Djomla_ 123 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini,daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam vec nekih 5minuta i ne umem da ubacim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Da čestitam kupovinu i da (kao što je to običaj) poželim puno bezbednih kilometara i da kada jednom rešiš da promeniš motor to bude bolji...naravno Hornet! Hondaaaaa... (To je bio moj prethodni, veoma drag motor, ali me je stalno izazivao da proverim gornju skalu obrtometra, a opet nije to primereno mojim godinama). Još jednom: Srećno ga vozio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,nadam se druzenju na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 28, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje što može da se doživi da ti se desi sa njim srećno i uslikaj ga lepo pa da i mi uživamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2013. at 13:41, matrixfdbc je napisao: Samo da javim kupio sam Hornet 600S Čestitam, kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Hornet Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan ljudi koliko vam trose Horneti moj je za 120 km,potrosio 12l,kolika je rezerva na ovom motoru. Sa cim bih mogao da ispoliram izduvne grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj koji je bio kod mene nije prelazio 6l. Ja sam ga vozio mesec dana pretprosle godine i taj je 2007. Samo da napomenem da nisam koristio bas previse njegove R-ovske mogucnosti. Nisam ga kupio jer nije to za mene. Fantastican je motor ali je greota da ga vozi neko kao sto sam ja....ulenjila bi se masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam saltao na 5rpm i tolika potrosnja,verovatno zbog toga sto sam se vozio po gradu kreni stani pa je tolika potrosnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo si ga u Lazarevcu?Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Koliko litara je rezerva na ovom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 5. 2013. at 17:39, matrixfdbc je napisao: Koliko litara je rezerva na ovom motoru. Mislim da je rezerva 3litra Ja sam sa mojim presao 210km sa celim rezervoarom. Vozio sam ga malo jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 30, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako ga voziš a i koje gorivo koristiš. Gradska vožnja šaltanje na nekih 5000 nebi trebalo da ti prebaci 6 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja u gradu saltam cak i ispod 5rpm,ali kreni stani guta goriva,nisam svu kilometrazu presao po gradu nego i na otvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 31, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Potroši ti taj što si sipao i otiđi na neku proverenu pumpu OMV Eko ili tako nešto naspi pa probaj. Malo mi je to nelogično. Pa nije avion. Ne sme uz normalnu vožnju pardon mislim ne preko 5000 po gradu da ti troši više od 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markorr 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: KS Motocikl: gsxr 600 k7 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2013. at 19:26, matrixfdbc je napisao: Pa ja u gradu saltam cak i ispod 5rpm,ali kreni stani guta goriva,nisam svu kilometrazu presao po gradu nego i na otvoreno. Prijatelju imas ti neki problem sa motorom, za njega pise fabricki prosecna 19km/ lit, a to je 5 litara na 100 km, neka trosi i 8 da mu dusu vadis, ali 10 nije normalno... drugar imao horneta vise presao na zadnjem nego na oba pa mu je potrosnja bila 6,5-8 potrazi ti pomoc majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nzm karburatori su sinhronizovani,presao sam 190 km, a sipao sam za 3600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3380294/honda_hornet/ Drugar prodaje... Vredi pogledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam gore vec napisao motor sam kupio jos prosle nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate , pa gde horneta, što nisi pit'o, taraba obična. Mnogo je bratac to goriva, oko 6l je prosek, Dobra je to živuljka nek je sa srećom, pun gas i polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 6. 2013. at 9:04, matrixfdbc je napisao: stvarno nzm karburatori su sinhronizovani,presao sam 190 km, a sipao sam za 3600din. ja sad nesto kontam... ako je litar benzina 150 kinti...koliki ti to rezervoar imas na Hornetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je 160 dinara,nikad nisam sipao pun rezervoar nego stalno dosipam,jbg. malo ga izvlacim i eto potrosnja. @Sanke Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj do cepa, ponisti kilomettrazu, vozi 100 km pa opet na pumpu na tank. Koliko stane, toliko ti je potrosio...prosto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...