Jump to content

Moto Zajednica

Jašim

Članovi
 • Broj tema i poruka

  190
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1226 Excelent

O članu Jašim

 • Rank
  Pana
 • Rođendan 01.04.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Šabac
 • Motocikl
  Yamaha XV535

Poslednji posetioci profila

1857 profile views
 1. Срећа да ми жена ово не чита. Рекла би : " Ево ти брата" Ти плавотачкасти "никакви" звучници су некада давно коштали читаво богатство. Срећно са распремањем и продајом !
 2. Nee . Dr u direktore, 93 u F1 i KTM (naizmenično da vozi, kada se vikendi poklapaju menjao bi ga tata) , 10 Honda , 99 Aprilija , 12 Suzuki a Fenati u orguljaše i tako redom.
 3. У одштетни захтев обавезно да унесе и експертизу појединих стручњака са овога форума.
 4. Не могу да верујем да делим форум са особама које имају овако негативне видике. Па довољно је погледати првог полицајца , првог војника наше државе , повезати неке људе са неким местима ... или да министар спољних послова отпева неку песму и да будем спреман главу на пањ ставити , бланко за целокупни учинак ове наше државе ( од које се разликујемо само по величини и употреби апарата ) Има појединаца (полиција , војска , БИА, ЦИА... ) који се не уклапају у општу дијагнозу али они су небитна мањина, скрајнути и на маргинама. Да се ти школовани и поштени питају никада ми не би овако далеко догурали.
 5. - Још није пронађен убица певачице ( еминентне естрадне уметнице за чији се случај заинтересовао и огласио чак и врховни ! ) а ми очекујемо расплет за потеру , нестанак , потрагу и на велику жалост и смрт младог човека ( којих и онако имамо превише, чак и за извоз ) , мотористе ( који гину сваки дан , тако да +, - један неће се ни приметити. Још ако је бежао без кациге - сам је себи пресудио) Једина непознаница је , како евентуално наградити министра ( јер по ланцу одговорности је он највише заслужан, (сем онога ко га је ту поставио)) ако таблоиди докажу да је у питању овејани криминалац који је и заслужио да буде склоњен из мирног села где сви поштују власт и њихове органе , возе регистрована возила и ноћу су осветљени . Значи : Орден заслуга за одбрану и безбедност или Орден Карађорђеве звезде
 6. Dal je moguće da svi sem Markeza voze na dizel?
 7. Vizić je seoce od najviše 300 stanovnika / 150 kuća . Nemaju moto klub, sponzore i velika sredstsva ali imaju Neđu i ekipu koja pravi izuzetnu atmosferu i lepa druženja. Svima koji su bili poželeli su dobrodošlicu i potrudili da im bude prijatno, pogrešio si što nisi svratio
 8. Прошао мотором пре 2 недеље , солидно закрпљен. Није баш писта али добро је да нема рупа. Јесте било као да је гранатирано.
 9. - I dalje sam ubeđen da sam ovde video za Stapar ... ... eto da ne bude opet neobaveštenih : Vizić 21. 09
 10. Ajd sad neko da objasni: Kako je Džoni i mesto od 3.000 stanovnika uspelo da napravi žurku sa tri dobre grupe , na solidno ozvučenoj / improvizovanoj bini. Sa pasuljem se nije žalilo a i preteklo je . Povoljne cene pića i bez naplate ulaza. Bilo bi lepo kada bi se tajna otkrila da to više ne bude misterija .
 11. - Jel se trkao još neko sem pomenutih? Petrući u finišu obilazi Milera , KTM - 10-ti ! Janone - 11-ti !!! A. Espargaro je bio u prvih 10 do poslednja dva kruga. Šta se desilo ?
 12. Lubenica , patofne, tepih ... stvarno Dušane , najgori si od sve dece Pa kao da se seliš a ne da se vraćaš sa skupa. Za Stapar očekujem da vučeš kamp prikolicu.
 13. ... а можда и није тако лоше да свако ћоше има свој локални скуп. Равномерније се распореди број лудака и растерети број ангажовања психотерапеута.
 14. Hehe , jeste 3 motora i već "MC" pa se posle nekog vremena podele na 2 kluba . Al velika je razlika između tih vašara kao i između sela . Nisu sva sela ista. Nekim pojedincima iz malih sredina skidam kapu , stvarno duboki naklon za trud i rezultate u organizaciji , doprinosu moto scene.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja