. A sto moras da pijes na svakih par minuta ? Budem zedan, stanem, popijem pola litra, teram dalje. Za sat vremena ponovo mogu da stanem da popijem jos pola litra ako je potrebno. Na poslednjoj enduro voznji sam popio skoro litar odjednom i bio miran duze vreme, znaci nije problem stajanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jun 6, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlično da se zakamuflira rakija msm prva pomoć 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 6, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim ljudi ne bi skontali ni kada sam stigao da se napijem ni gde sam pao. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kada je jako vruce uzmem gutljaj-dva svakih par minuta. U slucaju kada je voda u koferu ili torbi to bi znacilo da svakih par minuta treba stati, sici sa motora, skinuti kacigu pa onda sve to isto obrnutim redom. Posto me naravno mrzi da svakih par minuta stajem da bih to sve odradio vrlo brzo izgubim dosta tecnosti a to nije jednostavno nadoknaditi (bar ne iz dana u dan). Dakle za nas kojima treba bas dosta tecnosti camelback je zakon. Flasa sa vodom je ok za nekoga ko ne mora toliko da pije. A sto moras da pijes na svakih par minuta ? Budem zedan, stanem, popijem pola litra, teram dalje. Za sat vremena ponovo mogu da stanem da popijem jos pola litra ako je potrebno. Na poslednjoj enduro voznji sam popio skoro litar odjednom i bio miran duze vreme, znaci nije problem stajanje. zanima me gde drzis tu flasu sa vodom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4514 Napisano Jun 6, 2013 Advanced Member, 1994 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A sto moras da pijes na svakih par minuta ? Budem zedan, stanem, popijem pola litra, teram dalje. Za sat vremena ponovo mogu da stanem da popijem jos pola litra ako je potrebno. Na poslednjoj enduro voznji sam popio skoro litar odjednom i bio miran duze vreme, znaci nije problem stajanje. Kod mene to nalivanje ne funkcionise Meni je bitno da mogu redovno i cesto da pijem dok se bavim nekom aktivnoscu. Puno se znojim pa treba to i nadoknaditi, a nikako nije isto da li se odjednom nalije velika kolicina ili redovno po malo (organizam efikasnije iskoristi manju kolicinu tecnosti. Nece ni u cilindar odjednom ceo rezervoar da se saspe vec taman onoliko koliko treba za paljenje ). Kao primer zasto mi treba puno vode: na dvocasovnoj voznji bicikla popijem i litar ipo tecnosti, i pored toga se vratim 2-3 kilograma laksi. Dakle enormno mnogo znoja... Kada se vratim kuci treba mi celo vece, a nekada i deo sutrasnjeg dana, da to nadoknadim kako treba. Jasno je da ne mozes odjednom popiti 2 litre bilo cega, to samo naduva stomak a zedj ostaje (bar je kod mene tako) Sa druge strane ima ljudi koji opusteno izguraju ceo dan aktivnosti a da im je dovoljno popiti casu-dve... Svaki organizam drugacije funkcionise, bitno je da nadjes ono sto ti odgovara. Meni je camel back prakticno najkorisniji deo opreme. Nije ova prica bas za temu u oglasima Kao sto rekoh, ako ti flasa radi pos'o onda nema razloga da kupujes i teglis ranac. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Gliga je 100 posto u pravu . Bavim se biciklizmom vec 30 godina i unos tecnosti u vecim kolicinama prilikom aktivnosti nije preporucljiva . Treba da se pijucka po malo i sa vremena na vreme . Kad osetiz zedj vec je kasno i pocinjes da dehidriras . Naravno to neko lakse podnosi a neko ne . Mene na primer odma pocne glava da boli . A u vodu obavezno stavljam sumece tablete Magnezijuma . Sto kaze prijatelj ovo nije tema za raspravu ali mogu samo da preporucim ovaj ranac . Ja stavljam u moj postojeci ranac gumeni ulozak koji napunim vodom . Stvar za preporuku onima koji ne secaju stvari alat i delove u rancu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li ovako nesto u varijanti da moze da odrzava rashladjenu tecnost ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je i za egzit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Al' sjebasmo čoveku oglas Barem je non-stop na vrhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je bolje na hard enduru od kada nosim camelback. U njega ubacima i neku sitnu alatku. Dobra je opcija i mali ranac od 12 lit, i u njega ubacis samo pvc vrecu sa crevom. Klasicno vozikanje, manje-vise bitna stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li ovako nesto u varijanti da moze da odrzava rashladjenu tecnost ? izvadis kesu iz camelback-a, sipas 1l vode i stavis u zamrzivac, kad krenes na voznju dopunis kesu i imas hladnu vodu ceo dan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li ovako nesto u varijanti da moze da odrzava rashladjenu tecnost ? izvadis kesu iz camelback-a, sipas 1l vode i stavis u zamrzivac, kad krenes na voznju dopunis kesu i imas hladnu vodu ceo dan A na kraju dana upalu pluca od hladne vode na ledjima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li ovako nesto u varijanti da moze da odrzava rashladjenu tecnost ? izvadis kesu iz camelback-a, sipas 1l vode i stavis u zamrzivac, kad krenes na voznju dopunis kesu i imas hladnu vodu ceo dan A na kraju dana upalu pluca od hladne vode na ledjima verovatno, ako vozis u toplesu sa protektorima na sebi tesko, osim ako nisu od iste plastike kao i case za jogurt 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...