Lomnica_city 12 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Odradi danas servis, neko pre mene ko radio krvnicki zavrnuo sraf, jos sam i ja uzeo onaj "viljuskasti" kljuc, i fino oblajznuo maticu dok se nisam setio okastog kljuca, posto me nervira ovakav, a malo je i dightung ostecen, kupio bih novi. Voleo bih da bude magnetni ali ne bih da cimam nekog da mi donosi iz Louisa jedan srafcic, em cimanje, em cekam dugo, zato ako neko zna gde ima ili ima da proda on, nek se javi, sa neta sam nasao samo ove podatke o srafu:"M 14 X 1,5". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 1, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes ovde, imas u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali cimati nekog zbog 1 srafa, pa posle cekaj da dodje, pa cekaj da posalje, pa... Bezveze, pre bih stavio drugi originalni u tom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan odes u prodavnicu gde drze delove za opel i kupis za sitne novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Magnetni ili klasicni? Od kog Opela pasuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...