Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi ako vam trebaju neke sitnice za Jawu javi te mi na pp, imam nekih delova za TS-ku 12v.. (bobine, kvacilo,.... i jos neke sitnice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 13, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moooze Poslao sam ti sms. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim i ovde...ako ima zainteresovanih http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67259-skoda-za-jawu-twinsport-350/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
npetrovic 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne dizne ili pak ceo karburator za Jawu cz 175 (1960), na mojoj su dizne od 350-ice pa mi se motor gusi na vecem broju obrtaja, promer sam im smanjio provlaceci vrlo tanku licnu motor mi sada ide dosta dosta bolje ali to jos uvek nije to.Brat je postavio slike ovde, to je ova crvena: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9303-jawamania/page__st__2400 . Pokusao sam da nadjem dizne kod Gabora ali bez uspeha, pa bih zamolio sve one koji ih imaju ili znaju gde se mogu naci da mi se jave ovde ili pak na 064/1874835 Unapred zahvalan Nenad Petrovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko da postavi neku sliku i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne dizne ili pak ceo karburator za Jawu cz 175 (1960), na mojoj su dizne od 350-ice pa mi se motor gusi na vecem broju obrtaja, promer sam im smanjio provlaceci vrlo tanku licnu motor mi sada ide dosta dosta bolje ali to jos uvek nije to.Brat je postavio slike ovde, to je ova crvena: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9303-jawamania/page__st__2400 . Pokusao sam da nadjem dizne kod Gabora ali bez uspeha, pa bih zamolio sve one koji ih imaju ili znaju gde se mogu naci da mi se jave ovde ili pak na 064/1874835 Unapred zahvalan Nenad Petrovic Ako znas koji bi precnik dizni trebalo fabricki da bude mozes uraditi sledece: kupi mikro burgije odgovarajuceg precnika (mogu se naci kod prodavaca ruskog alata (uglavnom Rusi koji donose alat na pijace) kao i na drugim mestima. Skini dizne u pitanju i zalemi otvore kalajem (zicom za lemljenje) tako da budu potpuno zatvoreni. Vodi racuna da lem bude kvalitetan. Sada bi najbolje bilo da tako zalemljene dizne zajedno sa burgijama odneses kod nekog dobrog alatnicara koji ima stubnu busilicu/strug/glodalicu/borverk (ili neku drugu odgovarajucu masinu) da ti izbusi nove rupe na diznama. Zapravo najbolje da odes kod doticnog pre kupovine burgija jer ce ih mozda on vec imati. U nedostatku majstora, uzmi obicnu rucnu busilicu, stavi diznu u stegu i koristeci male obrtaje pazljivo sam izbusi rupu kroz sredinu dizne (samo jednim provlacenjem burgije tj. cim burgija probije na drugu stranu iskljuci busilicu i vrlo polako izvuci burgiju napolje rukom kako ne bi prosirio rupu). Kod obicnih busilica glava hoce nekad da bude prevelika za mikro burgije (i kada je stegnes do kraja burgija ispada). Ovo mozes resiti tako sto umotas donji deo burgije (onaj sto ide u glavu) u alu-foliju da povecas precnik i onda stegnes u glavu. Samo moras paziti da bude centricno! Moguce je uz malo strpljenja, ja sam to radio na Hondi i pokazalo se kao dobro resenje. A sto se tice kupovine novih dizni, mozda da probas kod Zorana Vukovica iz Novog Sada, saljem ti broj na pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jawu 250, stanje nije bitno,samo da ima sve delove, sa papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem CZ-tku 175ccm 1970, ispravna, odjavljena. 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem CZ-tku 175ccm 1970, ispravna, odjavljena. 150e Ako moze neka fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike od prosle godine, sa nekim drugim kormanom od prethodnog vlasnika koji sam zamenio kada sam nasao korman za ovu jawu, ima rada oko nje to je sigurno ali pali iz prve tako da je rad vese na estetici i mozda nekom stelovanju karba, platina kvacila (posto nikako da ga ukapiram kako ide stelovanje onaj sraf na dekli i sajla za kvacilo ) a ja trenutno niti imam vremena niti finanija. Inace jawu sam vozio jednu sezonu pre 3-4 god i kada joj je istekla reg je odjavio i palim je povremeno pa ako nekog zanima nek se javi na PP da mu pustim br telefona Inace 150e cena, jawa je u Nisu (par km od Nisa u selu mi stoji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom potrebno posedujem prednji blatobran i prednji tocak od Jawe TS 350. Cena stvar dogovora.. Pedja 064/1286226 a stvari se nalaze u Moto laboratoriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom potrebno posedujem prednji blatobran i prednji ticak od Jawe TS 350. Cena stvar dogovora.. Pedja 064/1286226 a stvari se nalaze u Moto laboratoriji... Mene bi interesovao blatobran... Moj je bio udaren i nikako ne mogu da ga izpeglam kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi se ili dodji do labosa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 28, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom potrebno posedujem prednji blatobran i prednji ticak od Jawe TS 350. Cena stvar dogovora.. Pedja 064/1286226 a stvari se nalaze u Moto laboratoriji... A gde nam to stoji? Ups, da nije to ono što su juče odneli momci koji odvoze metalni krš po Sportu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju felna, žice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Felna odlicna, po neka zica malo korodirala ali moze lako da se ispolira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jednom sam postavio ovde jedno pitanje ali nisam bas dobio odgovor, ili sam ga prevideo. Znaici, interesuje me da li neko zna koliki je spoljasnji precnik cilindra kod jave 350 ts? Evo ilistracije na sta konktretno milsim: 3.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam ti i onda odgovorio,65 mm...to je u stvari spoljni prečnik hilzne... Verovatno sam ga onda ospustio negde .... u svakom slucaju hvala... nista od moje ideje... jedino ako rabusim cilidar, i blokove i ubacim vecu hilznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma vrtela mi se u glavi ideja da uzmem jednu jawu (neke kompencazije), ta jawa ima lose cilindre i klipove, dok je radilica i ostatak mehanike dobar. E sad kada bi se umesto njenih fi 58 ubacili klipovi od mz 69, dobilo bi se motor od nekih 500ccm sto bi bilo bas fino. Problem je samo sto bi u tom slucaju trebalo izbustiti blokove i cilindre i ubaciti nove vece hilzne. A sve to sa neizvesnim ishodom. Pa sam malo u dilemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 30, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I na 400 se pregreva nenormalno a tek na 500... Morao bi da ugrađuješ prinudno hlađenje. Ali bi jela živu decu za užinu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A da joj napravim vodeno hladjenje, i potpuno druge cilindre, i klipove...hm.. jedino ne znam da li bi imalo mesta za prelivne kanale izmedju cilindara... Mozda se sve ovo ne isplati, ali opet... bas sam u dilemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A uz sve ovo, je pitanje da li bi klipljace izdrzale... mislim da se ne siluje previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Peđa, okači ovde slike vodenog hlađenja za Jawu, verujem da će poslužiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 1, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mnogih varijanti, sa neta : Klipnjače naravno da moraju jače da se stave. Sećam se da mi je neko pričao da može da se prepakuje od neke Suzane 400 cvaje, cilindri, klipovi, karike, možda i klipnjače. Šraf na šraf. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...