Jump to content

Moto Zajednica

Jašim

Članovi
 • Broj tema i poruka

  197
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1544 Excelent

O članu Jašim

 • Rank
  Pana
 • Rođendan 01.04.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Šabac
 • Motocikl
  Yamaha XV535

Poslednji posetioci profila

1980 profile views
 1. jBG preskačemo život poslednjih 30 god. Šta ako sutra ne postoji ? Ako treba iskoristiti svaku vožnju i ako treba steći imunitet ? Redukcija skupova i ono loše na njima su drugi par opanaka
 2. Staro izreka je : Ne bi dosta dok ne osta ! Glupo je uzeti dva puta kada neko nije jeo u opšte. . Još gluplje je prebacitivati nekome, ko ti lepo objasni da uzima za drugoga ko nije jeo. A najgore kada neko pogreši i još to brani izgovorom poput: Besplatno je bilo , šta zakerate. Verujem da Surfer ovo neće uzeti za zlo, bilo pa prošlo. Sledeći put biće bolje. Biker- Boy sve je bilo Ok. Lokacija, mesto za kamp, toaleti , organizacija, prilaz i putokazi... Uz put je padalo da mi je motor bio baš zasran, ja mokar ali zato je u Topoli čak i vreme odlično poslužilo. Ono malo vetra došlo kao feniranje. Ortak sa kojim sam došao, od tetke za kazanom dva puta je dobio pasulj. Manje ljutu i baš ljutu porciju. Verujem da ste bolji domaćini nego što ti to sada pokazuješ. A koliko sam te ovde upoznao, nisi loš i sitničav čovek. Idemo dalje .
 3. Kao lutka je. Ako je stajao , još sa manjkom goriva , dobro bi bilo da očistiš donji rezervoar ( onaj ispod sedišta ) Sva ona fina rđa se taloži na dno gde se stvara korozija . Mašina prodiše , spreči se propadanje dna rezervoara , stradavanje pumpe i eventualno osposobi rezerva goriva. Slikaj levi retrovizor da vidim dal imam šta da upariš .
 4. Sa ovakvim predznanjem se ne otvaraju nove teme Pogledaj temu : Mitas gume Mitas 100/90-19 ili 3.00-19 - 4.200, din + unutrašnja 1.200,00 kod Bobana 063/514573 ( na forumu Ninja66 ) u prodavnici Vektor , S. Mitrovica ( ako ti nije daleko, može i da naručiš ) Onda pravac kod Lanceta (Miloša Obilića ) na montažu i balansiranje - 1.000,00 din Razliku do 16 iljada staviš u džep i ćukoriš a možeš da promeneš i zadnju ( 7.700,00 din 140/90-15 ) Sve za 14.000,00 sa PDVom i balansiranjem bez piva u Čiviji ili Jazbini.
 5. Đorđevača je sada stovarište i prodavnica . Prevaspitavanje se vrši u Bogosavcu, davno premešteno. Tolike bolnice , škole... a zatvori ostali mali !
 6. Istu grešku pravim. Da je imam ne bi se ovde natezao.
 7. Има код МК Батане ал није из ове теме 2 фолк певачице , 3 рок бенда , 1 ди џеј , 3 стриптизете ...
 8. Iz prodavnice kolege sa foruma Ninja 66 : Prednja - 4200 (unutrašnja 1200 ) Zadnja - 7700
 9. Bolje od Dunava, baš mi se svidelo jezero.
 10. Jel može neki br. za gume... Koga god sam nazvao za 140/90-15 130/90-15 kao da sam pitao za transplataciju bubrega.
 11. Ko zna šta si ti ženi sve zabranio pa ona sad kao oko tebe ...
 12. Ako skupovi i dalje ne budu dozvoljeni, može da se organizuje neko glasanje uz obavezan dolazak motorom.
 13. Gledaj da bude providan. Ovaj je malo toniran i taman, visok pa zajeban noću.
 14. Najnovijom odlukom Vlade Republike Srbije dozvoljena je organizacija moto skupova ali u elektronskoj formi uz okupljanje ne više od dva učesnika uz svoj ekran. Učesnicima neće biti dozvoljeno da silaze sa svojih motora uz obavezno nošenje zaštitne opreme. Dobra stvar što će turiranje i pucanje u svojoj kući biti dozvoljeno do iznemoglosti . Oktoberfest 2020 lagano otkazan a vi pitate za skupove
 15. Za sada se jedino zna da se na Sajamište ne plaća ulaz.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja