dejan24 322 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neku zezalicu protiv kradje slicnu ovome, moze i polovna ali da nije mnogo izandjana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Disk lock? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Sarplaninca ?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan pucu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za Nemackog ovcara a pucu imam tako da to odpada . Disc lock, mozda ali samo ako ne nadjem neki lanac ali i to dolazi u obzir samo da nije iz PRC-a. A i ona slicka gore ne lici na kucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pogledaj ovde dole (a imam i vece): V V V 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je ok ali je smaranje zbog tezine mora uvek kofer ili sta vec i svaki se sece sa kljestima za armaturu,, Ja sam doneo sebi disk lock iz US kad sam isao, ali ga ne koristim bolje receno nikad ga nisam upotrebio, tvoj je za 20 jura ako ti treba, secam se da je pin 10mm sto ide kroz disk... Sto ne stavis alarm?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 12, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pogledaj ovde dole (a imam i vece): V V V Laki po zahtevu ima i veće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne stavis kasko? Nije tezak, lako se montira, uvek je sa tobom. Mozes i mesecno da ga placas... I bole te raka i ako ga ukradu... Bar ovde u A to fino funkcionise, ne znam kako je dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto od ovog odgovara zovi decka, ja juce kupi disc lock, extra je povoljno, valjda je nesto ostalo od juce http://www.motomanijaci.com/index.php/topic,13159.0/topicseen.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne stavis kasko? Nije tezak, lako se montira, uvek je sa tobom. Mozes i mesecno da ga placas... I bole te raka i ako ga ukradu... Bar ovde u A to fino funkcionise, ne znam kako je dole? Zato što u Srbiji ne postoji kasko za motore 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne stavis kasko? Nije tezak, lako se montira, uvek je sa tobom. Mozes i mesecno da ga placas... I bole te raka i ako ga ukradu... Bar ovde u A to fino funkcionise, ne znam kako je dole? Zato što u Srbiji ne postoji kasko za motore I tata bi kasko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ne postoji? To je lep nacin osiguranju da uzme finu lovu, a opet i vlasnik da se zastiti. Ja sam recimo osigurao TA 700 od kradje za samo 8€ mesecno. I lepo ne razmisljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ne postoji? To je lep nacin osiguranju da uzme finu lovu, a opet i vlasnik da se zastiti. Ja sam recimo osigurao TA 700 od kradje za samo 8€ mesecno. I lepo ne razmisljam... U Srbiji ne postoji, tj. moze kasko ali bez osiguranja od kradje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ne postoji? To je lep nacin osiguranju da uzme finu lovu, a opet i vlasnik da se zastiti. Ja sam recimo osigurao TA 700 od kradje za samo 8€ mesecno. I lepo ne razmisljam... Zato kod nas ima puno takvih motora iz Austije ....sa svajcarskim papirima. Kad kupujem motor od 10 pogledanih, bar 4 je bilo sa takvim osiguranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ako vas zanima nesto dobro i kvalitetno,ostalo mi je Viro blokdiskova i lanaca sa blindo katancima,novih novcatih,za cenu dogovor,nikaki problem,sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano April 13, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ne postoji? To je lep nacin osiguranju da uzme finu lovu, a opet i vlasnik da se zastiti. Ja sam recimo osigurao TA 700 od kradje za samo 8€ mesecno. I lepo ne razmisljam... Hajde onda da napravimo dil, i da ti "odradimo" motor. I svi srecni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano April 13, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za Nemackog ovcara a pucu imam tako da to odpada . Disc lock, mozda ali samo ako ne nadjem neki lanac ali i to dolazi u obzir samo da nije iz PRC-a. A i ona slicka gore ne lici na kucu. Lici, lici na kucu, samo sto je pobegla sa lanca... Vratice se Lesi, videces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одеш лепо у неку штампарију да ти одштампају ово: са следећим текстом: Овај мотор има и додатну опрему! У случају да се одличуш да присвојиш мој мотор ово ћеш добити бесплатно!!! у потпису Савесни бајкер И залепиш на мотор... :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Одеш лепо у неку штампарију да ти одштампају ово: са следећим текстом: Овај мотор има и додатну опрему! У случају да се одличуш да присвојиш мој мотор ово ћеш добити бесплатно!!! у потпису Савесни бајкер И залепиш на мотор... :lol: E ti si car ali ideja ti nije losa, mozda se i opredelim za tako nesto a i jeftinije je od bilo cega. Evo ti za trud jedan +. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ne postoji? To je lep nacin osiguranju da uzme finu lovu, a opet i vlasnik da se zastiti. Ja sam recimo osigurao TA 700 od kradje za samo 8€ mesecno. I lepo ne razmisljam... Hajde onda da napravimo dil, i da ti "odradimo" motor. I svi srecni... Dil i kad se pravi, ne pravi se javno... Ko zna, mozda ga neko cepne i bez dila, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...