Pera Pop 596 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za kupovinu ovog motora pa me zanima poznaje li ko ovaj primerak ili prodavca? http://www.polovniautomobili.com/oglas3364784/yamaha_xj_900_s/ Takodje bih zamolio poznavaoce modela da mi kazu primecuju li nesto neobicno na fotografijama, kao i sta mogu da ocekujem od ovog motocikla u smislu standardnih boljki modela i troskova odrzavanja. Unapred hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 2, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primjecujem da mnogo dobro izgleda za godine koje ima. Malo je presao s obzirom da je ovo ipak radna kobila koju vecina uzima da prelazi milione km bez puno cimanja. (mozda 139?) Za boljke nisam cuo. Tezak za unistiti. Ako radi, koci i ide kako treba na probnoj voznji, sanse su velike da ce tako ostati i narednih godina. Provjeris sve sto se da provjeriti i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na kilometrazu nisam ni obratio paznju jer ne znam postoji li bar jedan motor u oglasima koji ima pravu kilometrazu. Suzuki koji sam prodao je kupljen sa 17 000 km. pre 2 godine, a prodao sam ga sa 29 000 na satu. Neko je za 16 god presao jedva malo vise nego ja za 2? Kako da ne. Bitnije mi je da neko ko je imao ili ima ovaj model kaze ako nesto vidi vec na fotografijama, kao i da saznam od bivsih i sadasnjih vlasnika sta me ceka ukoliko se odlucim za ovako nesto. Verovatno na forumu ima i neko iz Obrenovca ko poznaje motor ili prodavca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pa, uljno hladjen motor, sa ne previše obrtaja. Konstruisan za "sedi i vozi na kraj sveta". Nije za vožnju na "zadnjaka" zato i traje . Pravi motor za duga putovanja sa partnerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za kupovinu ovog motora pa me zanima poznaje li ko ovaj primerak ili prodavca? http://www.polovniau...amaha_xj_900_s/ Takodje bih zamolio poznavaoce modela da mi kazu primecuju li nesto neobicno na fotografijama, kao i sta mogu da ocekujem od ovog motocikla u smislu standardnih boljki modela i troskova odrzavanja. Unapred hvala svima na odgovorima e da ti kazem da licno licno poznajem motor i da je izvaredan,cak i vlasnik nije neko ko laze... i da,,motor je da ga kupis i da ti traje dugacko..vlasnik je inace i clan foruma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nema lanac i lancanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ponosni vlasnik, pomenutog motora. Pero, druze... Vidim da si iz Beograda, dodji da vidis motor i da budes moj gost u Obrenovcu. Mi sa foruma moramo da se drzimo zajedno, dobices drugarski i posten odgovor na svako pitanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za kupovinu ovog motora pa me zanima poznaje li ko ovaj primerak ili prodavca? http://www.polovniau...amaha_xj_900_s/ Takodje bih zamolio poznavaoce modela da mi kazu primecuju li nesto neobicno na fotografijama, kao i sta mogu da ocekujem od ovog motocikla u smislu standardnih boljki modela i troskova odrzavanja. Unapred hvala svima na odgovorima e da ti kazem da licno licno poznajem motor i da je izvaredan,cak i vlasnik nije neko ko laze... i da,,motor je da ga kupis i da ti traje dugacko..vlasnik je inace i clan foruma... Boki, kralju hvala na lepim recima. Pokusacu da ih opravdam... Ziveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u ovom slucaju sve reseno... Sto volim kad se ovako sklope kockice iako meni ni iz dzepa ni u dzep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez gm 4 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro! i ja sam ponosni vlasnij xj 900 s ,negde od marta i do sada sam presao preko 6000 km . malo je reci da sam vise nego zadovoljam svime sto motor pruza. jedina zamerka je na kocnice,koje bi trebalo da budu jace.na primer,tdm 850 ima duplo jace kocnice nego xj 900. sto se potrosnje tice,moj motor trosi od 5,1 do 5,5 i to verovatno zavisi gde sipam gorivo.(nisam provalio gde je losije posto motor ide normalno posle svakog sipanja! naravno,moja voznja je oko 120 na sat-retko dodjem do 160 a samo jednom sam izvukao na 170-to je trajalo dve sekunde!))) odlican motor,lak za odrzavanje-sipas dobro ulje i ne brines! ulje u kardanu se kontrolise i menja na 50000 kilometara! citao sam da je nemacki motorad testirao ovaj motor.kad su stigli do 50000 km,nastavili su jos 50000-kad se i posle toga nije desilo nista,test je prekinut! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...