nenadd 17 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1550 evra bez kofera i bocnih nosaca.Ako dodjete da se cenkate jos 50 dole i ende. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Maj 12, 2013 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nenad je najbolji serviser zvučnika sa porodičnom tradicijom u poslu preko 50 godina, ultra precizan, pedantan...Nisam video motor ali znajući ga mogu blanko da dam preporuku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Zamena Ne,jer sam Stroma kupio pa je novac neophodan.A sto se tice mog motora Bokilic ce najbolje reci za stanje. Nadjes mi kupca za bandita i dolazim po apriliju sutradan. Lepa je, ako je sve u redu uzimam na keca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ha,Ha ova je dobra.Ti si neki saljivdzija.Pa i ja trazim sam kupca za Apriliju.Pozajmica,prijatelji pa Bandit kada ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ha,Ha ova je dobra.Ti si neki saljivdzija.Pa i ja trazim sam kupca za Apriliju.Pozajmica,prijatelji pa Bandit kada ode. Razliciti su motori, mozda znas nekog ko hoce nakeda... Ovi te isprozivali gore pa sad mislis da te svako proziva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bre,nego stvarno mi je muka od prodaje i ovoga a ne bih jos jedan da imam za vratom.Ja cu pokusati ali nista ne obecavam.Razumem ja tebe ali i ti mene razumi.Djunti hvala jer je napisao ono sto je tacno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jun 9, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1500 evra bez kofera i nosacha bocnih kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1500 evra sa sve koferom i bocnim nosacima kofera Givi.gume nove .full. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan a moze i 1350 bez kofera i nosacha bochnih kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1350 evra i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 22, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan kljuc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 23, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodao?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Čim je ''tražio ključ'' značččiiiii.... Prodao. A i bilo je vreme posle preko 5400 pregleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i chudno sto sam prodao?Motor je bio i sada je u tip top stanju i zelim takodje novom vlasniku da se sa voljom i srecom navoza i sluzi isto kao i mene.I sto je najbitnije kupila ga je zenska osoba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 24, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze! Drago mi je da si prodao motor! PS. Nema potrebe za cinizmom, moje pitanje je bilo dobronamerno, a temu mozes sam da zakljucas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio nista lose.Hvala i meni je bila muka . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...