Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da je skuter znao bi, ali skoro sam uzeo kawasaki pa me zanima gde ima dobri majstori ili servisi u Nis-u. Znam za majstora jednog u komrenu zaboravio sam mu ime, ali samo njega... Pa ako znate stavite gde se nalazi i broj, a nebi bilo lose ni kakav je majstor . Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vlada majstor. Odlican je, posten i nije skup. Servis mu je iza kafica imidz cim krenes prema palilulskoj rampi sa leve strane posle 30m. Znam dosta ljudi koji idu kod njega i svi su zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drzajic? Meni on pre 5 -6 godina trazio 50 e za dugme za zmigavac.. Valjda pojeftineo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem ja nemam takvo iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sasa pozar...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sasa pozar...... a gde se nalazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem ja nemam takvo iskustvo. Icicu do njega neki dan, samo da vidim vreme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sasa pozar...... a gde se nalazi pa u nisu a ko za nat nemam njegov br,zadnji put kad sam menjo telefon nisam prebacio sve brojeve u karticu ali znaju ga bajkeri po nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam onda starije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Sašin broj u temi sa majstorima, a i na forumu je. Al ako ti znači, iz centra odeš na trošarinu, kad prođeš vojnu bolnicu na semaforu skreneš desno, pređeš prugu i onda ideš levo. Kad prođeš školu " Branko Miljković " skreneš desno i ideš uzbrdo. Skreneš u zadnju ulicu desno i Sašina kuća ti je odmah druga sa leve strane . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 24, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/34933-sts-racing-nis/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Mart 25, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pozarevac je uz francusku, trosarina (uzbrdo) pa predzadnja ulica desno. pitaj tamo svi ga znaju. ili pitaj gde je akord kafana (sada vec zatvorena). u toj ulici je samo sa druge strane. imas blizanca bobana, isto je tu u komsiluku iz Nocnih Vukova. odlican majstor. imas ih jos dosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Icicu neki dan do njega da pogledam za neki mali servis na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CyberDJ 5 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim neki dan Djerdapskom u Duvaništu, pored škole Dušan Radović, i vidim stoji nova reklama-tenda, moto servis Ordinacija. Vidjao sam ranije po neki motor na tom mestu, ali nije postojao zvanično servis. Ima li neko iskustva, ko radi, kako radi, kako se kotira medju ovdašnjim serviserima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malboro 0 Napisano Novembar 3, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko kosta da se zamene rolnice , kais,karike i jos nesto na sprint grizzy 125ccm hitno mi treba ako znate koja je cena za sve to hvala. SAMO ZA NIS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan "I jos nesto"- kako ocekujes da znamo koja je cena za sve to ako ukljucujes i jos nesto? Rolnice, kais i karike oko 15E bi trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 4, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nzm tog majstora koji ce da raskupusa pola motora za 15e a karike su vec polu generalna sto se majstora tice(jedino ne otvara blok i vadi radilic), majstoru isti djavo dal ti stavljas nov cilindar, klip i glavu il menjas samo karike, on to mora pa mora da skine, uzupci ponovo itd.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da rolnice, kais i karike kostaju 15E, nisam spomenuo majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sta da uzupci, zupcasti kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogresno sam te razumeo, izvinjavam se... ne, lanac bregaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, nismo se razumeli, ja mislio na jedno, ti na drugo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam, znate li možda nekog majstora koji bi pošao sa mnom da pogledamo jedan motor? Rade li majstori tako nešto, ili samo u slučaju ličnog poznanstva? Trebalo bi da neko iskusniji pogleda to sa mnom, da vidi šta je zrelo za zamenu, a šta je dobro, pa i da proceni generalno stanje. On bi ga najverovatnije i održavao posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4836 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Za 20e - pocice ce svako Sent from my iPhone using kuracpalackriminalac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...