Bolence91 359 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako preticao sam na punu linuju i stigla mi je presuda po kojoj mi oduzimaju dozvolu 3 meseca, 15000 dinara i 6 kaznena poena... E sad posto zabrana tek treba da mi stigne iz Sup-a plasim se da mi ne stave zabranu sad preko leta, da li neko zna mozda da li ja mogu da napisem neku molbu da mi odmah oduzmu dozvolu ili moram da cekam bas kad mi oni tacno odrede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Неможе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije MUP tako ažuran, pa da ti stigne kazna odmah. Da li si platio kaznu? Očekuj krajem godine rešenje o zabrani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Brata od strica su pre 4 meseca navatali za neregistrovan auto, platio je 15k din i pre nekoliko dana mu je stiglo resenje o zabrani 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 12, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu prosle godine me navataju na radar...Sad u februaru mi stiglo resenje...4 poena,9000 kazna,1200 sudski troskovi i mesec dana zabrane..Zabrana jos nije stigla..Ogranicenje je bilo 50 a ja sam isao 73..Najebo sam za ona 3..Vrlo su azurni,a kazna mi je "umanjena" jer nemam kazne u zadnje dve godine i nisam zaposlen..Bas su je umanjili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ništa da ubrzaš.Nego pripazi da ti uruče taj poziv,jer posle par neuspelih uručenja,presudiće u tvom odsustvu,pa nećeš ni znati da si pod zabranom-moguć onda još veći problem.A i mogu (posle par neuspelih uručenja) da ti proglase fiktivnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 preko i mjesec dana zabrane? Vi ste presisali evropu po standardima bezbjednosti u saobracaju. Dogodine ima da bude 0 povredjenih i jos manje poginulih. Kod nas je sve do 30 preko novcana kazna koja se plati kao kazna za parkiranje... ne gleda ni suda, ni MUP-a, nikoga. Sve automacki. Preko 30, a do 50, tuzilac odredi kaznu. Preko 50 tek ide zabrana i sudjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to GhostMile kad Srbin hoće da bude veći Nemac od Nemca(khm...Holanđanina).A jel si provalio i ovo za fiktivnu adresu-da znaš samo kao je to tek zajebancija,nemožeš da registruješ kola,motor,da vadiš pasoš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 12, 2013 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto zaustavili pre 2god,preticao sam preko pune linije,15.000din. kazna(plus sudski troskovi),3 meseca zabrana i 6 poena..Zabrana mi stigla tek posle godinu dana(u martu 2011 me zaustavili,u martu 2012 mi stigla zabrana,tj."Saopstenje o vremenu trajanja izrecene mere zabrane upravljanja motornim vozilom evidentirane u registru o izrecenim merama vozacu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1031 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu prosle godine me navataju na radar...Sad u februaru mi stiglo resenje...4 poena,9000 kazna,1200 sudski troskovi i mesec dana zabrane..Zabrana jos nije stigla..Ogranicenje je bilo 50 a ja sam isao 73..Najebo sam za ona 3..Vrlo su azurni,a kazna mi je "umanjena" jer nemam kazne u zadnje dve godine i nisam zaposlen..Bas su je umanjili... Najebao si zbog onih 20 a ne zbog tih 3 Meni su pisali kaznu za 56 km/h. Jbga...kazu zakon je takav. A kad ostanes bez tocka na rupi koju ne zakrpe mesecima ili iseces gumu na ostru ivicu asvalta koju putari ostave jer ne mogu jelte da urade odmah sve, inda tu zakona nema. Ali sta ces...cuti i trpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kaznili su me 09.09.2012. godine. presuda mi je stigla 19.12.2012. godine... Kaznu vec isplacujem i ostala mi je jos jedna rata od 5000 dinara... Samo se nadam da nece da stigne tokom leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaciga na glavi, tablica nazad, sta stajete koji k....... Neka dokaze bez broja tablice da ste to bili vi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam bio kolima kada su me kaznili I da da li se oduzima samo kategorija B ili stavljaju zabranu na sve kategorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan E ako si kolima jebi ga...... Uzimaju za sve uhvatili drugara sa neregistorvanim Suzukijem 600 cc isto odose sve dozvole 15 soma i nesto bodova a sto je stao iako zna da je neregistrovan da ga jebem........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg, sad mi ostaje da cekam kad ce da mi stigne zabrana.... Samo se nadam da nece tokom leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Kako to radi drugar hahah Pre stizanja zabrane prijavis da si izgubio dozovlu uzes novu a kad ti stigne zabrana das jednu imas drugu ahhaha A citace cipova i ovako nemaju a i ne zna se koji su kurac sa cipom to i pravili i milina. Vozis ko pravi. Da proveravaju sa onim toki voki motorolama da li ti je istekla je retkost....... Znaci izgubis dozvolu uzmes drugu i pici hahaha Samo nemoj van granica Srbistana (sto znaci nista od rumunki ove godine za tebe hahaha) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 12, 2013 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan I onda se uhvatis za qurac kada te provere preko motorole,i najeb'o si ga jos gore...Treba da bacas zrna da li ce da te proverava ili nece ni da ti pogleda dozvolu...Mislis da su panduri toliko glupi pa da ne znaju za te fore koje su radjene jos odavno? Jbg,uhvatili te,znas da si kriv,istrpi kaznu,brzo ce to 3 meseca Cak se brinu i za tvoje zdravlje i za tvoj novcanik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to radi drugar hahah Pre stizanja zabrane prijavis da si izgubio dozovlu uzes novu a kad ti stigne zabrana das jednu imas drugu ahhaha A citace cipova i ovako nemaju a i ne zna se koji su kurac sa cipom to i pravili i milina. Vozis ko pravi. Da proveravaju sa onim toki voki motorolama da li ti je istekla je retkost....... Znaci izgubis dozvolu uzmes drugu i pici hahaha Samo nemoj van granica Srbistana (sto znaci nista od rumunki ove godine za tebe hahaha) Nema poente da prijavljuješ da si izgubio dozvolu i da vadiš novu, pošto se dozvola više ne oduzima, mislim na papir. Upišu ti u sistemu da imaš zabranu, a na samoj dozvoli ne piše ništa! Čitače možda nemaju, ali Motorole svi imaju, i ako te provere...nema teorije da se izvučeš, možeš da mu nudiš milion evra, jer on je tebe pročitao i u centrali su to svi čuli!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Mart 12, 2013 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem sta ce ti duplikat kad ti vise ne uzimaju dozvolu,oni ti samo jave od kad ti tece kazna a ti mozes da vozis sa sve dokumentima sve dok te ne zaustave i provere a onda si naj..bo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga onda ako si bas baksuz hahahah A ako vec krene za motorolu ti kreni za 2 crvene i eto hahaha Sad mozda i 3 posto im je plata skocila na 50 soma. A nisam znao da vise ne uzimaju. To je onda bas kul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Manite se tih prica o bezanju i podmicivanju, nije vam to pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne bi bilo ni potrebo da je normalno to sve kao u nekom normalnom okruzenju....... I da nije takava sirotinja. Sta koji k..... zaustavi nemca kako je rekao kolega gore "23 preko i mjesec dana zabrane? Vi ste presisali evropu po standardima bezbjednosti u saobracaju. Dogodine ima da bude 0 povredjenih i jos manje poginulih. Kod nas je sve do 30 preko novcana kazna koja se plati kao kazna za parkiranje... ne gleda ni suda, ni MUP-a, nikoga. Sve automacki.Preko 30, a do 50, tuzilac odredi kaznu. Preko 50 tek ide zabrana i sudjenje. " plati covek kad moze i jebe mu se da bezi ili podmicuje. Snalaze se svi kako mogu i umeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pre dve godine dobio presudu zbog prekoracenja a ni do dan danas nije stiglo resenje o zabrani.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 13, 2013 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Meni prve dve godine napisali kaznu,i radovao sam se da nece da stigne,i ona prosle nedelje stigla,i sada moram da platim 6.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...