Ontwykende 52 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo... Ler... Brzi refleksi...i glstka voznja do dusanovackog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Best misli da ti je mozda pukao lanac bregastih. Probalupetu pa POLAKO unazad na gurku, cisto da vidis da se nije zguzvao o zid kucista unutra pa ne moze napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Nijel lanac bregaste. Bregssta, ventili... Sve ok... Danas su mi bili drugari i puno mi pomogli, skinuli smo deklu i sve ispod je ok... Po savetu doktora Bokilica (sa kime sam se dans cuo vise puta, bas sam mu dosadjivao ali mi nije zamerio), pokusali smo u 5toj da okrenemo radilicu, ide pola kruga napred-nazad ali ni makac preko toga. Negde nesto blokira radilicu a mi nismo imali uslove da rasturamo dalje, tako da to ostaje da to uradi neko strucniji. Na kraju smo skinuli agregat pa cemo da vidimo... I dalje ne znam da li mi se finansiski vise isplati da negde nadjen drugi agregat ili da radim ovaj (samo dihtunzi i gumice su prilicno skupi a gde je ostalo)... Nego, ako ima neko da prodaje dobar agregat za 4tx, javite. Puno hvala svima na savetima i sve sugestije i predlozi su dobrodosli... Posebno hvala Vladi i Stanebane-tu koji su danas zaprljali ruke i puno mi pomogli da rasturimo motor i skinemo agregat... Sad mi ostaje da stavim pedale na ram pa mozemo na neki voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 4, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hmm.. naci samo agregat nece biti lako a ni za male pare... cini mi se da je bolje, ako si vec skinuo agregat, da ga odneses nekom majstoru... ne znam da li se kosi sa pravilima foruma da nekog "reklamiram" ali cu rizikovati javnu osudu... za Bokilica svi znamo i verujem da covek zna da uradi posao za sportsku cenu.. Meni motor odrzava Zare (Nenad), koliko sam razumeo ti si negde na Dusanvcu pa ti je on i najblizi, kod Plavog mosta... bivsi vozac Yamahe na trkama, "zanat" ispekao upravo na Yamahama... pusticu ti njegov tel na PP (cisto da iole ispostujem pravila) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnoza: pukla radilica... Resenje: drugi agregat... Ako neko zna gfe mogu da nadjen drugi agregat neka mi javi na pp da vise ne gusimo ovu temu. Pozdrav drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo u sedlu... Ubacen nov agregat (2002) ako je za verovati prodavcu, malo je presao ali je dugo stajao... Za sada sve dobro radi pa cemo videti... Ipak pre neke ozbiljnije voznje imam jos jednu investiciju - lanac i lancanici. Za sada mi vreme (kako vremenski uslovi tako i slobodno vreme) ne idu na ruku. Sutra zavrsavam selidbu, pa cemo videti za dalje. Sta je sa ovom temom? Nesto se umrtvilo... Osim Lakija za koga znam da je isto u velikoj migraciji i seobi kao u ja, jesu li svi ostali otisli u toplije i suvlje krajeve ili samo pravite poduzu pauzu izmedju voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan U toplije da a suvlje nikako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Moja najveca greska je izgleda bila sto sam uzeo motor a ne motor za camac Sada moram da veslam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ova tema nece da zivne dok se ja ne oporavim dovoljno da sednem na motor Ako nastavite ovako, z` inat ce da sednem na onu moju makinu pre kraja meseca, pa da vidim ko ce smeti da trazi opravdanje Gledajte bre kakvo je napolju vreme i koja temperatura... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ova tema nece da zivne dok se ja ne oporavim dovoljno da sednem na motor Ako nastavite ovako, z` inat ce da sednem na onu moju makinu pre kraja meseca, pa da vidim ko ce smeti da trazi opravdanje Gledajte bre kakvo je napolju vreme i koja temperatura... Vozi se majstore,vozi. Al necemo da pisemo da ti ne povecavamo patnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan baKcuzi jedni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan baKcuzi jedni... Danas smo se okupili TDM-asi, moja zena i ja, i napravili banatskih skoro 300km ( Bg, Vrsac, Kovin ( uamlo me zadrzali) Smederevo, Grocka, Bg ) . Eto, jel ti sad lakse kad znas da se ipak vozimo, pa i bez tebe? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Daj Best, promeni malo... Taj put znas napamet... Jos malo pa ces kao Misko moci i vezanih ociju da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 30, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znas li ti kakve su slave po Vojvodini? A sada je vreme slava... (nije Best naivan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Octobar 30, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Izaslo sunce u Januaru... A vas dvoice nigde nema... Ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Januar 20, 2015 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Izaslo sunce u Januaru... A vas dvoice nigde nema... Ccc Slave brate,slave. Puni stomaci, tesko drzati ravnotezu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan XaXa Uvek imas opravdanje za izostanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja drzim ravnotezu: malo pecenje, malo ruska salata, malo kolaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi da odrzavas ravnotezu... Ti potrosis sve te kalorije dok samo uspes da upalis motor na gurku... Jos ako ga palis na uzbrdici... Joo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja drzim ravnotezu: malo pecenje, malo ruska salata, malo kolaci... pozdrav red bi bilo da se upoznamo ajd na ljuti slovacki kulen nu kisac kad se malkice otopli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja drzim ravnotezu: malo pecenje, malo ruska salata, malo kolaci... pozdrav red bi bilo da se upoznamo ajd na ljuti slovacki kulen nu kisac kad se malkice otopli Ne moze on bez nas zalutace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja drzim ravnotezu: malo pecenje, malo ruska salata, malo kolaci... pozdrav red bi bilo da se upoznamo ajd na ljuti slovacki kulen nu kisac kad se malkice otopli Ne moze on bez nas zalutace... normalno napravimo zbor negde cim se otopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ne volim ljuto, i da sam ponovo na rezimu dijete (prodje slava ) ali cinjenica je da moramo da napravimo voznjicu na prolece da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Zato nismo mi na dijeti... i nemamo nista protiv pikantnih stvari... Pa lepo ja kazem, da ne mozes bez nas... Moramo da ti vadimo prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...