to crank 5358 Napisano April 11, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se palim na Shwantzov stil, samo me mrzi da spuštam dupe ovoliko. Nekako je u dostojanstvenom položaju. p.s. lako ga je spustiti, treba posle da se ga vratiš nazad. 100 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sliccno i pokojni Abe, dupe dole ramena visoko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nekad ... nije se spominjalo kao danas http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200708/rizla-suzuki-motogp_600x0w.jpg To crank definitivno Schwatz pobednik sa velikim P Jbg mora danas da se prica o toj elektronici da pomaze ... mora da se opravda novac potrosen na tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 11, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se vratimo na temu Go Vale! Go! :moto3: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano April 11, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Milos Ceklic ako ga se sjecate je furao taj stil.Moja analiza: -sjediste na novim motorima je visocije -helbovi nize -masina na novim motorima ja vise centralno edit:i raspon izmedju sjedista i helbova je manji(kraci tankovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano April 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se vratimo na temu Go Vale! Go! :moto3: Axaxaxaxaxaxa, bravo Veliki brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se vratimo na temu Go Vale! Go! :moto3: Axaxaxaxaxaxa, bravo Veliki brate OZESI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan E Mungos al si isTRoLovao ovaj fantasicni niz analiza. Sad vrati temu u off ako mozes! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano April 11, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce za sve sto nije striktno tema morati da se otvara nova tema, makar to bio jedan post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 11, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Milos Ceklic ako ga se sjecate je furao taj stil.Moja analiza: -sjediste na novim motorima je visocije -helbovi nize -masina na novim motorima ja vise centralno edit:i raspon izmedju sjedista i helbova je manji(kraci tankovi) Evo, ovaj nema ni više sedište ni niže heblove ni kratak rezervoar pa opet sedi u nakrst: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 11, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Fabrizia na istom motoru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 11, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh što mi je drago što sam našao onu Schwantz-ovu sliku... odma sam je stavio za background. p.s. kad već ovoliko off-ujem da li se neki Metuzalem seća Sheene-ovog postera iz nekih naših novina, on u desnoj krivini "maximalni nagib" ( ) slikan s unutračnje strane tako da se vidi veo motor odozgo. Imao sam ga na zidu od 2. osnovne do vojske. Probao sam da nađem sliku na net-u, bez uspeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čuveni Patak sećam se koliko je moj ćale navijao za Sheene-a pa je uz Lucchinelija bio prvi za koje sam navijao na trkama. Bio sam baš klinac, ali se sećam kroz maglu tih godina. Tada je ćale kupio papagaja bratu i meni i nazvali smo ga Luki...po Lukineliju Sheene Lucchineli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trka koju spominjete gde se Rossi izvukao iz pada,pa blecio nekoliko krugova kasnije je Donington 2000.,njegova prva sezona u 500 cc na Nastro Azzuro Hondi (zutoj),onako iz glave sa 99 % sigurnosti. A sto se tice struganja laktom u krivini-to je jos 1985-6 izvodio Ivan Sola na (tada) desetak godina starom mba 250.Mislim da imam negde i scan te fotke,ali je ne mogu trenutno naci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano April 11, 2013 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trka koju spominjete gde se Rossi izvukao iz pada,pa blecio nekoliko krugova kasnije je Donington 2000.,njegova prva sezona u 500 cc na Nastro Azzuro Hondi (zutoj),onako iz glave sa 99 % sigurnosti. Nema šanse, tu trku je podedio. http://resources.motogp.com/files/results/2000/500cc/GBR/RAC/classification.pdf?v1_96143780 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano April 11, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @tocrank sam si odgovorio u sledecem postu.. vjerovatno je razlika u momentu prolaska krivine.. p.s. moze se offovati eno ga lalajko pisao o spavanju u temi o f1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna zasto je Rosi parkirao motor po zavrsetku trke.Gorivo ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano April 11, 2013 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna zasto je Rosi parkirao motor po zavrsetku trke.Gorivo ili ? Hteo je još jednom da se provoza na Dukatiju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Uh što mi je drago što sam našao onu Schwantz-ovu sliku... odma sam je stavio za background. p.s. kad već ovoliko off-ujem da li se neki Metuzalem seća Sheene-ovog postera iz nekih naših novina, on u desnoj krivini "maximalni nagib" ( ) slikan s unutračnje strane tako da se vidi veo motor odozgo. Imao sam ga na zidu od 2. osnovne do vojske. Probao sam da nađem sliku na net-u, bez uspeha. Hehe, stvarno zalazimo u domen Metuzalema! Barry je pre mog vremena, pratim od 82. (prva Spenserova titula, posle fenomenalne koljaccine sa King Kennyjem). Apropo Barryja, secham se nekog intervjua u Motorradu, pricce nekog fotografa koji je upucao Sheena kako, van kontrole, vozi direktno ka objektivu... Tip je sskljocnuo i bacio se u stranu, tek posle je video da je napravio briljantnu fotku. Ni to ne mogu da nadjem! A nije ni nemoguche da sam nessto pogressno zapamtio. Malo kasnije, na zidu sam imao veliki poster Lawsona, ccini se sa brojem 4 u full nagibu i vozio sam RD 80 LC II sa koje sam padao ama posle svakog Grand Prix prenosa (zziveo u Nemacckoj, oni su prenosili jer su imali dosta vozacca u 250, ranije i 350, pa i u 500. Mang, Wimmer, Herve, nesrechni Roth). To znacci da sam mnogo padao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4461 Napisano April 12, 2013 Svrati cesto, 3570 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Prva Spenserova titula ili pobeda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Te godine trku, iduche titulu. Ali, iskreno, morao sam da se napnem malo i poccnem da brojim na prste kada si pitao! Imao sam priliku da poccnem da pratim Grand Prix moto trke u leto 82, kada smo se porodiccno, ja sa 15-16 godina, preselili u Nemaccku. Spenser i Roberts su se klali te godine, posle su nekoliko godinica dominrali Spenser i Loson. Imao sam i srechu da me matori vodi na trke dve godine, pa da Fredija vidim na (prvoj trci na skrachenom) Nirburgringu 84, kada je poslednji put vozio onu trocilindriccnu Hondu. Naredne godine sam bio i na Hokenhajmu, tada je vozio dve kategorije i bio svetski prvak u obe. Mrzeo sam ga iz dna dusse, jer navijao sam za Edija. Obojica briljantni vozacci, ali to ssto je Fredi uradio '85. je ipak neuporedivo. Da ne priccamo o tome ssta je radio po Americi u onim fenomenalnim trkama na skoro pa serijskim motorima sa visokim, ssirokim volujskim rogovima umesto ruccki! Hehe, sada ga pratim na FB, svaki drugi dan izbaci neku dobru nostalgiccnu fotku, poput ovih: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan to crank.....Da li si mislio na poster ...... gore desno.... br.7 Barry Sheene,, ima nas koji navijamo za Doktora ...... a culi smo i za neke druge GP VELIKANE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ,,,,,,Nedam se da sam uspeo da okacim fotografiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Barry Sheene,, je sa velikim uspehom vozio Norton Manx na trkama Klasicnih motorcikala....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 12, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan to crank.....Da li si mislio na poster ...... gore desno.... br.7 Barry Sheene,, ima nas koji navijamo za Doktora ...... a culi smo i za neke druge GP VELIKANE Ima vas... nekoliko Nije taj, ova slika najviše liči: DA je ima u boljoj rezoluciji otštampao bih je ali ova je najveća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...