Durmitor2000 139 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan POLAZAK: 29. JUN-a - POVRATAK: 30. JUN-a 2013. (SUBOTA - NEDELJA) SEDMA PO REDU ''BAJK ROK MISIJA'' UVEK UZ BRAĆU!!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazut 10 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja i provod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Planiram ove godine da ucestvujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaprinc 0 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 , Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Idem obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sigurno ne idem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zainteresovan, ali nisam siguran kakve ću obaveze imati u tom periodu. Bio sam prošle godine. Vožnja je super, put je super, osim smaranja na autoputu, ali najbolje od svega su ljudi koji su nas dočekali tamo. To stvarno treba doživeti. Jedina zamerka mi je na muzički program. svirao je Neša galija sam sa matricom i udavio masu. Nadam se da se vidimo i ove godine tamo uprkos ovim političarima dušmanima! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ove jos u Mitrovici, dogodine..... Deki vidimo se Sent from my LG-E400 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pu, verovatno sam na odmoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine mi je to na listi zelja koje cu ispuniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne propustam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi, nadam se, vrlo verovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Februar 21, 2013 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice BIKE-ROCK MISIJE , nju vec zadnjih pet godina ne propustam! Odlicno druzenje, extra voznja (cuvena dolina Jorgovana) i jos bolji provod. Uglavnom se odlazak na more i ostale obaveze pomeraju da se slucajno ne bi poklopile sa Mitrovicom. Ove godine pao je dogovor sa drustvom da nakon voznje do Mitrovice sutra dan produzimo do Ohrida i napravimo lepu turu! :moto3: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan jel treba nekom udruzenju da se prijavim da bih isao u rbm i ako ima gde ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pa didemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Februar 22, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zainteresovan, ali nisam siguran kakve ću obaveze imati u tom periodu. Bio sam prošle godine. Vožnja je super, put je super, osim smaranja na autoputu, ali najbolje od svega su ljudi koji su nas dočekali tamo. To stvarno treba doživeti. Jedina zamerka mi je na muzički program. svirao je Neša galija sam sa matricom i udavio masu. Nadam se da se vidimo i ove godine tamo uprkos ovim političarima dušmanima! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan to se ne propusta,vidimo se opet u Mitrovici 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Februar 23, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Već pet godina ne propuštam to dešavanje.Išli smo prošle zime i na barikade. Kao što je napisao Peđa: " To se ne propušta! " . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da idem sa vama ako me pusti zena. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Februar 23, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dane samo joj reci da Peđa i ja idemo i nemoj da brineš: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 23, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan to se ne propusta,vidimo se opet u Mitrovici Тебе би волео да упознам пре ове манифестације.....мадаа ми се чини да сам те на прошлој видео на пумпи... Ja cu da idem sa vama ako me pusti zena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Februar 23, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Već godinama planiram učešće u ovom događaju i uvek se desi nešto što me spreči? U istom terminu se održava i okupljanje (trodnevno) Veterana 63. Padobranske Brigade, kao i moto skup na Borskom jezeru. Prošle godine sam baš bio rešio da odem u Mitrovicu, ali mi dan ranije umro otac i sahrana bila baš na dan odlaska. Inače sam išao par puta na "barikade", a zimus i na "moto žurku" (gde sretoh i upoznah Peđu Varadera). Ako Bog da, ove godine se nadam da učestvujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bio 4 godine zaredom,fenomenalan osecaj,nesto sto se ne propusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prošle godine nadam se da ću biti i ove među onima koji će biti tamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ja godinama ne propustam ... i da hocu ne mogu da razocaram one sve cure dole zato moram da idem ! jedino mi se ne svidja sto ne krecemo u petak na vidovdan i da budemo dole do nedelje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za organizatora:tocenje goriva ponovo u Kraljevu(prosle bilo u Kragujevcu) Znam da nije neka cifra,al jbg kriza je.Naravno ako uopste bude sponzora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...