Slavoljubovski 43 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na kraju doneo odluku da uzmem iz prodavnice za lovacke opreme. Uzeo gornji i doljni del za 15 eura. Debela cerada, ne ce propustiti sigurno, ali ce biti sparina u njega, i to sigurno Nisam imao prilike josh uvek da ga obucem na kisi Ne da nema kishe ali nisam vozio duge ture na kisi pa mi tako i nije bilo potrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 26, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja mislio da sto je deblje da je bolje, odelo nikada nece da pusti na na sredini platna vec na spojevima, to je bitan deo kako se odradi. Kod mene na poslu su bila dobra kišna odela ali jakna je odradjena slabo odnosno deo iza vrata nije osiguran gumenom trakom na sastavu i u par navrata kada sam radio po kisi mokra ledja su zagarantovana. Ovo sto sam kupio jos nisam imao priliku da probam ali ako bude kise a kuci nista ne radim resicu da se vozim taj dan bar jedno sat vremena ne bi li utvrdio kvalitet izrade, pošto hvale u Motoland-u da je to najbolje, msm zbog toga sam i kupio tako da cim bude prilika prenosim utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 26, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan svako odjelo od 40 - 50 eura ce dobro služiti par godina a poslje ovisi o broju upotrebe kroz tih par godina, nacinu kako se oblacilo i svlacilo, kako se održavalo nakon upotrebe i skladištilo kada ga se nije koristilo ali kako je i doktor rekao 3 - 4 godine i zdravo a to je i dovoljno. valjda smo u stanju svakih par godina kupiti jedno odjelo i ne brinuti. ja osobno preporucujem dvo djelno zbog lakšeg oblacenja i svlacenja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nedelju dana, kada je bilo ono nevreme, naravno da sam morao motorom na posao. Do 14 h je bilo super za vožnju. Ali onda provala oblaka. Na nekoliko raskrsnica voda do kolena. I kako cu kući, isplaniram put do moto shopa koji je na manje od 1km. Sačekam da se kiša malo smiri i krenem. Na 1 semaforu nebo se otvara i pljusak. Stigao sam skroz mokar i kupio Oxford dvodelno odelo za 7300din. Obukao ga preko mokre odeće i lagano kući.Odelo odlično stoji, deluje mi da vredi tih 60ak eur. Ne znam kakvo je za duže kišne relacije, ali kada ponovo iznenadi pljusak, ovaj Oxford će mi sigurno odraditi posao za nekoliko km do kuće. Daleko bolje rešenje od kombinezona i kabanica Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Avgust 3, 2018 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je mala pomoć! Visok sam 187, tezina 97 , nosim jaknu XL Zanima me koju dimenziju odela za kišu da naručim s obzirom da ga oblačim preko jakne? Dali ide veća dimenzija ili isto XL? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi XL. Ne treba veće. Ja sam sa 184@96kg uzeo L. Stoji mi extra, moze i za grad Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jakna L a uzeo sam XL odelo. Mislim da je bolje da ti je malo komotnije, racunaj da ces se nekad voziti kada je hladnije a onda mozes da imas problem da kada obuces bute ti tesno. A i da ne vozis po hladnom vremenu kada preko jakne obuces odelo a topolo vreme efekat plastenika je neizbezan tako da bolje da imas malo prostora izmedju jakne i odela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kanim se ovih dana da odem do jedne radnje gde šiju radne kombinezone i tako to. Rade i kišna odela. Možda su voljni da mi sašiju kako ja ištem, tj. za naše namene. Dajte neke smernice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2018. at 21:14, milosmc je napisao: Pre nedelju dana, kada je bilo ono nevreme, naravno da sam morao motorom na posao. Do 14 h je bilo super za vožnju. Ali onda provala oblaka. Na nekoliko raskrsnica voda do kolena. I kako cu kući, isplaniram put do moto shopa koji je na manje od 1km. Sačekam da se kiša malo smiri i krenem. Na 1 semaforu nebo se otvara i pljusak. Stigao sam skroz mokar i kupio Oxford dvodelno odelo za 7300din. Obukao ga preko mokre odeće i lagano kući. Odelo odlično stoji, deluje mi da vredi tih 60ak eur. Ne znam kakvo je za duže kišne relacije, ali kada ponovo iznenadi pljusak, ovaj Oxford će mi sigurno odraditi posao za nekoliko km do kuće. Daleko bolje rešenje od kombinezona i kabanica Sent from my SM-G955F using Tapatalk I ja se juče ponovio Oxford-ovim kišni odelom, samo sam uzeo i navlake za obuću: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 17, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima na aliexpresu navlaka za obuću jeftino. Lepo providno ili u pastelnim bojama... Da nije neko kupovao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan A od kada imam kisno odelo, ni jednom kiša da me uhvati. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ću da "ureknem" kišu u Rumuniji, za koju se spremam. Neka odela u koferu, neće mi biti žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 18, 2018 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Koristim dvodelno gornji deo iz Wobyhouse ono žuto a donji Oxford jer mi je mali donji deo iz Wobija pa puca izmedju nogu, šta da radim kada sam debeo... Kombinacija služi za sve novce i ne propušta vodu, naravno na suncu je kao da si najlon kesu obukao ali je tako u svakom odelu... makar se brzo suši pa ga je lakše spakovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 8/18/2018 at 9:52 AM, grof said: Koristim dvodelno gornji deo iz Wobyhouse ono žuto Grofe jel ovo? http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0290080 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 7, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni ono završava odlično posao. Za 1000 din odlično. Nego Bopk , dal nisam tebe slučajno sreo na Goliji sa Tdm900 i jos dva BMWa i zx9r na raskrsnici posle Jankovog Kamena pre jedno mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 8, 2018 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan bpok, ovo samo u žutoj boji http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0290083 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5230 Napisano Septembar 10, 2018 Pana, 521 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2018. at 8:07, grof je napisao: bpok, ovo samo u žutoj boji http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0290083 Odlično , cena / kvalitet . Dobro je imati ga preventivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 9/7/2018 at 4:20 PM, *zeka* said: I meni ono završava odlično posao. Za 1000 din odlično. Nego Bopk , dal nisam tebe slučajno sreo na Goliji sa Tdm900 i jos dva BMWa i zx9r na raskrsnici posle Jankovog Kamena pre jedno mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 11, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A nisam pogresio, evo me sa sinom na 1150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 5, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2018 at 1:57 PM, DraganNS said: I ja se juče ponovio Oxford-ovim kišni odelom, samo sam uzeo i navlake za obuću: Moze li informacija koja radnja u NS prodaje Oxford kisna odela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Marving je prodavao prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Uzeo sam L veličinu jer je kroj komotniji (btw ja sam 183/83 i koristim opremu u L veličini). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 5, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 5, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, DraganNS said: Tako je! Uzeo sam L veličinu jer je kroj komotniji (btw ja sam 183/83 i koristim opremu u L veličini). Da li si imao priliku da ga koristis? Kako si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, itekako sam ga testirao, i to na Transfagarašanu i Transalpini (vidi moj putopis). Preporučujem ga, nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Moguće da su, ovih dana, aktuelne sajamske akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...