Jump to content

Moto Zajednica

Dali vredi kupiti ovu Yamahu Dt

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Pozdrav,

NAso sam jednog lika koji prodaje Yamahu Dt 50cc 1990god za solidnu cenu,e sad treba mi vas savet dal vredi da se kupi to,ima nekih kvarova,prodavac kaze da je samo to navedeno otislo i da je sv eostalo extra,mada sumnjam,pa mi treba savet,

KAze da je motor u dobrom stanju sem sto mu je izgoreo dihtung pa uvlaci vazduh ne moze da radi i trebaju platine da se nasteluju,e sad dali pored toga mozda moze jos nesto da mu ode,ili mu je mozda jos nesto otislo nego nece da kaze ? Taj motor ocigledno ne moze da se upali,pa samim tim ne mogu da proverim dal mu jos nesto ne valja.Moze neko da mi kaze nesto vise iz prve ruke i dali je neko imao te probleme i dali je skupo sve to da se odradi ? Treba mi motor za sumu a ovaj nema ni papire ni nista odgovara mi,ali da ne dam pare za dzabe ako ne vredi i ako ima mnogo da se ulozi,vase misljenje ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pazi lik mi trazi 80e za nju,sad dal se to isplati ? koliko treba da se ulozi jos u to da upali ? Ne znam ni koliko kostaju delovi ni nista,i dal ima da se nabave

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kao i na svakom drugom motoru - može sve da mu ode ( radilica, cilindar, klip . . . ). Najbolje da nađeš nekog iskusnijeg pa sa njim da odeš da pogledaš motor. Ovde možeš da postaviš sliku .

Takođe može da bude neki bezvezni bezazlen kvar koji može da se otkloni sa malo ulaganja .

80 evra nisu neke pare, mada ako ti je to sva ušteđevina - tebi je to ko planina - dobro pregledajte motor i dobro razmisli. Takođe se malo raspitaj o motoru - tu u okolini - možda saznaš nešto bitno .

Lik je stavio na motoru nov Klip,karike,platine,zadnju osovinu,lamela odlicna,samo kaze ima da se zameni dihtung i lezajevi i to je to,tako on kaze,e sad meni on nije blizu ja to nmg da pogledam,ako odem idem pravo da ga kupim jer je dugacak put.I kaze popravka ce kosta oko 20e da se zameni dihtung i da se nasteluju platine,to ce mi ispadne sa sve putom oko 150e da se sredi da ga kupim i da ga dovezem,ako taj lik ne laze,mada ne verujem,siguno bi reko,mada ima svakakvi prevaranti

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

To sto si nabrojao da je stavljeno novo vrijedi vise od 80E. Nema logike da mu fali jos 20 da radi ko nov. Ali ako ti se dopada, uzmi pa polako...

• Drug član, 3087 postova

Па и да је без мотора, само рам, амортизери и точкови - то је повољно. Само је питање шта је разлог за такву цену.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

U dobrom je stanju, ali ima jedan problemcic: ne radi.

Sta znaci onda dobro stanje? Nije truo pa moze u vitrinu?

Ono, odlican + ide i migrena uz njega. :D

Salu na stranu, ako ti pitas to sto pitas ovdje, sanse su da ce te zaboliti glava.

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250

U sustini nije skupa ali tu ko zna sta sve fali..Ja bih probao da skinem jos cenu ili mu dao jos tih 20e pa nek je on osposobi.Ako skines cenu najjednostavnije ti je ako bude skupa popravka da skines ceo agregat a kupis drugi od Tomosa ctx ili bt i samo ga namontiras a delove tvog agregata rasprodas i mozda se cak desi na ti ostane para i za benzin.

• Zainteresovan, 824 postova

Lik je stavio na motoru nov Klip,karike,platine,zadnju osovinu,lamela odlicna,samo kaze ima da se zameni dihtung i lezajevi i to je to,tako on kaze,e sad meni on nije blizu ja to nmg da pogledam,ako odem idem pravo da ga kupim jer je dugacak put.I kaze popravka ce kosta oko 20e da se zameni dihtung i da se nasteluju platine,to ce mi ispadne sa sve putom oko 150e da se sredi da ga kupim i da ga dovezem,ako taj lik ne laze,mada ne verujem,siguno bi reko,mada ima svakakvi prevaranti

Jao sto volim te prodavce kada kazu da su promenili sve zivo, a nisu imali jos pisljivih 20e da poprave mali kvar i onda tako prodaju nekome. Tako sam ja nalazio polovne mobilne telefone, kao ne radi mu samo ta sitnica, pa kada je sitnica sto je nisi popravio i povecao cenu prodajnu.

Reci ti njemu da ga popravi o svom trosku, a ti njemu posle daj 100E i nikako drugacije. Ne uzimaj stvar koja ne radi, bilo sta, to ti pricam iz iskustva pa makar ta stvar kostala i 1000din jer si ih bacio.

• Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Kao što su i pre mene rekli:

Uradio sve to, a nema još 20 eura da motor upali i radi i da je proda za nekoliko stotina eura....??? Kao nema vremena, mrzi ga, u poslovima je... Pa ako je tako zauzet i bitan, ne bi se bakćao sa tih 80 eura. Dao bi prvom klincu iz komšiluka za dž da se deca igraju.

Sa druge strane, 80 eura nije neka para. Što je već napisano: ram, točkovi, delovi mašine... Može u delove da se povrati kinta i nešto zaradi ako je ispala.

I opet: Papiri?

Ma nema papire nema nista,on mi je ponudio da menja taj dihtung al bi onda cena bila 100e,pa sam razmisljao bolje ja da ga popravim ako je to barem cu to lepo da odradim a ne on mozda skarabudzi to samo da upali,cim mi ponudio mozda je stvarno samo to u pitanju,bre 80e nije neka para,i da ne mogu da ga napravim,tj da ga upalim ako ima mnogo da se ulaze ja cu ga rasklopim pa cu prodajem delove,te pare cu sigurno da izvucem,ali nije mi to cilj,meni treba za sumu motor.

• Zainteresovan, 500 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Ako si spreman da bacis tih 80 eura onda ga kupi, ali ne ocekuj previse za te pare, na tvom mestu bih pokusao da nadjem nekog prijatelja dobre volje koji kamionom prolazi tuda i doveze ga, da ne bih dodatno placao troskove prevoza. Ako ispadene da je ok onda prijatelja odvedes na rucak :hej:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja