bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to markone on ti je skoro isti kao na mojoj apriliji,a imam nacrte za apriliju originalne ;)samo je kacenje drugacije,posto su to skoro ista dva motora,cak su i iz iste fabrike,ramovi su im isti itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Obrzirom da su barovi za KLE jednostavnije konstrukcije od Afrikinih, bice i cena niza od 50e (sa plastificiranjem u boju po zelji). Bilo bi fino da se prijavite ukolikoz zelite neki od ovih barova, da bi se uradila veca serija. Prijavljujem se za jedan komplet pod uslovom da izgleda kao original, savijanje, var, ...i da je ta cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan to markone on ti je skoro isti kao na mojoj apriliji,a imam nacrte za apriliju originalne ;)samo je kacenje drugacije,posto su to skoro ista dva motora,cak su i iz iste fabrike,ramovi su im isti itd Ta znam, Rotax. Razlika je u glavi i još par sitnica. Ramovi jesu identični, ali ne znam za mesta gse se kače. Ako imaš nacrte koji odgovaraju za moj super! Možeš nekako da mi baciš na mail li pp makar sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to markone on ti je skoro isti kao na mojoj apriliji,a imam nacrte za apriliju originalne ;)samo je kacenje drugacije,posto su to skoro ista dva motora,cak su i iz iste fabrike,ramovi su im isti itd Ta znam, Rotax. Razlika je u glavi i još par sitnica. Ramovi jesu identični, ali ne znam za mesta gse se kače. Ako imaš nacrte koji odgovaraju za moj super! Možeš nekako da mi baciš na mail li pp makar sliku? mogu da ti fotokopiram sa papira to jest skeniram,naravno prvo da ih otmem komsiji posto je to njegovo,pa da skeniram ili fotokopiram,pa da ti posaljem,komsija isto kupio pegasa pa ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan to markone on ti je skoro isti kao na mojoj apriliji,a imam nacrte za apriliju originalne ;)samo je kacenje drugacije,posto su to skoro ista dva motora,cak su i iz iste fabrike,ramovi su im isti itd Ta znam, Rotax. Razlika je u glavi i još par sitnica. Ramovi jesu identični, ali ne znam za mesta gse se kače. Ako imaš nacrte koji odgovaraju za moj super! Možeš nekako da mi baciš na mail li pp makar sliku? mogu da ti fotokopiram sa papira to jest skeniram,naravno prvo da ih otmem komsiji posto je to njegovo,pa da skeniram ili fotokopiram,pa da ti posaljem,komsija isto kupio pegasa pa ima Zadatak si dobio Još samo da kažeš cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nacrti te nekostaju nista ,,pa se snadji za izradu :-\ samo da otimam komsiji i sve je sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza11 8 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Internet Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Goran Tiniauto i ja skoknuli do ove firme i imam utisak da se stvar pokrenula sa mrtve tacke. Covek nam je obecao izradu barova u toku sledece nedelje. Goran ce doci sa svojim KLE i na osnovu njegovog motora i mera bice napravljeno 10 kompleta za pomenuti motor. Napravicemo i 4 kompleta za Afriku 650 (dva su vec prodata), koji mislim da mogu i na Afriku RD04. Obrzirom da su barovi za KLE jednostavnije konstrukcije od Afrikinih, bice i cena niza od 50e (sa plastificiranjem u boju po zelji). Bilo bi fino da se prijavite ukolikoz zelite neki od ovih barova, da bi se uradila veca serija. ja sam zainteresovan za KLE koji model ce se praviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja shvatio, ispravite ako gresim, svi KLE imaju isti ram, razlikuju se plastike, farovi i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja shvatio, ispravite ako gresim, svi KLE imaju isti ram, razlikuju se plastike, farovi i sl. Ali postoje dve vrste crashbarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, za to znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza11 8 Napisano Februar 27, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Internet Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja shvatio, ispravite ako gresim, svi KLE imaju isti ram, razlikuju se plastike, farovi i sl. nisam siguran da to mogu sa sigurnoscu da potvrdim mogao bih da izmerim dimenzije (ako neka treba) na svom motoru pa da se uporede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Februar 27, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan Заинтересован, може нека сличица на макини? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 27, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi danas drugar Dejvid dotera neku gadno prljavu Hondu Transalp sa NL (holandskim :o :o ) tablama koju je pozajmio na brzinu... A on Britanac. Ništa ga nisam pitao Na njoj kreš barovi, pa sam napravio par fotki ako kome teba: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja shvatio, ispravite ako gresim, svi KLE imaju isti ram, razlikuju se plastike, farovi i sl. nisam siguran da to mogu sa sigurnoscu da potvrdim mogao bih da izmerim dimenzije (ako neka treba) na svom motoru pa da se uporede Bočne plastike su iste za sve modele,a to je bitno za crashbarove, različiti su farovi i plastike oko fara i vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i Transalperi da se organizuju pa da i mi narucimo desetak komada k'o Afrikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu http://faq.f650.com/FAQs/AftermarketEngineProtectionFAQ.htm pronašao sam nešto što mi se sviđa: Samo još da iskopam slike sa svih strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 2, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bih pravio kod tih ljudi u Lazarevcu ako cena bude korektna.. S tim sto bih neke detalje oko ucvrscivanja crash bara preuzeo sa ovih slika koje je Markone postavio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 2, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da se saradnja sa lazarevackim majstorima nije pomerila sa mrtve tacke, na Lalajkov predlog dajem ponudu svima koji voze Transalp XL600V da im napravim crashbarove. Samo za Transalp jer njega imam, pa na osnovu njega mogu da uzimam mere. Ko je zainteresovan neka se prijavi, ako bude dovoljnog broja prijavljenih pocinjem sa poslom vec prekosutra. Evo kako otprilike izgledaju napravljeni, ocekujem da sledeci primerci ispadnu jos bolji jer sam se na ovom ucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Prvi ! ;D @ aca-pn imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put zalim sto nemam translapa,znajuci Acu i njegovu pedantost bice svi zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo sto ovo pitam ali nemam izbora:moze li se na CBX 750 uraditi crashbar-ovi?I kako bi to izgledalo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Transalperi ! Kako cemo gologrudi u prirodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 5, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam se sa m1loshem da njemu pravim crashbar za XL650V, doterace mi i ostaviti motor da po njemu uzimam mere, tako da se ponuda prosiruje i za Transapove 650. Ko je zainteresovan neka se prijavi ovde ili PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 5, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo javio mi se i Pauk da mi doteruje motor radi izrade, tako da se ponuda prosiruje i na freewinda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jupiii, evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...