Jump to content

Moto Zajednica

vitez gm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vitez gm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. jeste mudijada ali,nismo mogli da registrujemo udruzenje pod tim imenom,pa smo ubacili to malo 'r'! ))) i,tako je proslo! sad smo registrovani i za mudrovanje a ne samo za bele bubrege! drugo,cilj mudrijade je da se okupi sto vise bajkera-prosle godine je bilo oko 30 motora i petnaestak kvadova! moto klub 'lonely riders' iz gornjeg milanovca,aktivno ucestvuje oko priptrema festivala! posto smo mali klub u osnivanju,nemamo mogucnosti da napravimo moto skup poput velikih skupova ali,mozemo da budemo deo opste zabave i dobrog raspolozenja! festival je skroz iščašen-nije u 'vinklu',sto se potpuno uklapa u bajkersku 'filozofiju'! igrom slucaja u obe nevladine i neprofitabilne organizacije imam neku funkciju-u klubu 'predsednik' (zato sto od sest clanova niko nije hteo da se prihvati-u fazonu,budi ti,imas 'najduzi jezik'))) a kod mudrijade sam 'drug clan' upravnog odbora! tako-ko hoce da dodje,neka se javi ovde ili zokiju iz kragujevca! njegov telefon je na sajtu mudrijade! obecavamo da ce na festivalu da bude: vidimo se krajem avgusta!
  2. dobar dan dobri ljudi! pre nekoliko dana sam imao sam blago ateriranje na nasutom putu i polomio prednji levi migavac na motoru.ako neko ima visak ,da mu ne treba,neka mi se javi.motor je 95 godiste.placam posteno!
  3. vitez gm

    yamaha xj 900

    dobro jutro! i ja sam ponosni vlasnij xj 900 s ,negde od marta i do sada sam presao preko 6000 km . malo je reci da sam vise nego zadovoljam svime sto motor pruza. jedina zamerka je na kocnice,koje bi trebalo da budu jace.na primer,tdm 850 ima duplo jace kocnice nego xj 900. sto se potrosnje tice,moj motor trosi od 5,1 do 5,5 i to verovatno zavisi gde sipam gorivo.(nisam provalio gde je losije posto motor ide normalno posle svakog sipanja! naravno,moja voznja je oko 120 na sat-retko dodjem do 160 a samo jednom sam izvukao na 170-to je trajalo dve sekunde!))) odlican motor,lak za odrzavanje-sipas dobro ulje i ne brines! ulje u kardanu se kontrolise i menja na 50000 kilometara! citao sam da je nemacki motorad testirao ovaj motor.kad su stigli do 50000 km,nastavili su jos 50000-kad se i posle toga nije desilo nista,test je prekinut!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja