MoToM 3861 Napisano Mart 26, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda o kome se malo zna! http://www.motorcycl...or-Spadino.aspx 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 26, 2013 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj Mark Gardiner ,što piše članak, je onaj lik iz Kanade što je prodao kuću i imanje i otišao na Isle of Man za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj Mark Gardiner ,što piše članak, je onaj lik iz Kanade što je prodao kuću i imanje i otišao na Isle of Man za sve pare. Vid' stvarno. Ima dokumentarac bas o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. One Man's Island se zove dokumentarac. http://www.onemansisland.com/home.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 26, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan film koji trazimo na piratebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dirljiva prica o hrabrom coveku velikog srca! Jos jedan film koji trazimo na piratebay Nema nista na torentu, jesi li ti imao vise srece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ga je ranije na racing underground, ne znam sada na racing for me. Imam ga ja na disku, videcu ovih dana da ga uplodujem ako nekog interesuje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 27, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dirljiva prica o hrabrom coveku velikog srca! Jos jedan film koji trazimo na piratebay Nema nista na torentu, jesi li ti imao vise srece? Nisam stigao do kompa ceo dan pa nisam ni gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Usporio mi net i nije mi se odmah otvorila slika, pa umalo da previdim Spadina - krenula priča o Marku i malo je falilo da zatvorim link ka Spadinu... Zamislih se za trenutak. Pierlucio ‘Spadino’ Tinazz. Nije lako biti čovek, a kamo li heroj. A pre par sati napisah u nekoj sprdačini od posta kako ne mirišem 'Talijane. U suštini nemam lepo mišljenje o njima, ali ovaj Spadino me je naterao da se bar na trenutak postidim tog posta... Ja čvrsto verujem da u svakoj naciji imaš i ovakvih i onakvih ljudi. Pitanje je odnosa. Spadino je svakako veliki primer da i u Italiji ima dobrih ljudi i najvećih heroja - po meni ne može biti veći heroj nego nesebično dati život, svestan rizika, da bi spasao drugoga... Slava mu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...