Jump to content

Moto Zajednica

neshaprinc

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    Suzuki Savage 650 , Prince 125

neshaprinc's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Faaker See Harley Davidson European Bike Week 2013 . Ove godine od 3-8. septembra.
  2. Gledao sam Louisov katalog kaciga i nije mi jasno sta znaci STANDARD velicina . Ako neko zna bio bih mu zahvalan .
  3. Dobro dosao !!! Mnogo kilometara i potrosenog goriva i naravno puno puno stoperki !!!!
  4. Nema taloga ako ga redovno palis npr. 10-15 dana . Ako je rez. polu prazan ili prazan velike su sanse da se napravi talog od korozije u rez. Problem moze da napravi i staro gorivo u karbu , jer je mala kolicina i brzo izgubi na kvalitetu , pa onda moras da ga ispustis iz karba , ubacis jace iz rez. i onda ga palis . Zato ga zime i dodaj iz kante sveze gorivo jednom tokom zime i prolece ces docekati po sistemu PALI I VOZI . A da , trebalo bi akumulator da malo osvezis na punjacu
  5. Pa zbog cestog paljenja tokom zime i naravno stvaranje korozije u vlaznim vremenskim uslovima
  6. Nista specijalno . Meni motor stoji u improvizovanoj garazi , zatvorena sa tri strane , sa ceone otvorena skroz . Pokriven sa obicnim najlonom , skidam akumulator , palim ga svakih 10-15 dana i obavezno pun rezervoar . Ovo su tri obavezne stavke jer je motor fakticki napolju . Imam i kineza i japanca i ovo za sad fenomenalno funkcionise .
  7. Bio sam juce kod Saleta u TS i resio covek problem . Hvala bokilic
  8. Je li to popravljivo ili mora nov karb ?
  9. Pomoc !!! Pre neki dan poceo je da trokira , stuca , gasi se na leru , zatim posle nece da upali , pa kad upali onda smrdi gorivo , pa onda krene da curi gorivo na crevu i tako sve u krug . Po nekom mom iskustvu , ne bas velikom , rekao bih da je karb u pitanju . Nova svecica i stelovani ventili . Ako neko ima neko neku ideju o tome sta bi mogao biti problem neka se javi jer lepo vreme prolazi a motor stoji . I da dodam da sam bio kod nekih majstora ali bezuspesno .Hvala !!!
  10. Delova za kineze imas u svakom servisu i mnogo istih delova nose razni modeli . Jedino sto se ne prodaje je ram , a ostalo je sve u ponudi . Mozes i da nadjes zastupnika za tu marku , pozoves i oni salju brzom postom . Ja sam tako nabavio neke sitnice . Yamaha jeste brza i startnija , ali nije sve u brzini .
  11. Veljo , ja ti nisam nesto preterano iskusan , ali mogu ti pomoci donekle jer imam i japanca i kineza . Prvo sam kupio kineza i to princa 125 . pune tri godinice sam ga vozio i to uglavnom sa lepsom polovinom , sto znaci oko 140kg tereta , isli smo na ture od po 200-250 km bez pauza . Kinez nije ni jednom stucno , niti zakazao. Treba mu samo redovno odrzavanje po proizvodjackoj specifikaciji i ima da pici . Mana mu je jedino snaga koja fali bas kad ti najvise zatreba. Konfor solidan , o izgledu necu da komentarisem . Malo vise plastike , ali jos uvek sve na mestu i kao novo , iako je 2007god. Sve u svemu sasvim solidan motoric za uzivanje i razgledanje pejzaza . Jeftino odrzavanje . Japanac je japanac . Ne znam u kakvom stanju je taj sto ga ti gledas , ali vazi izreka : jedan cilindar jedan problem . Lagan , povozan , upravljiv , ali mali . Moj ti je savet da prema svojoj visini biras , jer nema nista gore nego kad se ukocis , utrne ti tur , kolena ne mozes da ispravis i sl , posle malo duze voznje . Nisu ove dve masine bas zgodne za poredjenje , ali ja dajem prednost kinezu . Ako mozes da dodas jos malo kinte , imao bi mnogo veci izbor i mogao bi da kupis motor koji bi te sluzio na malo duze staze . Nadam da ce ti koristiti ovaj moj odgovor . Srecno sa kupovinom .
  12. Ratboy je u pravu . Postoji nesto sto se zove istorija , kvalitet , klasika!
  13. Hvala brate , sad mozemo tugeder na dalje i brze od proslog puta
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja