Blackened 2153 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 1153 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ostalo 2-3K km sigurno, ili i vise po asfaltu. Narednih par dana ako nekom treba. 150/70-17 Novi Sad, Sumadijska Promenio pre 22 sati član Blackened 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 394 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan поклон без димензија :D ...видим сад у наслову, леп гест Promenio pre 22 sati član тене рас 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2153 Napisano pre 22 sati Drug član, 1153 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam i u poruku . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 501 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ti utisci o gumi? Imam istu dve sezone, pa bih voleo da cujem jos nekog. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 394 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan боље тако за чораве и ограничене као ја, много сам захвалан људинама што ми поклонили прве ендуро гуме, нисам имао лове да купим 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2153 Napisano pre 20 sati Drug član, 1153 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, AlekShu said: Kakvi su ti utisci o gumi? Imam istu dve sezone, pa bih voleo da cujem jos nekog. Hvala unapred Obozavam tu gumu, par sam ih potrosio, kombinovao sam sa raznim. Jako dobra za suv offroad (bocno drzi odlicno, kamenje, prasina itd..), a ako naleti mokro isto ok, samo da nije bas jako blato. Po putu odlicna isto. Idem na duzi put posle, pa ne mogu da je nosim, rek'o bolje nekom da dam ako mu treba. Ako ne sklonicu negde za kasnije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 501 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Da, za suvo je ok, blato ne trpi nikako. Mokar asfalt pristojno podnosi. Jedino sto sam mislio da ce duze trajati. Hvala na odgovoru! Promenio pre 19 sati član AlekShu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2153 Napisano pre 8 sati Drug član, 1153 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Otisla 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...