Jump to content

Moto Zajednica

MOTOVILLE FEST

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 346 postova
  • Motocikl: Suzana je stroj ...

Bili danas oko podneva nismo imali sta da vidimo valjda ce biti zurka ako uopste dodju ovi koji su najavljeni.

i ja bio nista nije bilo spremno....

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 346 postova
  • Motocikl: Suzana je stroj ...

Planiram sutra da vodim decu na kupanje u Petrovac da li mi vredi dolaziti ponovo do Novog Sada da nesto vidim i mozda nesto kupim ili ce se uveliko svi biti spakovani ,oko 12h kad ja budem dosao ?

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

201 metar. Iako sam imao malo problema sa strujom, ili cime vec, nisam hteo da se drkam, jer se tek tek osetilo da prekida.

Brizna na 201 metar je po kazaljci skoro 135km/h bila. Bilo bi i bolje, da sam imao ko svet kais, a ne ovo g#vno od kaisa 828-20.5 mm.

Vreme je 9.4 na 201 metar.

aahk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r

po ovome nema programa za nedelju....

Kazu da je u 1 sat dodela nagrada za ucesnike koji su ucestvovali u nagradnoj igri, u vezi potpisanih ulaznica....

Kazu nagrade letovanja itd :)

Docemo da vidimo sta ima :)

• U prolazu, 8 postova

u petak od pola7 do pola 9 uvece ukupno prisutna 20 posetioca.Niko nezna zasto ali tako je.U novom sadu strasna naftna kriza ,na miseluku radnim danom u zadnjih mesec dana 2-3 coveka i oni stoje i pricaju.Upozno sam sve ptice koje preleu miseluk-eto to su glavna dogadjanja u gradu koji se ponosio jos u bivsoj sfrj da ima najacu moto scenu.Treba odati priznanje sto je neko pokuso da animira ljude ali daj boze da je izvuko pare

• U prolazu, 77 postova

bio, koncert za 50 ljudi :staa2: , bio i na Miseluku, naisao policajac i rekao nama dvojici da se razidjemo jer nije dozvoljeno okupljanje :Mina::zbunjen:

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

u petak od pola7 do pola 9 uvece ukupno prisutna 20 posetioca.Niko nezna zasto ali tako je.U novom sadu strasna naftna kriza ,na miseluku radnim danom u zadnjih mesec dana 2-3 coveka i oni stoje i pricaju.Upozno sam sve ptice koje preleu miseluk-eto to su glavna dogadjanja u gradu koji se ponosio jos u bivsoj sfrj da ima najacu moto scenu.Treba odati priznanje sto je neko pokuso da animira ljude ali daj boze da je izvuko pare

Jesi li siguran za najjacu moto scenu???

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r

Pa kako je lose organizovano i kako su lose obavestili ljude za ovu manifestaciju, dobro im je iko i dosao...

Nije pisalo kad sta pocinje, ni stunt ni trke nista....

Bio je neki program kao, koji se debelo nije postovao...

U nedelju katastrofa ponovo, dosli drugar i ja da vidimo ima li sta, ne zbog nagradne igre nego zbog dogadjaja, a ono tamo cuvar stoji ne zna ni on sta se dogadja niti o cemu mi pricamo, kao drzavu da sam omasio a ne mesto gde se nesto odrzava....

Ma... Sledeci put ako budu hteli da zarade malo vise para, valjda ce se vise potruditi da prosire vest gde sta kad i kako...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja