Triva Rossi 8 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam neku 125-icu stranca!!! Pa nesto tu ubedjujem moje da je kupim ali me interesuje koliko ce me izneti sve sa registracijom!!! Ti detalji oko uvoza, carina, pdv..... Unapred hvala ! :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naðeš nekog da ti ga doveze za poèetak pa onda u odnosu na kupoprodajni ugovor plaæaš carinu oko 31 posto i onda plaæaš porez kod nas prema vrednosti motora po našim neki cenama a to ti je naravno mnogo niže jel nego što je tržišna cena npr. klr 650 je cena recimo 1700 rvra a oni ga raèunaju da mu je vrednost 18000 din i na osnovu toga plaæaš 18 posto pdv, a onda imaš prevod na tvoje ime i registraciju a to je oko 50 evra za 125 kubika to je što ja znam ovako iz rukava možda nije ništa taèno a možda sam sve ubo :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije carina 5-8 % ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Carina do 800ccm je 5% a preko je 8% i 0-50ccm je 8% pa pdv pa sve skupa izadje oko 350-500E kako se snadješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto ti mogu reci je da likovi koji dovoze motore uzimaju za to zadovoljstvo 200 da 300 E ako im odgovara lokacija (uglavnom jug Nemacke). Negde sam imao i telefon, ako ti bude trebao poslacu ti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan istripovao sam za carinu verovatno :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 8% carina i 18% pdv i registracija!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...