aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 15, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo slobodan dan ore dve nedzakazao lepo ma ni kisa me nebi zaustavilaa sto se tice puta ja cu malo preko fruske da se provozam pa gas u vizice . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz drugari ako neko iz ovog mog kraja zlatiborskog zlatibor uzice cacak i okolina ide u vizic neka cima idemo zajedno se vozimo reko da ne idem sam ne znam nikog gore hahah,htedoh ovaj vikend vozim jadran za kraj sezone ali reko jebes ga odem malo s narod nisam bio gore nikako pa ako nego os nek cimaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Која фотка са мотоскупа у Визићу 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 17, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да убацим коју фотографију са јучерашњег скупа. Много драгих људи сам срео и сви смо се у једном сложили а то је да Неђо, заједно са мјештанима Визића, направио, још једном, сусрет моториста вриједан свих могућих ријечи хвале. Поснебна похвала иде за кувара који је направио шкембиће :) Некада младе наде Фудбалског клуба "Радник" Бијељина а сада редновни посјетиоци мото сусрета @SlobodanR1 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako su škembići bili tako ukusni kao što izgledaju, živ ću da se pojedem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi što mi za pasulj bilo mrsko da stojim u redu, ali je mnogo dobro izgledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5220 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2023. at 22:03, ПИпезос je napisao: Која фотка са мотоскупа у Визићу Овај десни , најлепши , је мој. Између Чалме и Дивоша раде пут па сам 10км возио по туцанику и сав се испрашњавио. Као да сам у млину био. Рекао сам Неђи да мора почети да наплаћује улаз , резервације , паркинг . Цене пића x2 ... Оволика посећеност је просто нестварна . Расположење као да је свако има добитни тикет . Хепенинг! Кампера је било више него мотора на неким скуповима . Развојен паркинг од бине и клупа за седење . Сунцобрани , шатра , бина / бендови ... за боље и нисмо Пут до Визића сваке године све бољи ! ( бар путања СМ - Лаћарак - Чалма - Дивош - Визић . Преко Лежимира је ОК ) Пуно познатих, драгих људи . Жао ми је што сам неке пропустио да видим , неке да упознам . Велико хвала Неђи . Видимо се и следеће године ! Promenio Septembar 18, 2023 član Jašim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, SlobodanR1 je napisao: Žao mi što mi za pasulj bilo mrsko da stojim u redu, ali je mnogo dobro izgledao Пасуљ је био брутал, нисам ни ја чекао у реду, сачекао сам да се банда рашчисти и онда лепо дошао до казана кад ЦВРЦ, нема тањира ... ал ко није лењ тај зађе по столовима па узме прљав, лепо опереш на чесми уз кућу и сипаш оно најлепше густо одоздоле а доле тек сушене месине колико волиш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2023. at 22:03, ПИпезос je napisao: eto i mene na slici Promenio Septembar 18, 2023 član pajja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posecenost velika, veliki broj kampera, veliki broj gospodja i gospodjica, sto mi se posebno dopalo. Skembici odlicni, pasulj za koji se opredelila moja supruga, predobar, pun dimljenog mesa. Muzika ok, komarci ok. Domacin Nedja lafcina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 18, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ПИпезос je napisao: сипаш оно најлепше густо одоздоле а доле тек сушене месине колико волиш. Aaaa... zato je meni dopala čorbica sa tri zrna pasulja. Sreća bilo leba da umočim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Umocio si i jos nesto prigovaras Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Septembar 19, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan I ja prvi put dođoh u Vizić. Mnogo toga dobrog sam čuo o skupu pa rekoh da vidimo. Spavanje u Erdeviku se činilo kao dobra ideja. Na kraju u povratku 23 kilometra okolo noću i nije baš. . Sve što sam čuo je bila gola istina. Pravi skup od prije 20 godina. Ja nisam vidio ni policiju ni redare ni hitnu pomoć. Ništa. Atmosfera domaćinska kao malo gdje. Ljudi opušteni i veseli. Mnogo dobro. Kakva greška što nismo ranije dolazili. Pasulj vrhunski. Takođe malo sačekali da se gužva raziđe i onda mljac. Roštilj na nivou a princez krofne su po meni pobjedile. Bendovi ok. Moj omiljeni Zaječarac hladan. Jedino su komarci pravili masakr. U moru moto skupova Vizić posebna priča. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Erdevik-Vizic 8km, od toga 2km asfalt ostatak od 6km letnji put, tacnije oko 5km letnjeg puta jer je skup bio na izlazu Vizica prema Erdeviku. Mislim da si sa tvojom masinom tih 5 kolometara mogao oduvati bez problema. Tim putem Vizicani idu autom za erdevik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 20, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, keš je napisao: Erdevik-Vizic 8km, od toga 2km asfalt ostatak od 6km letnji put, tacnije oko 5km letnjeg puta jer je skup bio na izlazu Vizica prema Erdeviku. Mislim da si sa tvojom masinom tih 5 kolometara mogao oduvati bez problema. Tim putem Vizicani idu autom za erdevik. Ух, ја сам се враћао туда. На мјестима је пјесак био, па је било пуц пуц ожежи ожежи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne spominje Aradac? A jos samo nepuna 3 dana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 20, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, triton said: Niko ne spominje Aradac? A jos samo nepuna 3 dana! Moto skup pocinje sutra u Aradcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8316 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 jel ideš u Aradac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 20, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, shlem said: @Pingvin37 jel ideš u Aradac? Ne znam jos nista brate, ako budem slucajno isao saljem ti poruku...Necu krenuti tim putem a da ti se ne javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u Aradcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Арадац, уф ... ја ћу у суботу око 5 поподне кренути, јбга, радим до 4 ... надам се да неће ништа падати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1578 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio do Aradca, posto sutra necu moci. Standardna organizacija. Sutra ce biti ozbiljna guzva. Elem, kad sam isao uletela mi kokoska. Iza autobus i vidim ona pretrcava. Ja sta cu dodao gas da je preteknem i ona ulete. Sreca pa mi nije uletela u prednji tocak vec kod nogostopa. Ode pipika u vecna lovista a meni puls u pete. A onaj kreten sa autobusom mi se u dupe zalepio. Lastin. 110 sam isao i lik me na kraju obilazi. Kuda majstore sa autobusom po lokalnom drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Septembar 23, 2023 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Zarkela said: Bio do Aradca, posto sutra necu moci. Standardna organizacija. Sutra ce biti ozbiljna guzva. Elem, kad sam isao uletela mi kokoska. Iza autobus i vidim ona pretrcava. Ja sta cu dodao gas da je preteknem i ona ulete. Sreca pa mi nije uletela u prednji tocak vec kod nogostopa. Ode pipika u vecna lovista a meni puls u pete. A onaj kreten sa autobusom mi se u dupe zalepio. Lastin. 110 sam isao i lik me na kraju obilazi. Kuda majstore sa autobusom po lokalnom drumu. Boli njega uvo za tebe, a i za sve ostalo što je manje od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Zarkela je napisao: Bio do Aradca, posto sutra necu moci. Standardna organizacija. Sutra ce biti ozbiljna guzva. Elem, kad sam isao uletela mi kokoska. Iza autobus i vidim ona pretrcava. Ja sta cu dodao gas da je preteknem i ona ulete. Sreca pa mi nije uletela u prednji tocak vec kod nogostopa. Ode pipika u vecna lovista a meni puls u pete. A onaj kreten sa autobusom mi se u dupe zalepio. Lastin. 110 sam isao i lik me na kraju obilazi. Kuda majstore sa autobusom po lokalnom drumu. Sta je bilo sa kokoskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9663 Napisano Septembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Spakov'o je u kofer, šteta da se baci! Promenio Septembar 23, 2023 član bajker71 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...