BokyBoy 16241 Napisano Maj 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: Kakav bude moto skup u Sapcu? Bas fin...od pucanja i tutiranja ne mozes da progovoris nisakim...nikad vise. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7091 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...bože, kako si primitivan .. U tom delu teritorijalnog staništa mladog balkanskog mužjaka, postoji prirodni proces, takoreći "ples zavođenja" koji se ogleda u tome da mladi mužjak (tkz. zagondžija) obuče tradicionalnu sportsko/elegantnu odoru (trenerku), sedne na svoju žestoku spravu (nekada su to bile sprave iz Japana, danas su već mahom to mašine bavarskog porekla, koje su daleko cenjenije i skuplje (ekonomski rast ogleda se u svim sferama društvenog života) koja jasno opisuje njegov statusni simbol a pride i sposobnost i umeće, spretnost upravljanja. Mužjak se tako doveze u prisustvu pripadnika svoje skupine (nekad plemenska zajednica, danas lokalni moto klub)(jasno se daju razlikovati zahvaljujući amblemima prišivenim na takodjer tradicionalnim prslucima), i započinje ples zavođenja lokalnih (i ne tako) mladih ženki, a uz tradicionalno konzumiranje alkoholnih prehrambenih proizvoda... U tom procesu, neretko dva pa čak i više mužjaka (što bolji skup to više) boreći se za laskavu poziciju ALFA turirača nadjačavaju brojem decibela i brojem postignutih sekundi u maksimalnom broju obrtaja motora s unutrašnjim sagorevanjem (SUS mašina sa više cilindara, najčešće 4). Još uvek se ne može utvrditi kada se prvi put u istorijskim spisima spominje ovaj običaj, a ni tačno mesto nastanka, ali je običaj prisutan već više decenija širom Balkanskog poluostrva, i to začuđujuće, u svim nacionalnim i verskim skupinama. Andrej, rab Božiji, 2023. godine letnja Gospodnjeg Promenio Maj 18, 2023 član Andrej_Hotstepper 9 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepperе како сам скењан и депримиран вала си ме поштено насмејао ....хвала за ово писаније и смејање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zagondzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Maj 18, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A formula za računanje glasi: Veličina piše je obrnuto proporcijalna količini turiranja u blokadu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ... Dodao bih jos jednocilindrase, najcesce je to Suzuki DrBig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1221 Napisano Maj 18, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, keš said: Pvc, PET, POLIETILEN, POLIETILEN , POLIPROPILEN ITD Od navedenog, samo Polipropilen je namenjen za topla jela. Nebitno znam, al to mi je posao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Maj 19, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On topic! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano Maj 19, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Preporučujem moto skup u Kovinu, avgusta meseca bude, ne naplaćuje se(bar nije kad sam ja išao) ulaz, pored dunavca je, jako je lepo Organizacija uvek na nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2023. at 13:14, ПИпезос je napisao: Е баш бих се могао у суботу провозати до Липовачке шуме, таман радим до 16х па онда до Б.Паланке па преко Хрватске ка Шиду, то ми је некако најбржа траса до тамо Vidimo se sutra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Vidimo se sutra Брате мили, ја бих највише волео да се видимо сутра ал нема шансе, једино бициклом да се провозам од НС до Шида ... ниси видео који пост после тога, на жалост у оном невремену које је задесило нови сад и околину, мотор ми је био у гаражи потопљен у води до кормана ... данас је одшлепан у сервис па се даће Бог видимо се неком другом приликом 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga u Šidu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još na poslu, ako ćeš da čekaš, eto me...! Šalim se naravno, lepo se provedi, javiće se već neko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14025 Napisano Maj 20, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: Ima li koga u Šidu? Nema ni Sidjana salim se, koliko cujem sa terase dobar je odziv, u cetvrtak sam imao podsecanje na staru bajkersku povredu iz '92 upalilo se koleno. Toliko je bolelo da sam zavrsio u SM na hitnoj, ima nas svugde pa se nasao brat @Novola i proveo me pa nisam dugo cekao, Hvala mu i ovde. Lep provod svima! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Šid 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14025 Napisano Maj 20, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Atorn je napisao: Stric moj vozio za Big Bul i doneo tog bika, parkirao pred pakeraj i otvorio hladnjacu, evakuacija u roku od odma, kada su skontali redjali mu familiju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan U Šidu (Lipovaca) odlican odziv, teren super, skembici odlicni, ponuda sa rostilja isto ok, pić e 150 din, ulaz slobodan, organizacija isto ok. Primetio sam tablice iz Hrvatske, Madjarske, BiH, Nemacke... Dodao bih samo da i policiju moram da pohvalim! Promenio Maj 20, 2023 član keš 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, keš je napisao: U Šidu (Lipovaca) odlican odziv, teren super, skembici odlicni, ponuda sa rostilja isto ok, pić e 150 din, ulaz slobodan, organizacija isto ok. Primetio sam tablice iz Hrvatske, Madjarske, BiH, Nemacke... Dodao bih samo da i policiju moram da pohvalim! Uvek su bili odlicni domacini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Maj 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Šid odličan, džaba ulaz, odličan pasulj i škembići, hladno piće po ceni od 150 dindži još jedan pokazatelj za otimače što kukaju kako ne može da se napravi skup bez 500 dindži naplate ulaza za motoriste... Promenio Maj 21, 2023 član symon 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Šid je primer za druge. Ako pogledamo komercijalnu stranu, ne traba vam nikakvih 500din od ulaza niti milostinja i "iskamcavanje" tipa "neka da ko koliko zeli", Šid je razbio, prodao pica da to nije normalno, jedan ogroman kafic na otvorenom, masa ljudi, zarada od pica ogromna. Kakvo crno naplacivanje ulaza, mnogi treba da se zamisle u vezi toga. Druga ili bolje receno PRVA odlucujuca stvar uspeha je MESTO ODRZAVANJA. Skup na igralistu gde je najdeblja hladovina stativa od gola, tu nema 'leba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovogodišnji susret u Brčkom MK Silwer Wings..Besplatan ulaz za motocikliste, a skup...VRHUNSKI.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista sjajna organizacija i divno vreme u Sidu. Prvi put sam bio. Od sada dolazim obavezno. Nas sedmorica smo dojahali iz NS a vratili se osmorica...Delić atmosfere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Maj 21, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SlobodanR1 je napisao: Ovogodišnji susret u Brčkom MK Silwer Wings..Besplatan ulaz za motocikliste, a skup...VRHUNSKI.. Upravo se vratio, masa ljudi, lepo druzenje, 170-180 din pivo, ulaz dzabaka, svirka takodje iskidala 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Следи мото фест у Бања Луци 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5156 Napisano Maj 22, 2023 Pana, 511 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam kasno krenuo, posle 16h , Ša-Sm- pa preko sela. Samo sam na jednu blokadu puta zaobišao. Preko trotoara, između policije i traktorista. Puno motorista se vraćalo, brojao sam do 50, bilo ih je mnogo više. Obišao sam samo jedan par na NS skuteru i to od samog grada do izletišta za svo vreme puta. Pomisli sam da će biti mršava poseta ali sam se prevario . ŠID nikada ne omane. Domaćini, doček, organizacija, lokacija, obeležavanje na asfaltu, deca pored puta što mašu, hladovina, klupe, kamp, daščice za ćopavu... Sam prilaz do skupa je malo tešnji, zakrčen automobilima koji se parkiraju i manervišu al to je neka druga priča. Čak je i vreme poslužilo. Veliki plus i za ubuduće! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...