Djole Rs 294 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Imam veliki problem....Naime kada je upalim radi normalno ne dodajem jos gasa dok se ne zagreje..kada se zagreje hocu da malo po gasu na leru ali samo se cuje uuuuuuuuu i gasi se dok ne pustim gas ,kad pustim gas on radi lepo na leru sta mislite sta je problem???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelnooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1.RC ventil na izduvu 2.zapusena glavna dizna ( ili prljavstina na dnu karburatura, eventualno voda) ili 3.neadekvatan nivo goriva u loncetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 766 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak ocisti filter vazduha, problem je u odnosu vazduh/gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ovako zaboravio sam da napomenem motor radi jedno mesec dana sve super ide u 13000 ibrtaja i odjednom nece,potom ocistim karburator i vratim normalno radi narednih mesec dana i opet isto.Filter ocisceno i uzeo sam drugi karb,na njemu je bio dellorto phbh 28 fs a ja sam nasao dellorto phbh 28 rd,koja je razlika u karbovima,ako moze jedna slika ovok drugog karba gde ide crevo za ulje za mesavinu i kako da ga nastelujem?I kako da skinem rc ventil i sta da radim snjim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan A sa novim karbom prima gas do 6000 obrtaja i pocinje da trokira kako da ga nastelujem da radi perfektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 13, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan RC ventil(egzap) proveris da li otvara uopste jer ti to moze biti razlog neotvaranja na 6000 prm,mada neki standard je na 7000-8000 prm. A karburator,najbolje da oteras ti to kod nekog majstora koji kuzi oko toga,jer mora da se usteluje lepo odnos vazduh/gorivo da bi motor radio perfektno,ipak su to 2t masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nadji manual i vidi koja je glavna dizna,meni to smrdi na siromasnu smesu tj malu glavnu diznu ili skinut-otkacen filter vazduha,u svakom slucaju proveri oboje,manja glavna dizna u karbu=blokiranje zadnjeg tocka u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan imam slicnu hondu i isti problem nece u voznji da predje 6000prm a u leru ide11-12000prm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Octobar 20, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Honda je prodata,a problem je bio u tome sto je rezervoar bio rdjav iznutra.I kad ostane sa malo goriva on povuce prljavstinu i zapusi karburator.Ocistio sam rezervoar ofarbao i sada lepo radi i ide ali sa novim vlasnikom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...