Bolence91 359 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze da li je ovo pinjon za apriliu rs 125 2000 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu samo da ti kazem da nije za rs do 1998 godista. A mladje ne poznajem, verovatno da jeste ali nemoj da me drzis za rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije pinjon za to godiste, narucio sam od decka koji je rekao da jeste ali se ispostavilo da nije. Tako da sad trazim opet da kupim pinjon za ovo godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ide ovakav. I ja isto trazim, svi traze po 35 e za polovan, a nov je oko 45-50 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...