doktor 4775 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Maj 21, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Senior klub dolazi u najjacem sastavu,smestaj danas rezervisan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auh! Kako vam zavidim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jager-u nisi jedini koji zavidi, ima nas više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Auh! Kako vam zavidim ... Ne brini nista. Uzimam na sebe da te ogovaramo vec od petka. To je maltene kao da si tu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Spontana diskriminacija nam ide na put dug 3-4 meseca i krece 01.06. Tako da cemo ga ispratiti u subotu ujutro na najseverniju tacku Evrope, preko Rusije, itd ... Juce smo se malo vozikali po selu. Putevi su stari i slabo se upotrebljavaju, pa su se na nekim mestima odronili. Vodite racuna, nema zurbe, bice dosta ladovine i nece bi prevruce. Laganica endurica!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 22, 2013 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jooj, kakva lepota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Maj 22, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovde gde je poslednja slika smo bili, secam se da smo tu pili vodu iz potoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovde gde je poslednja slika smo bili, secam se da smo tu pili vodu iz potoka. Da,taj slap je voda sa izvora koji se nalazi 100-200 met vislje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I jel ljubomorna kraljica na ktm-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neee, sta vise mislim da se i muvaju. Jeben švaba drzi je na distanci, udara joj čeznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kučka jedna.. dala bi mu samo tako A tako si je voleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Volim je i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nesrećno :lol: eo neću više majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Momci polako pocinjem da se pripremam .....dolazi mi se ne vidim na oci.....i nosim pancetu ,dasku i noz naravno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 23, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini nista. Uzimam na sebe da te ogovaramo vec od petka. To je maltene kao da si tu Maltene... hehe bas si me utesio. Pa nista, gledaj onda da me ogovaras sto bolje, bice mi lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da se vozim ali... kakve su sanse sa celavim gumam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Iste su ti sanse kao i na moto gp stazi sa kranponima. Naravno to nije razlog da ne dodjes . Mozda bude suva podloga pa se i uspes provozati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Vlajko rezervisali kod Neshe smestaj... u cetvorokrevetnu .....jedva cekam da vidim koga ce da kazni i posalje da spava kod nas...jer ja uopste ne hrcem ........ samo da nije Bimba @Forest...ako bude vlazna podloga meni ne pada na pamet da pokusavam ono sto sam prosle godine pokusao....da pratim sporiju Kepinu grupu (msm ne pada mi na pamet i ako bude suvo). Nego tebra... tracklog , pa polako do sastajalista ili odmorista offom, a moze i rikverc pa asfalt ..... bitno je zezanje uvece i druzenje sa extra ljudima...takvi se tesko skupe na drugi nacin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pitam.....jel dolazi onaj IT-afrikanac, Jager sa afrikom ...a da njega cemo da ogovaramo ...znaci ne ..nema veze on je uvek online...slacemo mu slike i snimke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nego tebra... tracklog , pa polako do sastajalista ili odmorista offom, a moze i rikverc pa asfalt ..... bitno je zezanje uvece i druzenje sa extra ljudima...takvi se tesko skupe na drugi nacin Jel se to vec planira neka opustenija grupica za teskase da se zapljunem ukoliko bude iole suvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego tebra... tracklog , pa polako do sastajalista ili odmorista offom, a moze i rikverc pa asfalt ..... bitno je zezanje uvece i druzenje sa extra ljudima...takvi se tesko skupe na drugi nacin Jel se to vec planira neka opustenija grupica za teskase da se zapljunem ukoliko bude iole suvo? Bata Rolle, pa ko ce meni pomoci STeneru dizati, bez tebe....nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6204 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Vlajko rezervisali kod Neshe smestaj... u cetvorokrevetnu .....jedva cekam da vidim koga ce da kazni i posalje da spava kod nas...jer ja uopste ne hrcem ........ samo da nije Bimba Odlično, sad ću i ja da rezervišem istu sobu. Nego, zna li se okvirno kada i kuda da se ide? Hoće li opet da se kreće sa Ravne gore offom ili planirate da se ide asfaltom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ovaj put svako vozi kako mu volja. Nema organizovane voznje, vodica, nema organizovanih grupa, nema nista ... Sam se sa svojom ekipom organizujes i vozite kako vam odgovara. Stajete kad hocete i koliko hocete. Niko nikog ne ceka niti juri za nekim. Bice track log sa 200km kojekakvog puta, i teraj gde ti volja. Gde god skrenes nisi pogresio. Zajednicko nam je da se uvece svi skupimo u kampu. Ponesite obavezno opremu za krpljenje guma, kljuceve, tecni metal, vezice, itd ... U slucaju kvara ako ste u nekoj kepojebini, motor slepaj do prve kuce i parkiraj. Ako nema kuce, zadjeni ga u sumicu i zamaskiraj liscem da ga ne ukradu zečevi. U nedelju ujutro ili subotu uvece idemo po njega sa prikolicom i dzipom. Znaci, na kraju dana ako nije kasno ili nedelja ujutro. Do tada nema šlepanja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...