to crank 5324 Napisano April 9, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj na Gibernau-a je bio nameran a ovaj s Melandri-em se izjebao. Nije isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 9, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe mislim da je povika na Cpairossi-Harada nasrtaj preterana. Imalo je mesta, mnogi bi probali a njemu je šampionat zavisio od toga - morao je da pokuša. Jeste ga oborio, jeste njegova greška ali nikad nisam video to kao namerno rušenje da bi ga sprečio da uzme bodove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Navijam za Rosija, da se izjasnim, ali ne mislim da je on zlatan momak kog svi treba da vole. Ne mozzess biti svetski prvak ni jedanom, a kamo li visse puta, a da nisi uzzasno tvrd i, u nekakvom gradjanskom smislu, pogan. Setite se kakav je Mick bio - jeb'o majku svima, i nije se ni pravio da je fin. Dovoljno matori medju nama pamte i ccoveka koji je Kolinu uskratio barem dve titule SBK, Karla Fogertija. Oko njega se ccesto padalo... S druge strane, Stoneru, koji je - opet, missljenje, briljantan, ali nevidjeno dosadan karakter, tessko da iko mozze da zameri da ga je srussio, kao i Daniju. Ali - njih sigurno niko neche zapamtiti po nekakvim duelima, ala Rosi i Lorenzo ili (opet za matore) Rejni-SSvanc. Da dodam, incident sa Seteom ne bih pripisao Rosiju, imam utisak da je prvi bio tamo i da Sete nije hteo da popusti. Kada udje ccovek pod kontrolom ispod tebe, morass da ga pustiss ili letiss napolje. Ali, da je bilo tvrdo, povrh toga i liccno - bilo je. Ovo sa Melandrijem sam zaboravio, a, kazzem sigurno nije ni to sve. Mnogo tvrdih trka, mora da je svega bilo. Zato ih i volimo! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je mesta, mnogi bi probali a njemu je šampionat zavisio od toga - morao je da pokuša. Jeste ga oborio, jeste njegova greška ali nikad nisam video to kao namerno rušenje da bi ga sprečio da uzme bodove. Isuviše optimističan potez! Harada je pred početak zadnje trke imao 200 bodova a Kapirosi 204, ako se obojica skršimo ko osvaja šampionat? Drugim rečima, nije imao šta da izgubi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ali - njih sigurno niko neche zapamtiti po nekakvim duelima, ala Rosi i Lorenzo ili (opet za matore) Rejni-SSvanc. Jel si siguran? (http://www.sportrider.com/news/146_1108_kevin_schwantz_on_stoner_and_lorenzo_motogp_title_battle/viewall.html) Da dodam, incident sa Seteom ne bih pripisao Rosiju, imam utisak da je prvi bio tamo i da Sete nije hteo da popusti. Kada udje ccovek pod kontrolom ispod tebe, morass da ga pustiss ili letiss napolje. Ali, da je bilo tvrdo, povrh toga i liccno - bilo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je mesta, mnogi bi probali a njemu je šampionat zavisio od toga - morao je da pokuša. Jeste ga oborio, jeste njegova greška ali nikad nisam video to kao namerno rušenje da bi ga sprečio da uzme bodove. Isuviše optimističan potez! Harada je pred početak zadnje trke imao 200 bodova a Kapirosi 204, ako se obojica skršimo ko osvaja šampionat? Drugim rečima, nije imao šta da izgubi. Ovaj klip koji je okačen ne prikazuje bas celu situaciju...jer Capirosi je bio jos dalje iza Harade...najmanje jos nekoliko duzina motora i apsolutno je bilo jasno koju je nameru imao. Ne uspevam da pronadjen na youtube bolji snimak jer treba videti situaciju barem 10 sekundi ranije u odnosu na udarac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je mesta, mnogi bi probali a njemu je šampionat zavisio od toga - morao je da pokuša. Jeste ga oborio, jeste njegova greška ali nikad nisam video to kao namerno rušenje da bi ga sprečio da uzme bodove. Isuviše optimističan potez! Harada je pred početak zadnje trke imao 200 bodova a Kapirosi 204, ako se obojica skršimo ko osvaja šampionat? Drugim rečima, nije imao šta da izgubi. Ovaj klip koji je okačen ne prikazuje bas celu situaciju...jer Capirosi je bio jos dalje iza Harade...najmanje jos nekoliko duzina motora i apsolutno je bilo jasno koju je nameru imao. Ne uspevam da pronadjen na youtube bolji snimak jer treba videti situaciju barem 10 sekundi ranije u odnosu na udarac. Evo đenerale... Ovo je pokušaj ubistva! http://www.youtube.com/watch?v=PylyOGVi-y8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Eto o čemu ja pričam... ....kad neki drugi to rade onda je to OK. a kad isto to radi Markez onda je jajara, pič..., pederčina, šupak...itd.....pa zaaaašto bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano April 9, 2013 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Imam celu trku. Baciću je negde na net pa ću da vam prosledim link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano April 9, 2013 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Imam celu trku. Baciću je negde na net pa ću da vam prosledim link. A imas li kad je Rosi spao sa motora i uspeo da se uskobelja nazad. Trebalo bi da je 2000-2001godina. Zuti motocikl je u pitanju, posle par krugova je pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 10, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Imam celu trku. Baciću je negde na net pa ću da vam prosledim link. Evo, pa ko hoće da skine... http://share.cx.com/xdHscc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 10, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš kad je Rossi izlomio Chuck Norris-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 10, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kapirosi je nekog, ne secham se koga, odvalio odmah na startu i dobio je crnu zastavu. Ako nisam pobrkao. Ne secham se nikakvog detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 10, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ko bi se sečao, prošlo je bezmalo 20 godina. Na ovoj trci u Argentini nije dobio nikakvu zastavu. Diskvalifikovan je retroaktivno posle trke zbog zaletanja u Haradu u poslednjem krugu. Drknuo ga je par puta i u toku trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 10, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kapirosi je nekog, ne secham se koga, odvalio odmah na startu i dobio je crnu zastavu. Ako nisam pobrkao. Ne secham se nikakvog detalja. Muđelo 1999, u pitanju je Marcellino Lucchi. (http://www2.raisport.../375c007b02e52/), ali ovo je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 10, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Imam celu trku. Baciću je negde na net pa ću da vam prosledim link. A imas li kad je Rosi spao sa motora i uspeo da se uskobelja nazad. Trebalo bi da je 2000-2001godina. Zuti motocikl je u pitanju, posle par krugova je pao. Nisam siguran da li mislis na ovo http://mylifeatspeed.com/archives/755 ali nije bio Rossi Mada meni kroz secanje neko maglovito prolazi slika neceg slicnog na Nastro Azzuro hondi ali jako maglovito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 10, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kapirosi je nekog, ne secham se koga, odvalio odmah na startu i dobio je crnu zastavu. Ako nisam pobrkao. Ne secham se nikakvog detalja. Muđelo 1999, u pitanju je Marcellino Lucchi. (http://www2.raisport.../375c007b02e52/), ali ovo je super Svaka ccast. Ja sam ccak potrazzio, na brzinu, ali nisam uspeo da nadjem. Kreccana. P.S. I dalje ne uspevam da nadjem taj udes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki46 149 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš kad je Rossi izlomio Chuck Norris-a? Ja imam kad je izlomio to crank-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 10, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ne uspevam da nadjem taj udes. Nema ga nigde... , osim kod mene. http://www.youtube.com/watch?v=3RnGVSUi6Jg Loris Capirossi, MotoGP Safety Adviser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano April 10, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš kad je Rossi izlomio Chuck Norris-a? Ja imam kad je izlomio to crank-a. Ne pitaj, celog mi ga je izlomio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 10, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš kad je Rossi izlomio Chuck Norris-a? Ja imam kad je izlomio to crank-a. Ne pitaj, celog mi ga je izlomio! Pa te boli guza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano April 10, 2013 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim, ali cinimi se bilo je i neko udaranje laktom Capirosi-Harada, gledao sam trku, mozda MOTOM moze da nadje. Imam celu trku. Baciću je negde na net pa ću da vam prosledim link. A imas li kad je Rosi spao sa motora i uspeo da se uskobelja nazad. Trebalo bi da je 2000-2001godina. Zuti motocikl je u pitanju, posle par krugova je pao. Nisam siguran da li mislis na ovo http://mylifeatspeed.com/archives/755 ali nije bio Rossi Mada meni kroz secanje neko maglovito prolazi slika neceg slicnog na Nastro Azzuro hondi ali jako maglovito Jeste Nastro Azuro Honda, a onda mora biti 2000 ii 2001 i posle par krugova pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki46 149 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš kad je Rossi izlomio Chuck Norris-a? Ja imam kad je izlomio to crank-a. Ne pitaj, celog mi ga je izlomio! Ma verujem da jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...