gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi pokusao sam da se vratim na drum ali ne ide, jednostavno nema vise te zelje za voznjom po asfaltu. Nije do motora vec do mene, napravio sam sa njim 300km i shvatio da me taj vid voznje ne ispunjava. Enduro i cross su me uzeli pod svoje i sve ostalo je samo mucenje za mene. Znaci kao sto neki vec znaju motor sam uzeo pre nekih mesec ili dva. Sabacke table odjavljen. Polirane felne, pancirna creva, zamenjeno ulje i filter pre 70km ipone katana full sintetika, sve svecice nove. Akumulator malo losiji, pali kad se vozi ali kad stoji par dana on se isprazni. Garantujem za legalnost kao i ispravnos agregata. Nema nikakvih zveckanja i sumnjivih zvukova. Rezervoar je bio ulubljen malo ali se farbar mucio da pogodi boju pa je motor prefarban ceo. Presao 30 i kusur hiljada, ne znam tacno jer nisam u srbiji pored njega. Gume dobre, lanac i lancanici dobri. Sve u svemu bas pristojan motor. Pravi kompromis ko voli dugacke ture a ponekad i da zavrne gas. Poviseni vizir pruza bas dobru zastitu od vetra. ZNaci jedini razlog prodaje je sto me apsolutno ne interesuje voznja po asfaltu. Cena je 2400e. Moguce su zamene za cross ili hard enduro mladnji od 2004god. 250-300 2t ili 250-530 4t iskljucivo ocarinjeni ili sa nasom saobracajnom. Znaci nista bez papira me ne interesuje. Odgovaralo bi mi u zamenu i fiat scudo po mogucstvu putnicki ili slicno vozilo, moze i prikolica za prevoz motora plus lepa doplata. Kontakt preko p.m. jer jos uvek sam retko u zemlji. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 4, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, da si kupio KLE imao bi motor i za off i za drum 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 4, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak, i ne preterana cena. Sa srećom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Super cena, Gavra je to za sebebuzeo tako da je sigurno dobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 4, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jabi ovo rado cero A jel mogu sa 192cm na njega a da mi kolena nisu u zubima? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 4, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj ne budali sinko...A sto nebi mogo cerat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jabi ovo rado cero A jel mogu sa 192cm na njega a da mi kolena nisu u zubima? hm...ocigledno nisi video ovaj motor uzivo, dosta je veci od 600ccm. ja sam visok 187cm i imam 110kg i nije ni blizu da mi je mali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije neka slika ali cisto da vidis gde su meni kolena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 4, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ubedio si me, aj sad ja tebe da ubedim da uzmes mog Pegasa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ubedio si me, aj sad ja tebe da ubedim da uzmes mog Pegasa! matori znas da je to nemoguca misija 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan znam, znam.... nema ni h od hard, a o enduro mozemo da polemisemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Jun 5, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan predobar motor, i dobra cena, jedan od retkih putnih motora koje sam uzimao u razmatranje kada sam resio da ne vozim R-ove vise. sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan niko ni da ponudi nesto. Jbt po oglasima 600ccm starije i losije od moje a skuplje, da ne pricam o labinama cbr600 f3 i slicno koje se cene kao moj motor. Pravi sport turer u odlicnom stanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 8, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ja jos uvek imam najozboljniju ponudu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan niko ni da ponudi nesto. Jbt po oglasima 600ccm starije i losije od moje a skuplje, da ne pricam o labinama cbr600 f3 i slicno koje se cene kao moj motor. Pravi sport turer u odlicnom stanju! Strašno stanje. Motor ti je extra i za super pare a nemožeš da prodaš. Ja isto prodajem motor ili menjam za hard enduro, a najozbiljniju ponudu ako izuzmem gomilu "pegazova" i "frivindova" sam imao od čuveka koji mi je nudio skuter njegove žene. Ja ga pitam šta je tu hard, on kaže "žena". 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 8, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini,vidim da cu ja da dodjem da ga kupim,ovi sve neki neozbiljni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 8, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Нај бољи Јамахин мотор. За све прилике. И за пут, и за потез, и за лрајњу брзину (260км/х). Моја препорука. О цени нећу да причам јер је смешна за тај мотор. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep,rado bi ga pazario al nikad nemam kesa kad ovako nesto naleti(baksuz), nadam se da ce da iskrsne nesto uskoro pa cemo se cuti,a do tada srecno u prodaji...mada neverujem da ce ti trebati,jer ovakav motor za ove pare trenutno ima samo u ovoj temi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sad vrtim oglase, gledam i razmisljam da li sam ja normalan sa ovom cenom. Nema veze neka bude ta i dalje ovde na forumu. krajem jula se vracam za stalno u srbiju i ako do tad ne ode kacim na ostale oglase sa malo vecom cenom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvrano extra povoljna cena! Jedini sport turer koji mi drži pažnju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Jun 8, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvrano extra povoljna cena! . Odličan odnos cene i onoga što se za taj novac dobija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 8, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da podam mog Fazera. Ovaj je u boljem (bar vizuelno) stanju, ali ja mog ne dam za te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Jun 8, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor odlična cena i veruj da će da ode garant. Ja sam mesec dana tražio motor sve su bili sa preterano jakom cenom i pojavio se ovaj što sam pazario. da nisam nebi se dvoumio ni sekundu. Strpi se malo i nedaj ispod ni pod razno. Srećno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne brinem ja, samo je problem sto kad stavis ovakvu cenu i mogucnost zamene dobijas ponude van svake pameti. NUde mi ktm250 godinu dana stariji od mog ktm-a ,glavu za glavu a ja moj nisam jos prodao za 1000e. Ludnica kakvih sve optimista ima. Cena je ta koja jesta ali za KES. U zameni me interesuje samo pomenuto i sto na oglasima pise bar 3000e. Znaci zamena u najboljem slucaju za : KTM250exc, 300exc, 450exc, 525exc, yamaha yzf250-450,honda crf450x,suzuki rmz250-450 i slicno i sve to 2004 i mladji i iskljucivo bar ocarinjeni. Varijante bez papira me ne interesuju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo da obavestim sve one koji su zeleli da dodju da vide motor a nisu mogli jer nisam bio tu , ovaj vikend sto dolazi sam u srbiji i motor se moze pogledati u petak i subotu jer u nedelju vec palim nazad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...