mitri 1847 Napisano Maj 3, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan BMW predstavio F800GS u Adventure verziji. Glavna razlika u odnosu na osnovnu verziju je u zapremini rezervoara, koja je povećana sa 16 na 24 litra. Tu su još i udobnije sedište, veći vetrobran, drugačiji nogostupi itd. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Budalastina, ciste kozmeticke izmene, sem veceg rezervoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 3, 2013 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice i osnovna varijanta mi se svidja...samo mi taj pristup "vise kilograma jednako ADV" nije najjasniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 3, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da pronadje razliku u ceni posto ja nisam nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 2000, bar sam tako procitao na AdvRideru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Budalastina, ciste kozmeticke izmene, sem veceg rezervoara Prvo skoci pa reci hop... Ako je tako zbog cega onda ne bi kupovali klot motore bez ikakve opreme, a ne da trazimo da motor ima sto vise dodatne opreme ( pa makar bila i samo estetska). Meni se licno svidja kao pojava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Za takve koji razmisljaju kao ti je i napravljen izgleda ovaj nazovi "Adventure" model. No nije BMW mutav, cenim da znaju sta se raji moze uvaliti. Pravi adventure model mora da ima krsten crash bar a ne ovu minijaturu, pravi skid plate umesto plastikice koju su stavili i krsteno ogibljenje a ne isto sranje kao i na regularnom modelu, verovatno i kvalitetnije felne od postojecih. A da fino izgleda, izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina prednost ovog modela je rezervoar sa većom zapreminom i ništa više. A pritom košta 2000€ više, no standardni F800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je realno ocekivati i KTMa da izbaci "malog" ADV-a. Inace ovaj projekat podrzavam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 5, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pravi adventure model mora da ima krsten crash bar a ne ovu minijaturu, pravi skid plate umesto plastikice koju su stavili i krsteno ogibljenje a ne isto sranje kao i na regularnom modelu, verovatno i kvalitetnije felne od postojecih. A da fino izgleda, izgleda Kolega, pretpostavljam da si posedovao F800, eksploatisao ga 20-30k u raznim uslovima pa pricash na osnovu licnog iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Lose pretpostavljas. Samo moj rezon i ne mora nikome da se svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Baš fino izgleda... Biće to za neku godinu dobar polovnjak,jer o novom mogu samo da sanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 28, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan У својој класи је врх. Испод њега нема никога. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i ovaj je u toj klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 14, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Uvek raspravu o ovakvim motorima vode ljudi koji ih ne mogu imati... a oni koji mogu, ili ih imaju, se ne čuju...valjda se voze... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...