MZ RIDER 8 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 2 svakak javi kad postavis manuele da ti dam i moje pa i njih da postavis fabricku knjizicu od TS-a sam dao na skeniranje,bice gotovo za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 24, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih slobodan da zamolim za jednu kopiju te fabricke knjizice za TS-a bilo u stampanom ili elektronskom formatu, placam koliko treba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Manuali su ponovno online. Čak sam se potrudio i malo optimizirao, pa PDF-ovi više nisu teški preko 100MB, nego su između 7 i 17MB http://togs.biz/josip/manuali/mz/ Haynes još uvijek nije online, ali će biti tokom dana. Navali narode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan 2 svakak javi kad postavis manuele da ti dam i moje pa i njih da postavis fabricku knjizicu od TS-a sam dao na skeniranje,bice gotovo za koji dan Ajde šalji taj TS manual, pa ću ga postaviti na stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e hala puno sad u tek da ih skinem sve do sada su bili preveliki pa mi se i nije bas skidalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 2 svakak skenirao sam knjizicu zaTS daj mi mail da ti posaljem 2 PICASOO MZ mogi i tebi da posaljem na mail ili cekaj da svakak postavi na sajtu meni je sve jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan MZ Rider je poslao manual za TS, pa vam ga s ponosom predstavljam. Standradno tu je i u PDF obliku, kao i originaln iskenirani .jpg fileovi. http://togs.biz/josip/manuali/mz/TSAllSr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast hvala puno trazim ovo vec dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ RIDER-u hvala za TS knjizicu...stigla-odstampana!! Dugujem pivo kada se vidimo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam trazio tu knjizicu mnogo vremena vremena jer covek od kog sam kupiom mz rece ima dace mi i nju ali nije mogao da je nadje. tek posle par meseci je nasao i dao mi ;D u medjuvremenu sam ja nasao drogog ko ima istu knjizicu i mislio da je kopiram pa da imam al ovako imam original ;D. tad mi covek rece da kad kupis mz dolazi knjizica,pajser za skidanje gume koji na drugom kraju ima onaj kljuc za odvijanje auspuha ;D i jos neki sitan alat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio samo taj sitan alat ali ide i pumpa za gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz mog dobio sve osim knjizice i kljuca...Knjizicu je bivsi vlasnik imao ali od nje su ostale samo "froncle", bila je neupotrebljiva!! Kontakt kljuc je kaze "zagubio", tako da sam morao sam da ga pravim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, pa vi sve po nesto svasta dobili, ja nisam dobio nista!! Hm, kad bolje razmislim nista mi i ne treba??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan legendo skidoh manuel... najbolji si... prvi put da mi se ovih dana nesto lepo desi... to, hvala ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Slash?? Jel ti se svidja novi avatar ( mali offic ) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Slash?? Jel ti se svidja novi avatar ( mali offic ) ;D nije locikav, samo da je malo veci... nego mozes ti ponovo da stavis slidzu ja cu promenim opusteno, necemo valjda zbog toga da se prepiremo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeee, ovaj mi se bas svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan valjda ovo moze ovde 250 ts.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma koristan video...Na pocetku ima par dok. slika iz fabrike a zatim veoma koristan video matrijal za popravku... http://rapidshare.com/files/206722368/MZ_Maintenance_1.gvi.html http://rapidshare.com/files/206722369/MZ_Maintenance_2.gvi.html http://rapidshare.com/files/206726916/MZ_Maintenance_3.gvi.html http://rapidshare.com/files/206726918/MZ_Maintenance_4.gvi.html http://rapidshare.com/files/206726922/MZ_Maintenance_5.gvi.html Za gledanje potreban google video player: http://www.free-codecs.com/download/Google_Video_Player.htm Vredi pogledati i imati u racunaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 13, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na tri mesta si postavio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na tri mesta si postavio??? :D :D :D To je bre novinar a ne oni što pitaju ''jesi li možda čitao ono...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je sigurno-sigurno je !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Moze da posluzi ts250.1.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel može nako da mi nađe manual za apriliju pegaso 125 ili da mi kaže gde ima? ja imam od etz-a 250 uputstvo pa da se menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjo 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ugrinovci Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko manuale za ES 250/1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...