nensy 1263 Napisano Mart 10, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Imam ideju da krenem do Bugarske mojim kinezom...ako su ljudi mogli sa 50 kuba na more sto ja ne bi mogla sa 200 kuba u Bugarsku...ne idem na more vec u goste kod drustva sa broda...kroz Srbiju planiram da izbegnem autoput i verujem da ne bi bilo lose za ne daj boze da imam neke brojeve od ljudi koji su voljni da pruze podrsku za ne daj Boze.. Imam ideju da prenocim negde u okolini Nisa pa ako imate neki normalan predlog za nocenje dobrodos'o je... jes da put do Sofije treba da traje oko 7-8h...ali ne mogu da vozim onog mog kineza toliko .... Molila bih da se ne pisu komentari o suludosti ove ideje, a ako neko ima neki pametan savet hvala unapred. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Mart 10, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam te skroz, samo napred,pun gas i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim samo da pruzim podrsku ovom poduhvatu! I znam da ce bez problema biti realizovan... Srecan put. p.s. Ako te ikad put nanese u zapadnu Srbiju, znaces kome da se obratis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част. Имаш већа ОО од већине нас Елем, можда ће ти бити ок код Анкице у Нишкој Бањи. Дотична је активна на једном другом форуму, можда и овде, али нисам сигуран. За бајкере и бајкерке може вероватно да се среди неки попуст. Детаље ти шаљем на ПП, да не би било проблема због рекламирања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 10, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi akciju,nije to bajk za putovanja tih razmera,ti verovatno nemas adekvatno znanje,i nikako sama.Barem jos jedan bajk.Zelje su jedno,stvarnost je drugo.Malo se strpi.Sedi na bus pa poseti ekipu,lepse ces se provesti.Ovi sto vicu bravo,su palise,i verovatno nisu roditelji.Smiri strasti,pa polako.Ima dana za megdana.Ne kazem ja da ti to ne bi uspela,ali ta avantura vrlo lako moze da krene naopako.Nije za zezanje.Ja to onako kao kad bih svoje dete savetovao.Bez ljutnje. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 10, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Zamolih da se ne pise o tome kako ovo ne treba da radim...ko me poznaje ...zna da ne odustajem od onoga sto zacrtam... hvala svakako na dobronamernom savetu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Сипај бензин, провери уље, допумпај гуме, резервна свећица и мало алата, сет за крпљење гума од кинеза и мало жице...пасош и нешто пара и вози мишко(а) Обавезно вози по дану и понеси фотоапарат... Очекујемо детаљан извештај... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 10, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zamolih da se ne pise o tome kako ovo ne treba da radim...ko me poznaje ...zna da ne odustajem od onoga sto zacrtam... hvala svakako na dobronamernom savetu Izvini Nensy... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nevena u tvojim godinama i ja bih, sa lovom na knap za benzin, u novembru bez snega, krenuo, a danas ti kazem, neka te Bog cuva, srecan put! Razmisljaj da je fora u tome, ko ce duze i dalje, a ne ko ce pre! Ti bar imas vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Niska Banja je dobar predlog. Ako ne kod Ankice, svaka druga kuca iznajmljuje sobe. Ali, Ankica je bajkerka od rodjenja, kao i njen cale Rendi, pa svakako prvo proveri kod njih. Osim toga pomoci ce ti ako ti nesto zatreba. Umalo da zaboravim! Kako mislis da krenes na takav put bez: -motora od 1500+++++ccm, -najmanje dve navigacije, -automobila za podrsku, -prikolice sa rezervnim delovima, -mehanicara, -helikopterske pratnje, -masera... Stvarno neodgovorno!!!! Srecan put i dobro se provedi! P.S. Nisi napisala kad nameravas da putujes, ali pogledaj dugorocnu vremensku prognozu. Ako je u toku naredne nedelje, vreme ti nece biti naklonjeno. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da sedis na hladnom betonu kad budes pravila pauze 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 10, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i pun gas! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 10, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Podrska i od mene. Nije Bugarska uopste daleko, stvar je volje i izdrzljivosti sa takvim motorom. Samo sto detaljniji pregled i servis motora pre puta i da te sreca prati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Priprema je najbitnija isto imam kineza od 150 kubika i moj bratski savet je da nabavis AMSS clansku karticu za ne daj boze. Meni je jednom pukla guma nazvo sam ih i decko je dosao za 15 minuta. Srecno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Javi se kad se vrnes da uz kaficu prepricas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Al' ste digli frku... Nije to nikakav rizičan poduhvat, samo znaj da neće moći neko odma' da ti pritrči u pomoć kao što se desilo kad si ostala bez struje u Beogradu, drugačije je malo to Isplaniraj sve detaljno i lagano, lepo se provedi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 10, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne preterujte. Sofija je na 400 km od Beograda, ne ide na NordKap Ja evo gledam kartu na zidu i sve je nizbrdo, mozes bicklom da krenes i to u leru 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bože, pa gde vam je avanturistički duh? Sve što može da joj se desi na tom putu, može da joj se desi i u okolini Beograda. Vreme joj je da raširi krilca i da krene u ozbiljnije vožnje. Taj motor nije bog zna šta, ali nije ni totalni krš. Ona ne preteruje, uživa, malo će da je boli guza od sedišta i to je to. Samo napred, ćero, a pametno je da uzmeš AMSS, za svaki slučaj. Tu ne štedi, ima i neka fora sa plaćenim prenoćištem u slučaju kvara itd. Dobro se raspitaj. Uvek drži pun telefon, sve kontakte ubaci, navigacija bi bila od pomoći, dva sendviča i vodu u ranac i peglaj! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Mart 10, 2013 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Od 18 godine putujem sam... Prvo sa kinezom, sada sa ovim motorom. Ne treba se previse opterecivati, poneses ono najosnovnije i krenes. Kad god mi se na putu desio neki maler u hodu sam resavao. Iz dosadasnjeg iskustva samo ti mogu reci, ako se nesto desi u takvim situacijama je najbitnije da se opustis "KAO TREGER"! Sve je resivo i svet je pun dobronamernih ljudi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 11, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ides na put bez 1800cc, strasno, neprihvatljivo, ako ne mozes da nadjes od 1800cc, onda barem dva od 1000cc moras da imas inace si p.... - Set za krpljenje, ponesi i koju unutrasnju nisu skupe a malo mesta zauzimaju. - Kao sto je kolega ruske011 pomenuo uzmi obavezno karticu AMSS, narucujes je preko interneta, stize za par dana, osnovna je 600din, a dobijas vise nego dovoljno usluge za taj novac, ustvari svakom bajkeru bi preporucio. - proveri akomulator - sajle obavezno - semeringe (zna quinquique da procuri na polugi menjaca i lancaniku (ako procuri na lancaniku ne moras da nosis sprej za lanac)) - zadnji lancanik odnosno silent blokovi (neznam koji model imas, ako je dobos uzivaj samo) - sijalicu za far - sprej za lanac - osmeh - fotoaparat I posle da nam sve prekucas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 11, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe još uvek drži ona mudetina od Laufera :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 11, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bože, pa gde vam je avanturistički duh? Sve što može da joj se desi na tom putu, može da joj se desi i u okolini Beograda. Vreme joj je da raširi krilca i da krene u ozbiljnije vožnje. Taj motor nije bog zna šta, ali nije ni totalni krš. Ona ne preteruje, uživa, malo će da je boli guza od sedišta i to je to. Samo napred, ćero, a pametno je da uzmeš AMSS, za svaki slučaj. Tu ne štedi, ima i neka fora sa plaćenim prenoćištem u slučaju kvara itd. Dobro se raspitaj. Uvek drži pun telefon, sve kontakte ubaci, navigacija bi bila od pomoći, dva sendviča i vodu u ranac i peglaj! Dodao bih još i sve kontakte i odštampaj na papir Keša ne nosi mnogo, plastiku ponesi, biber sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 11, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu spisak svega sto ste napisali, samo ne znam gde da nadjem dva motora od 1000kuba, auto podrske I dve navigacije Planiram tek sledece nedelje, da bih uzela ovlascenje za motorin, a I motor je kod majstora na kompletnoj proveri...tako da cu sa sredjenim motorom da krenem... Sent from my Televizor using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 11, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da podrzavam akciju maksimalno...secam se svih mojih akcija u tvojim godinama... Ne brinem da ce putovanje biti za pamcenje. PS. ne videh da je neko napisao kisno odelo, bez njega ne polazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...