zekazmaj 16 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, da li imas slike motora sa postavljenim crashbarovima? Cisto da vidim kako ce da izgleda. Da je prepoznam u novom ruhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 10, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam se sa m1loshem da njemu pravim crashbar za XL650V, doterace mi i ostaviti motor da po njemu uzimam mere, tako da se ponuda prosiruje i za Transapove 650. Ko je zainteresovan neka se prijavi ovde ili PP Doteraću ti i ja moj BMW pa ćeš imati mustru i za njega Samo da se organizujem... na žalost ovaj vikend definitivno otpada zbog sajma Automobila/motocikala u Beogradu ali ću videti da ti ga doteram sledeći vikend (22-23.03.2008.) ako mi ništa ne iskrsne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mali off... Da li prave problem ako udjes sa motorom na sajam ili i za njega moras da platis kao za auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off... Da li prave problem ako udjes sa motorom na sajam ili i za njega moras da platis kao za auto? Ja sam na sajam knjiga ulazio motorom,prolazio sam sa desne strane rampe,ima mesta,i izlazio pored rampe,niko mi tada nije pravio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza11 8 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Internet Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novina u izradi crashbarova za kle500 ili se odustalo od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Aco nisam odustao... kakva je situacija kod tebe? Sada za vikend idemo za Bijeljinu pa ću da lovim jedan od sledećih u aprilu... A našao sam i dobre slike baš onog crash bara koji mi se sviđa: Hvala Quassar-u što mi je dojavio i uff-u koji prodaje svoj BMW koji izgleda kao sa slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 28, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je da je firma otisla u stecaj Vratio sam masinu za savijanje cevi koju sam bio pozajmio, a krenuli su i neki drugi poslovi (isplativiji), tako da za sada nista od izrade crashbarova. Kad budem skupio vremena i pozajmim ponovo masinu, postavicu temu, bicete obavesteni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Narode,jel ima neko ideju za chrash bar za Horneta 900. Znaci,lupam glavu danima,visim na netu,ali sve sto sam nasao i smislio nije prihvatljivo. Ruzno kao djavo. Hornet ima motor koji visi iz rama ,dole je potpuno go tako da nema za sta da se zasrafi chrash!! Ostaju mi za utehu slajderi,tj pecurkice. Njih nesto ne ljubim,puno puta se dogadja da otkinu deo bloka za koji se kace. AJDE NEKA KREATIVNOST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 28, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj deo oko masine gde bi hteo da ga stavis, pa da smislimo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je da je firma otisla u stecaj Vratio sam masinu za savijanje cevi koju sam bio pozajmio, a krenuli su i neki drugi poslovi (isplativiji), tako da za sada nista od izrade crashbarova. Kad budem skupio vremena i pozajmim ponovo masinu, postavicu temu, bicete obavesteni. Bedak... pa ti onda reci da nema veze gde si ako radiš kvalitetno... da si u NS već bi mi davno bili postavljeni. Ovako, treba mi mesec dana da oslobodim vikend da bi mogao da ti doteram mašinu... ništa, skupljam ponude od zainteresovanih koji misle da mogu da ga naprave... ako ih ima, nek jave ovde ili na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Narode,jel ima neko ideju za chrash bar za Horneta 900. Znaci,lupam glavu danima,visim na netu,ali sve sto sam nasao i smislio nije prihvatljivo. Ruzno kao djavo. Hornet ima motor koji visi iz rama ,dole je potpuno go tako da nema za sta da se zasrafi chrash!! Ostaju mi za utehu slajderi,tj pecurkice. Njih nesto ne ljubim,puno puta se dogadja da otkinu deo bloka za koji se kace. AJDE NEKA KREATIVNOST. Dodo, ja cu ti napraviti crash bar po zelji, samo moras da sacekas moj povratak iz Azije :-* ;D;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, Gorane šta je sa izradom crashbarova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam digao ruke od one firme sa pocetka jer oni jednostavno nemaju vremena ili volje (ili oba) da rade ove stvari. Moj crashbar je u fazi izrade ali kod jednog komsije koji je napravio alat za savijanje cevi. Pokusacu da nadjem nekoga ko ima vremena da se time bavi jer je to potencijalno veoma dobar biznis. Nije mi jasno kako to ljudi ne shvataju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano April 15, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To je dobar biznis samo u nedostatku drugog, vrlo je pipavo i oduzima dosta vremena, jer nema karabudzevina, mora da ispadne savrseno jer su i motori savrsene sprave a to ne moze adekvatno da se naplati. U neku ruku razumem majstore koji imaju dosta drugog posla zasto im se ne isplati da to rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pricanje u trecem licu je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 15, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje čekam nekoga ko je voljan da mi napravi onakav kreš bar! Ako ima neko u blizini NS još bolje. Ne ostavlja mi se mašina negde daleko jer mi je komplikovano organizovanje prevoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 30, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko crash bar za XT660R i to neki koji ide preko zaštitne ploče (slika DSC05173)? Kako mi se čini, Givi, odnosno Kappa crash barovi ne odgovoraju, tj. morao bih da sečem zaštitnu ploču. Pak, SW-Motech odgovara (slika xt660_06). Pak, mislim da je ovaj na slici holan još bolji. Neki nude i gornji zaštitnik, kao na slikama g1, g2 i g3, pa bi bilo lepo da se iskombinuje nešto sve iz jednog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ZA Kragujevac....... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46613.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam ko moze u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan ja znam ko moze u beogradu Blago tebi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5767 Napisano Februar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A što gledate u mene? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja ;D E i tebi blago ondaK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5767 Napisano Februar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što gledate u mene? ;D ;D ;D Javio se "krivac" koji je "kriv" za gomilu lepih krešbarova za razne motorine...pa i moj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A što gledate u mene? ;D ;D ;D Javio se "krivac" koji je "kriv" za gomilu lepih krešbarova za razne motorine...pa i moj ;D Ono, da je napravio neki lijep kresbar ' jeste, ali tvoj tesko da je lijep ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...