Jump to content

Moto Zajednica

Jašim

Članovi
 • Broj tema i poruka

  159
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

701 Excelent

O članu Jašim

 • Rank
  Pana
 • Rođendan 01.04.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Šabac
 • Motocikl
  Yamaha XV535

Poslednji posetioci profila

1601 profile views
 1. Jašim

  Ukradena Moto Guzzi Breva 750

  Sve svoje resurse upotrebi da se zaštitiš, porodicu , sebe , imovinu , motor. Sve ostalo ( naplata štete , odmazda ) dolazi posle, kada dođe vreme i samo po sebi. U granicama zakona i minimalnog nasilja. ( sa takvom reputacijom , život se već postarao za njega) Lopovi/narkomani su izvor prihoda i sigurica u uspešnim rezultatima rada kako dilerima , tako i policiji , soc radnicima , otkupljivačima kradenog , zaštitnika životinja , isterivača pravde... i kao takvi , zbog raznih interesa , zaštićeni su kao beli medvedi. Šta god da pomisliš, seti se Brane Peranovića.
 2. Jašim

  Кружни ток

  Gledao sam uživo ovo što je Žika napisao. Ko jači taj i prolazi. Za motociklistu može baš da bude opasno.
 3. Jašim

  Кружни ток

  Pre neko veče bio sam zaludan da stojim na Slaviji i gledam prolaznike koji se fotografišu i vozače kako se bahate. Ko uhvati pravac iz Nemanjine , Bulevar Oslobođenja a izlazi na Kralja Milana , Nemanjinu to je kao da ga ispaljuju iz topa . Što veća brzima , veće prevenstvo prolaza. Malo je zajebano kada naiđe tramvaj i počne kočenje u koloni , izbegavanje , naglo prebacivanje u levu traku a izlaz odmah tu ... Uh , par puta sam morao i da zažmurim.
 4. Jašim

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Sedmi moto skup , inače domaća , domaćinska atmosfera , kao i svake godine . Sledeći put biće omogućeno praćenje kursa : Uspešna organizacija skupa sa malim sredstvima i velikim srcem.
 5. Jašim

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  - Ako neko ide , vidimo se.
 6. Jašim

  Formula 1

  Kimi u Zauberu 2019-2020
 7. Jašim

  ZABLUDA srpskih vozača! Pažljivo proučite zakon!

  - Džabe pišeš , znam te lično ! ( Ume da se ubrlja ljutim ! ) Šalu na stranu , Aleksa i Đole su dobri momci , sigurno primerni i u svom poslu ali zbog izuzetaka u struci, uvek će biti predrasuda, komentara i viceva. Policajac , jedina životinja sa repom sa strane . Ovo je vic ( dobar ili loš i o tome možemo raspravljati ) kao tvrdnja je neprimerna , kao i : Bosanci su glupi , toliko je viceva o tome ... Cinično je reći da je nepihvatljiv samo negativan komentar o policajcima a da je šalteruša Mica ubica , da je advokat đavolov šegrt , da majstor nikada ne laže - samo odlaže , da doktore podmazujemo, da su motoristi ... i sve je to opravdano i potkrepljeno nekim našim iskustvom. Izvinjavam se pokretaču teme ( zanimljiva i korisna) na teškom skretanju ali eto .
 8. Jašim

  Kišna odela - preporuka

  Odlično , cena / kvalitet . Dobro je imati ga preventivno.
 9. Jašim

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  U povratku iz Tuzle , pijaca/ buvljak u Memićima
 10. Jašim

  Moto skupovi opsta diskusija, najave, kritike...

  -Vozim se Ibarskom i na kolovozu strelica MOTO SKUP , sveža boja... skrenem. Skup na terenu lolalnog seoskog fudbalskog kluba Latković. Na ulazu rakija dobrodošlice (preskočio) , kesica sa "poklonom" i ulaz 500 din. onako simbolično , kao pomoć klubu i MASu garantu organizacije ( za pešake je pisalo 100 din.). Teren ograđen i obezbeđen PVC trakama ( dal" EPS ili PTT) , slučajno otvoren sa zadnje strane da ovdašnji momci i komšije mogu slobodno da uđu i parkiraju automobile. Oni ne moraju da pomažu klub, oni ne voze motore a i muzika im verovatno nije po ukusu . Cisterna sa tehničkom vodom parkirana je iza gola i odmah pored nje , brižljivo je postavljena drvena paleta, da gosti ne ukvavse noge a da voda može da otiče . Nedaleko od kornera je objekat 1x1m od iverice, verovatno električni WC. Šank ispod šatre Francuz sa par prijatnih devojaka , piće korektnih 120 din. rashlađeno . Bina, ozvučenje... za sve pare , jeste mali klub i da je selo u pitanju al široko , bahato . Mislim da krave 3 dana neće davati mleko. Negde na centru , štand Agencije za bezbednost u saobraćaju. Deljen je reklamni i edukativni materijal, bedževi , privesci ... sve sem obaveštenja kako je da registrujem motor sa rol barovima , vizirom, naslonom... i šta da radim sa kukom na automobilu . Nisam probao ali za pohvalu domaćinu , pasulj je služen do kasno, već je i mrak počeo da pada. Predosećajući kišu a i zbog svog rasporeda , nisam preterano dugo ostao . Negde oko 22h sam se zahvalio domaćinu , MK Usamljeni vitez i nastavio dalje . Kratko sam bio ali se nisam loše proveo. A i nisam za bolje !
 11. Jašim

  Železnička stanica 22.8.2018.

  Svaka čast svakome na svom mišljenju i stavu ali bloototh i razgovor sa vozačem više ometa vozača nego neki alkohol. Konzumiranje alkohola i vožnja jeste opšte zlo ali idiotizam je individualni.
 12. Jašim

  11. МОТО СКУП У БРАТУНЦУ

  - Uh , baš šteta što info malo kasni. Draki lep provod želim !
 13. Jašim

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  - Zove me drug da gledamo reprizu: Ajd da ponovo pogledamo kako Musa dere jarca...
 14. Jašim

  PRVI MOTO SKUP MK SORABI

  - Prošle godine je pio da zaboravi . Izgleda da je delovalo
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja