Mikulanac 7910 Napisano Maj 2, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost jos jedan crni dan za bajkere :'( :'( :'( Motociklista se kretao u pravcu Vitanovca a kamion kojim je upravljao I. G. (1976) iz Kruševca kretao se suprotnim smerom kada je došlo do sudara. BEOGRAD - U selu Stubal kod Kraljeva popodne se dogodio sudar motocikla “Jamaha” i teretnog motornog vozila marke „volvo", u kome je život izgubio 30-godišnji vozač motorcikla Miro B. iz Topole, saopštila je policija. Saobraćajna nezgoda se dogodila na regionalnom putu Vitanovac - Jasika u 16.45 sati. Motociklista se kretao u pravcu Vitanovca a kamion kojim je upravljao I. G. (1976) iz Kruševca kretao se suprotnim smerom kada je došlo do sudara. Od zadobijenih povreda vozač motorcikla preminuo je na mestu nezgode, navodi policija. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika Saobraćajne policijske ispostave u Kraljevu. Izvor Kurir: http://www.kurir-info.rs/smrt-na-asfaltu-jamahom-se-zakucao-u-kamion-clanak-772791 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 2, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vec drugi ako se ne varam..strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Zar opet, strasno sta reci drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan r.i.p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Сучешће породици и пријатељима. http://www.wildboars.rs/seniori/in-memoriam-miro-bogdanovic-topola-1983-2013/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan A u pm... Zna li se ko je kriv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wildboars.rs/seniori/in-memoriam-miro-bogdanovic-topola-1983-2013/ izgleda da je decko izgubio kontrolu i samo pao pod kamion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Tesko mi i da procitam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 3, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, ponovo biser novinarstva, "zakucati se" - tako se na zurnalistici interpretira pogibija mladog covjeka u saobracajnoj nesreci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 3, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/sport/ekipni/football.php?yyyy=2013&mm=05&dd=03&nav_id=710574 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skolski drug.. neka mu je laka crna zemlja, sad mi je javljeno, sahrana je sutra u 15h u topoli..:-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vracao sam se sa devojkom iz Vrnjacke banje kada sam naisao na mesto nesrece par minuta nakon sto se desila. Strasan prizor pred ocima, narocito sto tako nesto vidim prvi put. Izbezumljena dva drugara koja stoje pored puta i bespomocno bledaju i jos uvek ne shvataju sta se stvarno desilo, totalno van sebe... Ceo put do Beograda sam razmisljao o svemu tome i jos uvek sam pod stresom i razmisljam i dalje, velika tuga velika! Porodici iskreno, najiskrenije saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel to momak ciji je ovo putopis?: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85043-kragujevac-topola-p/page__p__1363131#entry1363131 Ako nije a daj Boze da nije izvinjavam mu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_milosh 12 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, jeste :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Ponadao sam se da sam pogresio ali.... sta reci tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 4, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, jel on bese kupio motor od tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da. Pre 2 god je kupio super teneru od mene. Odatle sam i znao Mira, dobar i posten momak. Do jutros mi je ta ST bila na avataru ali sam je sklonio kad sam video temu. Ako neko zna nesto vise oko nesrece nek napise.Jel presao u drugu traku, jel stiso kocnicu u krivini pa pao, jel kamion presao u njegovu traku, rizla....??? Prosto mi nije odavao utisak nekog ko voli da divlja motorom pa mi je zato ova tragedija ( i to sto je kupio motor od mene) jos veca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_milosh 12 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan Tri motora su se vracala iz VB za KG. Miro je bio treci u koloni. U mestu Cukojevac u jednoj duploj desnoj krivini na nizbrdici izasao je siroko, oko pola metra u suprotnu traku i udario u kamion u cosak sa prednje strane. Prva dva motora su prosla. Brzina kamiona i motora je bila izmedju 40 i 50 kmph. Preminuo je na mestu nesrece usled povreda u vratnom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma nemam reci u pm,,,katastrofa..dokad ce vise,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Cesto vozim ovim putem. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2788 Napisano Maj 30, 2013 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta reci... jedna greska... i nema te. R.I.P. druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 17, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...