skuteras 73 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ih baš nikad nisi seo bez opreme i baš ga nikad nisi zavrno da vidiš kako to izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 19, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira da li je i kako ispravno voziti motor taj tip je nastradao jer očigledno nije dobro procenio situaciju u koju se upustio. Prilagodite svoju vožnju iskustvu i umeću koje imate i to je to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ios kad bi bili u stanju da procene koliko iskustva imaju jel...cim nauci da salta brzine,misli da je uhvatio boga za onu stvar ali samo zato sto je zeljan toga,zeljan neceg sto je do juce mogao samo da sanja..i eto ti sranja.....hocu da kazem da je vise napaljenih nego onih koji rezonuju svojim mogucnostima....bilo bi lepo kad bi..ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 19, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa takvi loše i procenjuju, uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan citao si da je samo u prosli ponedeljak bilo 9,ako se ne varam,saobracajki u kojoj su ucestvovali dvotockasi....eto ti pitanja i odgovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano April 19, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jebem ga svi smo seli kao klinci i opleti po gasu da vidimo koliko može da razvije. Niko nije rekao sebi "E sad ću ovu sezonu da vozim po propisu i neću da se glupiram, a onda ću sa porastom iskustva da pojačavam tempo." U stvarnosti je obično drugačije t.j. suprotno. Prvo zavrčeš svuda i ne nosiš opremu... U mom zivotu se nisam tako ponasao. nisi imam ikakvu nameru da pocnem. to ne vazi samo za motor, vec i za kola, bicikl, trotinet, nije bitan broj tockova i vrsta sagorevanja goriva. Nije lepo generalizovati Bio si klinac i nisi se ponašao kao mungos?! Pa gde ti prođe detinjstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan jurio mungosice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 19, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fine li djece. Mog malog bole uvo za motor, lepse mu da ga vozi u igrici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 19, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jebem ga svi smo seli kao klinci i opleti po gasu da vidimo koliko može da razvije. Niko nije rekao sebi "E sad ću ovu sezonu da vozim po propisu i neću da se glupiram, a onda ću sa porastom iskustva da pojačavam tempo." U stvarnosti je obično drugačije t.j. suprotno. Prvo zavrčeš svuda i ne nosiš opremu... U mom zivotu se nisam tako ponasao. nisi imam ikakvu nameru da pocnem. to ne vazi samo za motor, vec i za kola, bicikl, trotinet, nije bitan broj tockova i vrsta sagorevanja goriva. Nije lepo generalizovati Bio si klinac i nisi se ponašao kao mungos?! Pa gde ti prođe detinjstvo? Sta da ti kazem stari, igrao sam basket i pio pivce ladno posle. S vremena na vreme smo bockali stapovima mrtve golube po kraju i i pentrali se po drvecu Kad sam malo odrastao samo sam pio pivo u kraju ali nisam se tako ponasao. A vala nisam jedini aaa tu smo znaci. Sad je puno jasniji temelj tvojih "extremno-sigurnosnih" stavova. Tebi jednostavno nisu poznati neki osnovni potsvjesni "hazardni porivi", ciji korijeni su u ranom djetinjstvu prosjecnog benzinoholica.... Istina, bilo je rijetkih savjesnih "imaoca motora" koji su bili racionalni "u fulu" of prvog dana, ali vecina je uglavnom pokusavala da provali sta nije u redu sa njima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano April 19, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan baš tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 19, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan cuvaj se,i bog ce da te cuva.Nista manje,nista vise.umerenost je zdrava,u svemu,pa i u voznji motocikla.Provlaci se pazljivo,svirni pre nego sto preteknes,daj ablend...jer mnogo smo brzi,i jos vise nevidljivi.To je tako i nikako drugacije.Nesrece se uvek dogode i naj iskusnijima,nista se tu ne moze,ali ipak naj vise se dogadjaju brzopletima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 19, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i ljutili se mi ili ne,jesmo nekulturni kao nacija,i uvek ce biti oduzimanja prava prvenstva,pa da ne bismo punili citulje,ukljucite sposobnost koja nam je bogom data...predvidjanje situacija raznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari se mogu desiti svakome (vozaču motora, kola, autobusa...). Preticanje kolone vozila je ozbiljna stvar, ne sme da se računa na "možda" i vozač mora da bude mnogo oprezan. Iako sve to znamo opet nam se desi da nas povuče gas. Kod kola je to manji rizik po vozača, dok je kod motora daleko veći. Ali ono što skoro niko ne pomišlja jeste ubijanje drugog učesnika u saobraćaju. Po mom mišljenju najgore što bi moglo da mi se desi, zbog mog nepoštovanja propisa (ograničenja brzine, pune linije, preticanja kolone...), jeste da ubijem ili povredim drugu osobu. Iz tog razloga sam počeo sve više da vozim po propisima, pazim na druge učesnike i ne opuštam se ni jednog trenutka. Kada mi se desi da obilazim kolonu motorom, uvek idem polako i dobro pazim na pešake da mi ne izlete između vozila... O bezobrazluku i bezobzirnosti ostalih učesnika u saobraćaju glupo je pričati jer svi znamo kako stoje stvari. Najviše nade polažem u presretače i njihove civilne motore. Oni učestvuju u saobraćaju isto kao i mi i nadam se da kada ih neko preseče kolima, ili napravi prekršaj koji može ugroziti nas motoriste i pešake, oni reaguju i kažnjavaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...