zmaja 3 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko izađu troškovi kad bi se išlo sa motorom.Znači,gorivo,smeštaj ne neki skup,ulaznica i šta još treba,jel neko zna. Mi smo uzeli karte za travu, 3 dana 68 eur.Za smeštaj u dvokrevetnoj sobi 2 noćenja 66 eur.Gorivo će da nas izađe oko 170 eur do Brna i nazad.Još nešto parica za hranu i to je to. Krećemo u četvrtak, noć na petak, čekiramo se u hotelu, i pravac staza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmaja 3 Napisano Avgust 21, 2013 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas rano ujutru krenuo sa roditeljima ( posto smo mislili da svratimo i do Bratislave i do Beca ) , i blizu granice sa Madjarskom vidimo mi saobracajnu nesrecu , moj otac lagano koci i samo odjednom od pozadi BUUUUUM u nas auto. VW kombi sa rol-barom mi dosao do bulje u kolima i skratio nam auto za metar. Da ne duzim svi smo dobro , malo ugruvani i mene bole ledja posto je udario u zadnji desni kraj gde sam ja sedeo i vratili smo se u KG. Ove godine nista od MotoGP-a za mene , a naravno ocekujem temu specijalno vezanu za Brno sa utiscima . Vidiš kakav je majka imala feeling kad te nije pustila motorom, i bila je u pravu.Bitno je da ste OK. Promenio Avgust 21, 2013 član zmaja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 21, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš tu još 3 x autoput = 30 Evra + srpski autoput ? Evra. Šta to voziš kad tako malo troši na autoputu?! p.s. trava je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmaja 3 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš tu još 3 x autoput = 30 Evra + srpski autoput ? Evra. Šta to voziš kad tako malo troši na autoputu?! p.s. trava je super! Z1000, od 7 do 8 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ok,tnx na odgovoru.Još se dogovaramo jel mi je to palo na pamet pre neki dan,tako reći neplanirano da odemo motorima na GP.Videćemo još šta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 21, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš tu još 3 x autoput = 30 Evra + srpski autoput ? Evra. Šta to voziš kad tako malo troši na autoputu?! p.s. trava je super! Z1000, od 7 do 8 litara. Ha, ja sam sebi izračunao 120 od Bp do Brna i natrag za auto koji troši 6L na autoputu (!?!). Osećam se ko da sam zaradio 60E! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Odoh ja da zauzmem mesta -) vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Inferno Nadam se da si zauzeo dobru poziciju. Cetverac iz NSa krece, pa prosiri poziciju, da napravimo tamo SRB lozu. Svima koji danas krecu za Brno, zelim srecan put. Onima koji ostaju zelim dobar TV prenos, ovog, ali i svih drugih dobadjaja, koji ima gomila ove nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Dosli sinoc iz Brna. Puni utisaka. Bilo je bas super. Mislim da je ovo trka na koju se moze otici i sa SRB budzetom i svako ko voli moto GP treba da ode da vidi kakvo je to ludilo. Zahvaljujem se TO CRANKU na izboru pozicije, jer je u C sektoru nekako glavno desavanje. Bar sam ja stekao takav utisak. Bio sam na travi sa masom i bolje se proveo nego u VIP lozi u Valenciji. Eto, toliko su mi pozitivni utisci. Bas super. Svakako topla preporuka. Bice i koja slicica, mada znate da moje slike nisu bas nekog kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neke interesantne slike , da vidim sta sam propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koja slicica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , lepo . Zvuk motora i miris zapaljenih baklji , sad se secam PS. Veliki + za zastavu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Zastava nije moja. Pojma nemam ko je zakacio, ali me je obradovala kada sam je video. Mislim da nije ni ovaj momak sto se vidi na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 26, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je moja, ostala od pre dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Možda je moja, ostala od pre dve godine. Г-дин to crank је у ствари председник срб.вр46фан.клуб-а 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 26, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Predsednik-provokator! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koja slicica. boga mi od sad ides sa nama da nas slikas,vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto zastava nije tkd-ova , veliki + za onoga cija je . A slike su stvarno odlicne , ja prosle godine nisam uspeo da "uhvatim " vozace . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koja slicica. boga mi od sad ides sa nama da nas slikas,vrh Ma imam taj oscaj za momenat, samo mi fali dobar foto-aparat. Izgleda da sam nasao novi hobi, bolje mi ide nego voznja motora. Masina je jeftinija, a odrzavanja skoro i da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se iz Brna prepuni utisaka, vredelo je za sve pare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmaja 3 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se iz Brna prepuni utisaka, vredelo je za sve pare. Zemo, viđeni su vam motori u centru Brna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmaja 3 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno! Parkirali motor ,pa na stazu. Zagrevanje pre trke.Sektor C, po preporuci, i nismo pogrešili! Moto 3- LUDI MANIJACI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmaja 3 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo muvanja po gradu. Pa na trku. Kolege Moto Manijaci. Ovako se pobeđuje!Pratim te,e sad sam te obišao,e sad te ostavljam! Umorni lovci su se na kraju vratili kući.Kljakavi, ali živi. Beograd,Dorćol,Srbija! Sad kalkulišemo rute za sledeću godinu,ovaj put sa 2 motora.Nemačka ili Španija?Videćemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...