YOman 109 Napisano Mart 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena je nova radnja malo ispod moje ulice.... u ulici Vitezova Karadjordjeve Zvezde ne znam broj..(to je ulica koja ide nizbrdo od ul.Milana Rakica pa do ul.Jovanke Radakovic) PROVERITE Firma "Trion Motors" je odskoro postala jako znaèajan uvoznik motora u SCG zato što su postali uvoznici tri renomirane marke, a to su "CAGIVA", "HUSQVARNA" i "MV AGUSTA". Na ovom sajmu su imali manji štand namenjen motorima koji je ipak bio ekskluzivan èemu su doprinele dve atraktivne devojke zbog kojih se jako mnogo ljudi zaustavljalo i iznosilo raznorazne ponude :-) . Šalu na stranu ovi motori na kojima su sedele te dve devojke :-) su stvarno vrhunski proizvodi. Pored motora "Trion Motors" je zastupnik renomirane italijanske firme "GIVI" koja se bavi proizvodnjom torbi i ranaca za motocikle. Štand je jednostavno privukao jako mnogo ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Triona, koliko sam ja upoznat rade vec 2 godine a imaju prvootvorenu radnju u YUBC-u. Bio sam im u radnji u par navrata, korektno ljubazni a i bilo je dosta robe. Rade Agustu, Husaberg i Cagivu, ko ima novca trebalo bi da ih poseti. Intersantno recimo, Brutale je na sajmu bila oko 15K evra - bez obzira sto je to prilicno novca, mislim da je iznos za taj motor manje vise korektan.. Hocu da kazem, ako bih trosio te pare na prevozno ili show-off ili racing sredstvo, svakako bih pre uzeo Brutale nego recimo novu Fiestu ili Grande Punta Uostalom, kako smo Djura i ja uzivo culi neke klince na sajmu kako razgovaraju: "Brate, zamisli neko te pita sha vozis, a ti mu kazes - BRUTALE!" A sto se tice Givija, imaju ga oni ali ga ima i dosta drugih prodavaca sa istim a mestimicno i povoljnijim cenama. Problem sa Givijem je taj sto je ovde kod nas preskup, odnosno u bliskom inostranstvu (Hrvatska, Slovenija, ne znam kako je u Madjarskoj) je 20-30% jeftiniji, jos dobijete i povracaj PDVa na granici kao strani drzavljani... Djura moze da doda detalje iz prve ruke... Dakle ako neko planira ozbiljniju odnosno sveobuhvatniju nabavku kofera i pratecih nosaca recimo topcase plus bocni koferi, mozda mu je isplativije da iskombinuje nesto u CRO ili SLO :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Triona' date=' koliko sam ja upoznat rade vec 2 godine a imaju prvootvorenu radnju u YUBC-u[/quote'] Dobro si upoznat... Informacija je interesantna za ljude koji zzive sa ove strane mosta i zbog velichine prostora i ponude koji ce ovde ,koliko vidim, biti mnogo vece nego u YUBC-u. A imaju i par motora izlozeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 18, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan a proradio je i sajt : http://www.trionmotors.com/trion.php? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 11, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U Trionu akcijski popust -10% do kraja septembra na sve motore i opremu... Tako sada Cagiva Raptor 650 kosta samo 5310 eura umesto 5900 bez popusta , a MV Agusta F4 1000 Senna koja je kostala 31700 eura sada se moze kupiti za tricavih 28530 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Admit 0 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: belgrade Motocikl: Gilera Coguar 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo sto ste napisali... Samo je tako sto se tice propratne opreme. Za motor koji vozim dva puta sam zvala za delove... Od cega je prvi put obrazlozenje bilo 'gazda nam je na putu, molimo vas pozovite za nedelju dana jer on radi rezervne delove' i mojih 170evra je otislo u druge ruke a ne u njihove zbog gazde koji je na putu. A 170evra su kostali delovi od trgovackog putnika. Dok je gazda stigao sa puta, meni su stigli delovi. Sledeci put sam zvala u zelji da stavim original filter za gorivo za svoju Cagivu koju vozim. Prvo, nisu ni culi za model kada sam im rekla telefonom. Drugo, javice mi se gazda kada dodje u kancelariju. I mislite da me je neko zvao... A ako nemaju filter u prodavnici i ne znaju da ga imaju, predlazem im da se obese odmah. Toliko o efikasnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Admit 0 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: belgrade Motocikl: Gilera Coguar 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo sto ste napisali... Samo je tako sto se tice propratne opreme. Za motor koji vozim dva puta sam zvala za delove... Od cega je prvi put obrazlozenje bilo 'gazda nam je na putu, molimo vas pozovite za nedelju dana jer on radi rezervne delove' i mojih 170evra je otislo u druge ruke a ne u njihove zbog gazde koji je na putu. A 170evra su kostali delovi od trgovackog putnika. Dok je gazda stigao sa puta, meni su stigli delovi. Sledeci put sam zvala u zelji da stavim original filter za gorivo za svoju Cagivu koju vozim. Prvo, nisu ni culi za model kada sam im rekla telefonom. Drugo, javice mi se gazda kada dodje u kancelariju. I mislite da me je neko zvao... A ako nemaju filter u prodavnici i ne znaju da ga imaju, predlazem im da se obese odmah. Toliko o efikasnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta ovaj ranac? http://www.trionmotors.com/proizvodi/velike/1-t441.jpg Steta sto na sajtu nemaju cenovnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta ovaj ranac? http://www.trionmotors.com/proizvodi/velike/1-t441.jpg Steta sto na sajtu nemaju cenovnik. posalji im mail, odgovorice ti veoma brzo. Meni kad sam pitao za soferku su odogovorili u roku od 1 sat, doduse bio je radni dan! pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam im jucer. Danas je nedelja. Verovatno cu sutra u ponedeljak prvog radnog dana dobiti odgovor. Pozdrav i tebi, Duki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odnos prema kupcu na nezadovoljavajucem nivou. Devojka koja radi u radnji na YUBC-u je izgleda taj dan bla nesto nadrkana. Bio sam sa drugarom.gledali kacige,pitam sta imas od full face a da je jednobojno jer ne volim carene ciganske-vidite me ja vozim motor fazon- a ona meni nije to zato sto su oni seljaci vec zato sto oce da uklope boju sa motorom i da bi bili vidljivi u saobracaju (u fazonu sta lupas bre kad nemas pojma) hmm nisam znao da kazciga mora da bude sarena da bi bila vidljiva?? nemoze samo da bude crvena,zuta?? mozda bi trebali da ih prave u drecavo zelenoj i narandzastoj boji. Ortak planira da uzme neki veci skuter na kome ce voziti i zenu i mozda sina i pita za drugu kacigu-koliko vam je ova? a ona kroz smeh hahah pa to ti je decja kaciga! ??? :-[ mi se pogledamo i ok hvala dovidjenja.. Otkud ona zna za koga njemu kaciga treba? covek pitao za cenu a ona mu se smeje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da ce deo koji sam narucio pre dve nedelje stici u Septembru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 20, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Devojka koja radi u radnji na YUBC-u je izgleda taj dan bla nesto nadrkana. Izgleda da je i na dan kada sam ja bio bila nešto nadrkana. Ajmo za 5 do 7 dana. Možda joj je utoku menstrualni ciklus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 20, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da ce deo koji sam narucio pre dve nedelje stici u Septembru... Italijani idu u avgustu na odmor u čoporima tako da nije čudo da im roba stiže u septrmbru - ja bih računao na 2. polovinu istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan posalji im mail, odgovorice ti veoma brzo. Meni kad sam pitao za soferku su odogovorili u roku od 1 sat, doduse bio je radni dan! pozdrav, dule Ovisi sta smatras pod pojmom "veoma brzo". Jel iz perspektive puza ili zeca. ;D Evo cekam vec 15 dana a odgovora ni za leka. Moracu da uvedem fiksni ili da kupim mobilni kako bi ih mogao kontaktirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Devojka koja radi u radnji na YUBC-u je izgleda taj dan bla nesto nadrkana. Izgleda da je i na dan kada sam ja bio bila nešto nadrkana. Ajmo za 5 do 7 dana. Možda joj je utoku menstrualni ciklus! Pa mozda smo je samo prekinuli u necemu sto nije mogla da svrsi do kraja Ja kad sam usao ona je bila dole u podrumu pa sam sacekao da se popne. Ko zna sta je radila u "magacinu" Da je nisi i ti zatekao na istom mestu? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro bio kod njih trazio neke delove, verovatno ta ista riba bila nesto me gledala popreko ali nema veze najvishe sam se razocharao kad sam chuo da ne prodaju odnosno nemaju delove za motore ispod 94 godishta..katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 13, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan okruglo mesec dana se ja jurim sa njima za alu kofere od 37lit. Okruglo mesec dana oni meni tvrde da ce da stignu koferi ! Onda 10 dana roba lezi na carini ! I na kraju kaze gospodja - NEMA TIH KOFERA ?! NISU STIGLI !!! Jedan nesposoban diler ! Prodavnica koja ne treba da postoji ! Mogu nekako i razumeti da nema, ali mesec dana da zavlace e to ne razumem ! Sramota ! Ima sad da im vratim i ovaj top case koji sam uzeo aluminijumski ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da zovem na broj sa njihovog sajta ali to se ne moze dobiti izbacuje non stop.Jel neko zna da nije doslo do neke promene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2574 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Miljane,probaj na ovaj broj: 064-89-49-969 Djordje Poručio sam kompletnu opremu kod njih,dali dobar popust....nadam se da će sve ispoštovati do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Dobih ga na taj fon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...