lencuga 14634 Napisano Maj 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da se kladim da 90% ljudi nije zamenilo zimski vazduh u gumama letnjim. a pravilan pritisak nemaju ni kuci kad voze. razredjen vazduh rezultuje bogatijom smesom i samim tim se motor jace greje i vise trosi. to su bre osnovne stvari iz poznavanja prirode i drustva. ujle u agregatu treba da bude antialergisko da vam motor ne bi dobio anafilakticki sok izazvan cvetanjem biljaka u ovo doba godine. oni koji brzo voze moraju gace da obuku naopako, dobro je protiv uroka koji ce bacati sporiji deo ekipe, sporiji deo ekipe treba da obezbedi dovoljnu kolicinu papirnih ubrusa jer ce od muke moci samo da placu. nemojte olako shvatati pripreme za ovako surov predeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Maj 16, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da se kladim da 90% ljudi nije zamenilo zimski vazduh u gumama letnjim. a pravilan pritisak nemaju ni kuci kad voze. razredjen vazduh rezultuje bogatijom smesom i samim tim se motor jace greje Greska, sa bogatijom smjesom manje se grije. A za nadmorsku visinu preporucuje se i teza garderoba jer je pritisak na brdu manji pa da bi grip ostao isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam obuko gace naopako, ali mi sad nesto neudobno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ne bi pomoglo ni da ih skineš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 16, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel sme da se tera preko oranje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14634 Napisano Maj 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da se kladim da 90% ljudi nije zamenilo zimski vazduh u gumama letnjim. a pravilan pritisak nemaju ni kuci kad voze. razredjen vazduh rezultuje bogatijom smesom i samim tim se motor jace greje Greska, sa bogatijom smjesom manje se grije. mislim da je suprotno, prebogata smesa je slicna saugu, sluzi za brzo zagrevanje motora. mada opet sa druge strane nemam pojma tek sam se probudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7175 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme teku. U stvari, ovde treba da ide najsrećniji smajli koji postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 16, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da se kladim da 90% ljudi nije zamenilo zimski vazduh u gumama letnjim. a pravilan pritisak nemaju ni kuci kad voze. razredjen vazduh rezultuje bogatijom smesom i samim tim se motor jace greje Greska, sa bogatijom smjesom manje se grije. mislim da je suprotno, prebogata smesa je slicna saugu, sluzi za brzo zagrevanje motora. mada opet sa druge strane nemam pojma tek sam se probudio benzin ga hladi, znaci vise benzina manje se greje, a i kad nema dovoljno kiseonika ne moze da sagori sav benzin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Maj 16, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14634 Napisano Maj 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad pregrejemo motor povucemo saug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Maj 16, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme teku. U stvari, ovde treba da ide najsrećniji smajli koji postoji Ej super, ja imam iste. Odlicne su! Jel da Goso?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Maj 16, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad pregrejemo motor povucemo saug? Kad pregrijes xt znaci da si spor Saug je bogacenje smjese zbog hladnih zidova i stvaranja kondenza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14634 Napisano Maj 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Saug je bogacenje smjese zbog hladnih zidova i stvaranja kondenza. ispada da je saug neka vrsta izolacionog materijala? xt nikad nisam pregrejao jer ga nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Maj 16, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan TT i XT isto s drugo p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ide neko iz Beograda kombijem, autom sa prikolicom a da ima mesta i za moje sokocalo? 31.1.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 16, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Manite se sad sauga, obezbedite mi tri piva 31. pa ćemo krenuti od elementarnog karburatora do ubrizgavanja , samo ponesite debele sveske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Manite se sad sauga, obezbedite mi tri piva 31. pa ćemo krenuti od elementarnog karburatora do ubrizgavanja , samo ponesite debele sveske E nece moci......ja sam zaduzen za tebe, tj. da ti budes obezbedjen pivom , rakijom, i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 18, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E hbg, kad više ne pijem Nego, oće li biti ženskog sveta u kampu? Dal da vodim balansera sa sobom pa d aima sa kim da sedi dok se mi zabavljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nema alkohola + suvozachica na voznji = , a onda , pa i na kraju dobrodosao u " Papucha adventure team" ..prihvaticemo te kao svoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 19, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma posto sam nesto postao gadljiv na alkohol moram da vodim da pije umesto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E hbg, kad više ne pijem Nego, oće li biti ženskog sveta u kampu? Dal da vodim balansera sa sobom pa d aima sa kim da sedi dok se mi zabavljamo Nisam zensko, ali evo moze sa mnom da prica dok se vi zabavljate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Maj 19, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa, bolje je gurni u potok nego da je ostavljas sa Bobanom, sigurnije je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 19, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako kažu, između tumora i sremica je jedina razlika što tumora i benignih ima... Brzo bi nas BObane u vožnji pretekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija gde je kamp je super. Juce mi je jedan lik pokazivao ne znam da li ga znate preferira ovu AUSTRO-BAVARSKU kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Maj 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eh, meni je dvoje pokazivalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...