garfield1974 136 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ... - brtva čepa kartera : 1 € ... brtva cepa kartera? Jel' to onaj bakreni prsten? 1 euro? Das mu 1000 eura za serviscic, a on ti naplati bakarnu sajbicu 1 cijeli euro. Bezobrazluk cisti. A i ostale cijene su kao da ga odrzavas u Japanu. ps. Ne bih se iznenadio da ti je ugradio senzore od prethodnog nesretnika sa novim baterijama unutra. Možda bi u Japanu servis bio jeftiniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno bi jer 80 eura za 4.5 l motula 7100?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da tema ne zamre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno bi jer 80 eura za 4.5 l motula 7100?? E, i je li to puno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas 4.5 l motula 7100 kosta od 36 do 50 eura. Sve zavisi dje kupujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas 4.5 l motula 7100 kosta od 36 do 50 eura. Sve zavisi dje kupujes... Uuuuuuuu, jeftinije nego na e-bay-u Tamo je 5 litara oko 85$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike ide ovako 5100 je 6-8 eura, 7100 je 8-10 eura a V300 je 15 eura litar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pravo cudo, upravo sam ga pazario....spremao pare za Fjr 1300 i kada sam je video pored gtr-a odmah sam resio dilemu. Svaka preporuka, nemam jos iskustva ali po mojoj proceni odradjen je do sitnih detalja u poredjenju sa yamahom...ogroman motor Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 124 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Da te lepo sluzi,daj slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neke.... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Strasan motor, zar ne ? Nije bas za po gradu, mada moze da prodje, ali preko 50 km/h ..... Puno sretnih kilometara i ako trebas kakav savijet slobodno se javi. Pozz Gordan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informacije radi. Jucer bio na servisu i prominija prednje i zadnje plocice. Zadnje trajale 55000 km. Novi set prednje i zadnje EBC HH plocice negdi oko 150 € Ulje, filter, ulje kocnica, kardana, kvacila i ruke dodatnih 200 €. Servis je trajao od 10:00 do 15:00. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze..... Ja ga kupio u cirihu i podigao sa servisa sa 14000 km sa racunom od 700 chf (sve isto sto si ti naveo plus: skidanje senzora sa tockova i punjac za akumulator za zimu org. Kawasakijew i zamena rashladne tecnosti). Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @garfield1974 i acamax Čestitam, na fenomenalnim mašinama! Da vas lepo služe. I hvala, za korisne informacije. Motor je pravo cudo, upravo sam ga pazario....spremao pare za Fjr 1300 i kada sam je video pored gtr-a odmah sam resio dilemu. Svaka preporuka, nemam jos iskustva ali po mojoj proceni odradjen je do sitnih detalja u poredjenju sa yamahom...ogroman motor Sent from my iPhone using Tapatalk Molim te, ako možeš, ovo boldovano da pojasniš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo boldovano? Pa mislim da je mnogo kvalitetnije odradjen u poredjenju sa fjr-om....mada je to stvar ukusa, motori su u istoj klasi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 12, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo boldovano? Pa mislim da je mnogo kvalitetnije odradjen u poredjenju sa fjr-om....mada je to stvar ukusa, motori su u istoj klasi Sent from my iPhone using Tapatalk TACNO je da je STVAR ukusa ali trebao si probati fjr pre kupovine jer ne postoji ni jedan test gde je gtr bolji od Fjr -a ali da je los nije CESTITAMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je FJR malo bolji, zato sam i napisao da pojasni. Ali, i GTR je fenomenalna mašina, svakako (daleko bolja, od "izvikanih" BMW-a iz iste klase). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ipak BMW najbolji motor za touring......samo sto je dosta skup. Fjr-a sam vozio vise puta ... Nizi je od Gtr-a,kardan mu je isti zadnjih 20 godina(isti je kao kod vmax i kod buldoga..), ima 20 konja manje i sto je najbitnije nema sestu brzinu sto je velika mana...na 150kmh imas osecaj da motor vristi...ipak i dalje tvrdim da je to samo razlika u ukusu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je kad ih vidis parkirane jedan pored drugog.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5354 Napisano Januar 12, 2014 Integrisan, 13047 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aco!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da tema ne zamre, evo jedne interesantne prerade (ideje) I jedna vožnjica obavljena prošli tjedan, Slikano iznad Karlobaga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamax 10 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna slika Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna slika Sent from my iPhone using Tapatalk Da, baš je dobra, ma odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...