Dominator96 864 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2020. at 22:20, Motorcyclist je napisao: Duca osvaja 4L ulja, bicikl, 5 lubenica i prase na raznju na igrama. Pokupim sve nagrade sramota me doci sledeci put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2020. at 21:26, Jašim je napisao: Ako je tačno , 19. druženje u Viziću - neprocenjivo ! da 19.09.2020 ali citajte pazljivo - fruska gora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12265 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sto pažljivo-pa Vizić i jeste na Fruškoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sliku pa moram da pitam... Jel to samo kros? Vožnja van asfalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo vise informacija 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li moze preko Backe Palanke odnosno Hrvatske ili ce se morati na skelu u Begecu za nas sa ove strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Pitanje je da li moze preko Backe Palanke odnosno Hrvatske ili ce se morati na skelu u Begecu za nas sa ove strane? Mislim da može da se prođe kroz Hrvatsku. Dozvoljavaju tranzit, koliko sam ja čuo... Ja svakako planiram tuda kad budem išao u Vizić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ThePainkiller said: Mislim da može da se prođe kroz Hrvatsku. Dozvoljavaju tranzit, koliko sam ja čuo... Ja svakako planiram tuda kad budem išao u Vizić... Ako budem isao i ja cu sigurno tuda, s tim da moram da vidim za taj prolaz. Mogu na oba pasosa tako da proci mogu samo da ne bude neke budalastine sa karantinom iako o tome vec nista nisam cuo duze vreme. Ako neko pouzdano zna neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je to ovaj vikend. Medjutim, sledecu subotu radim do 18h. Gledacu da izadjem ranije sa posla. Pitanje je, kuda iz Bgd najlakse ? Ako se ide preko Hrvatske, nije problem, imam i pasos i zeleni karton (mozda i ne treba), ali ako nas bace u karantin, nece valjati... ako se ide preko te skele, kuda ? I do koliko radi skela... Drugo, kako cu stici uvece, ima li neki smestaj, ili da nosim sator ? Ljudi, pomozite, na moj prvi moto skup (Velika Plana) sam super stigao, ali zbog kolege sam morao brzo nazad (pocetnicka dozvola, ne sme da vozi posle 23h) a nismo tada planirali spavanje. Sada idem sam...a voleo bih da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Blaza je napisao: Pitanje je, kuda iz Bgd najlakse ? Možda ti je najbolje E70 do Kuzmina. Mislim da ti je to najbrža ruta. E sad kuda tačno dalje nisam zagledao al proveri na mapi... Ili do Sremske Mitrovice pa za Lezimir pa Vizić. Ja moram do 22h da sam na poslu, to mi je najveći problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 11, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Blaza je napisao: Pitanje je, kuda iz Bgd najlakse ? Као што колега написа: Искључење са аутопута у СМ и за Лежимир. На Партизанском путу, раскрсница код Софијиних извора , лево и до Визића. ( после силаска са аутопута код СМ, кроз кружни ток настављаш право и на следећој раскрсници(нема право) скрећеш десно према Лежимиру) Друга варијанта је кроз СМ преко Чалме и Дивоша ал прва ти је сигурица. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovde lud, koliko vidim na mapi Vizić (naseljeno mesto) je u Srbiji na granici sa hrvatskom, šta će vam pasoši, tranzit i ostale gluposti a između ostalog Pre 16 sati, piki je napisao: Sto pažljivo-pa Vizić i jeste na Fruškoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, pajja said: Ko je ovde lud, koliko vidim na mapi Vizić (naseljeno mesto) je u Srbiji na granici sa hrvatskom, šta će vam pasoši, tranzit i ostale gluposti a između ostalog Zato sto mi iz ovog dela Srbije nemamo 100 mostova preko Dunava kao Beograd pa nam je jedini prelaz na tu stranu preko Iloka, duplo duzi put je preko skele u Begecu kao u 18. veku ili skroz okolo preko Iriskog Venca sto je besmisleno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 311 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Skela iz Futoga ide na pola sata, iz Beocina na pun sat. Ako nekom znaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, pajja je napisao: Ko je ovde lud, koliko vidim na mapi Vizić (naseljeno mesto) je u Srbiji na granici sa hrvatskom, šta će vam pasoši, tranzit i ostale gluposti a između ostalog Backa palanka-Vizic,kopnenim putem kroz HR 12,5 km.Kopnenim putem preko NS oko 90 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, a kolega @Jašim mi je najbolje objasnio od SM pa nadalje. Ako je muzika do ujutru, onda sator nije potreban ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se Motorcyclist jer za ovo nisam znao pogledao sam mapu i jest' tako ali sam i dalje u nedoumici gde je lokacija za odrzavanje skupa dali na Fruskoj gori ili u Vizicu (naseljenom mestu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 11, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, pajja je napisao: izvinjavam se Motorcyclist jer za ovo nisam znao pogledao sam mapu i jest' tako ali sam i dalje u nedoumici gde je lokacija za odrzavanje skupa dali na Fruskoj gori ili u Vizicu (naseljenom mestu) Визић је сеоце у Срему на Фрушкој гори са тек нешто више од 200 становника на самој граници са Хрватском. Од Бачке је раздвојен Дунавом , тако да се у суседни град Бачку Паланку иде или преко Илока(ХР) , скелом или около на Нови Сад. Скуп је у Визићу, двориште цркве. Организатор је Неђа, шумар великог срца који са скромним средствима уз велики рад и труд направи лепо дружење где број гостију увелико премаши број становника. Допуна : Од ове године окупљање ће бити на игралишту, пар метара ниже . 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Motorcyclist said: Pitanje je da li moze preko Backe Palanke odnosno Hrvatske ili ce se morati na skelu u Begecu za nas sa ove strane? Isao motorom prosli vikend. Naravno pasos treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U Vizicu najbolja klopa ikad i igde. Do Vizica od Najdanovih krigova najlosiji put u drzavi. Rekao sam Nedji prosli put, jos dve rupe i odseceni ste od sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, kazete covek sam sve priprema, kako da mu se oduzimo ? Recite vi koji ste i ranije bili, osim para, sta jos poneti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Ninja66 said: Isao motorom prosli vikend. Naravno pasos treba. Logicno da treba, nego smo pitali ima li sta sa karantinom ili sl. sa jedne od strana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Blaza said: Jedno pitanje, kazete covek sam sve priprema, kako da mu se oduzimo ? Recite vi koji ste i ranije bili, osim para, sta jos poneti ? Dobru volju i pice se placa. Mnogi clanovi drugih klubova se ukljuce u organizacije, kuvanje. Neverovatno opustena prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Motorcyclist said: Logicno da treba, nego smo pitali ima li sta sa karantinom ili sl. sa jedne od strana? Bas nista. Kao u normalna vremena. Naznacis da si u tranzitu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, jos uvek nisam clan nijednog kluba, vozim skuter... Valjda se nece ljutiti ako ponesem flajku dobre rakije i po koju limenku piva, sve zavisi od prostora pod sedistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...