Nedko_vn 0 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сезона 2010 http://bgsimsonimz.forumotion.net/forum-f2/topic-t331.htm „Rund um Zschopau“ 2010 http://bgsimsonimz.forumotion.net/forum-f2/topic-t1308.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ljudi tek sad zakaci na BJBikers Za pocetak da se pretstavim ja sam Boban i citam sta sve pisete da vam kazem da sam ja vozio mog mz 250 na tim trkama tojest MOTO CLASIK SRBIJE i to 2008 i 2009 moram ta priznam da sam u generalnom plasmanu bio 2008 sampion u klasi open u kojoj se vozi i mz ne zato sto je motor dobro isao vec sto nas je bilo jako malo i ja sam bio jedan od retkih koji je vozio sve trke u toj godini i kad se sabrase bodovi ja ispadoh prvi sta da se radi pehari su kod mene . Ja sam tu pa izvolite pitajte sta vam je volja Voleo bi da mi neko pokaze svoju preradu ja sam otisao malo dalje od pukog produzavanj rucica volana ako neko ima koju pametnu nek kaze necu mu nista Za sada za kraj samo da kazem svim vozacima motocikala neidu alkohol i motori nikako zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ljudi tek sad zakaci na BJBikers Za pocetak da se pretstavim ja sam Boban i citam sta sve pisete da vam kazem da sam ja vozio mog mz 250 na tim trkama tojest MOTO CLASIK SRBIJE i to 2008 i 2009 moram ta priznam da sam u generalnom plasmanu bio 2008 sampion u klasi open u kojoj se vozi i mz ne zato sto je motor dobro isao vec sto nas je bilo jako malo i ja sam bio jedan od retkih koji je vozio sve trke u toj godini i kad se sabrase bodovi ja ispadoh prvi sta da se radi pehari su kod mene . Ja sam tu pa izvolite pitajte sta vam je volja Voleo bi da mi neko pokaze svoju preradu ja sam otisao malo dalje od pukog produzavanj rucica volana ako neko ima koju pametnu nek kaze necu mu nista Za sada za kraj samo da kazem svim vozacima motocikala neidu alkohol i motori nikako zajedno. Dobrodosao,za pocetak Neznam koliko si dalje otisao,mozda da postavis svoju temu u okviru MZ Sveta,i podelis to sa nama ovde,siguran sam da bi bilo veoma korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ja se bas ne snalazim na ovom sajtu bas najbolje ali mlad sam pa cu nuciti za pocetak ja bi pitao ljude dali neko ima neki veliki karburator (36-40mm) iako je moj motor vozen na trkama ja i dalje nisam zadovoljan sa onim kako ide pa bi jos da ga poboljsam sve sto ste videli na mom profilu je rucni rad a ja zelim jos vise moram da kazem da su na njemu ugradjeni frater ventili na usisu ali tu se javlja drugi problem sto oni propustaju dovoljno smese u cilindar tek preko 6000 a to je za obicnog mz vec vrh obrtaja desilo mi se da mi je pukao klip po pola i to na mestu iznad same bolcne interesuje me i dobro motoplat paljenje a dobre ideje su uvek dobro dosle pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 80 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koliko se secam joska sa foruma je radio dobra bezplatinasta paljenja za mz i javu sa pomeranjem ugla paljenja u zavisnosti od broja obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan hvala covek daj mi neki broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan I svi su prezadovoljni sa joskinim paljenjem, kazu da motor bude elasticniji. Da oce vuce i u 4 na maleckom gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan neophodno je prebaciti auspuh sa leve strane, kako zbog obaranja motora tako i zbog pomeranja pozicije nožne kočnice pozadi(da je auspuh ostao sa desne strane smetao bi papučici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...