Jump to content

Moto Zajednica

Jašim

Članovi
  • Broj tema i poruka

    413
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Jašim

  • Rođendan 01.04.1967.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šabac
  • Motocikl
    Yamaha XV535

Poslednji posetioci profila

2917 profile views

Jašim's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

4,3k

Reputacija u zajednici

  1. Jašim

    Formula 1

    Dok je mladih biće i napretka
  2. Jašim

    Formula 1

    Добро викенд у Џеди у обе категорије. Хаугер лепо напредовао, први и трећи ! Увек су занимљиве трке нижих категорија и борбе млађих возача. Чекам Мелбурн због Ф3.
  3. Jašim

    Formula 1

    Bearman za istoriju
  4. Jašim

    Formula 1

    И поред првог / другог места рат за превласт у Црвеном Бику се наставља. Стижу анонимни мејлови , састанци са финансијерима , татина најава да ако буде ломова син ће да му пређе у Мерцедес Ф2 - Малонијев викенд и то убедљив. Марти и Арон дообри. Од О"Саливена очекујем пуно. Мерц млада нада - "нако , почетнички. Према ме подсетила на Ферари 2023 , смашили оба дана. Ф3 - зна ли ко зашто је Бегановић кренуо под ручном ? Баш их је нанизао као да вози вишу класу али катастофалан заостатак на старту није било могуће надокнадити. Добар Швеђанин
  5. Jašim

    Formula 1

    Ми посматрачи то зовемо нагађање . За њих је то подешавање , тражење правог сетапа (гума , носа , закрилаца) , некима је тактика Неко се бори за спонзоре или неко своје место па изгара на почетку да остави утисак . Циркус ко циркус , само најбржи ( најскупљи )
  6. Jašim

    Formula 1

    " Toto Wolff признаје да Мерцедес није продужио дужи уговор са Луисом Хамилтоном јер нису желели да ризикују да изгубе Андреју Кимија Антонели " - Млада нада / 2006 годиште , прелази директно из Ф4 / 2023 у Ф2/2024 . У време када актуелни шампион Ф2 нема места у Ф1 , Мерцедес гледа испред времена и већ капарише возача. ( Иначе : 2006-те Алонсо је возио своју 5-ту сезону за Рено и освојио другу узастопну титулу )
  7. Jašim

    Formula 1

    Šef ekipe Red Bula Kristijan Horner oslobođen optužbi za nedolično ponašanje prema koleginici, nakon sprovedene istrage.
  8. Jašim

    Formula 1

    Једна од карактеристичних Кимијевих изјава Данас сви све о свему знају и позвани су да о томе дају изјаву чак и када нису питани
  9. Jašim

    Formula 1

    Шала наравно. Кими се посветио каријери свога сина Робина . Јуниор је почео да се такмичи у картинг купу Италије за ЦРГ КАТР тим. (тим са којим су почињали и Нико Розберг , Хамилтон , Верштапен ) Да ствари иду озбиљним током говори и куповина куће у Италији , ангажовање Антониа Ђовинација и први подијуми у тркама са старијим од себе. Како написа Томас Махер (Планет Ф1 ) : Једва чекам да га за 12 год видим како се бори против Алонса
  10. Jašim

    Formula 1

    Različita rešenja veze prednjeg krila i nosa u cilju stvaranja Y 250 / boljeg protoka i usmeravanja vazduha
  11. Како ко ? Па шта мислиш чему служе тендери у овој држави ? И разумем "лед " лети за хлађење ал зими, ццц ( ови панели 4x 60-60 ће надживети сву могућу расвету . Ако ти зафали скретница 2x18/220v имам их нових на поклон )
  12. Катар , првих 16 у 1 сек.
  13. Jašim

    Moto pantalone

    Koliko si visok?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja