Jump to content

Moto Zajednica

MCN London Bike Show, 2013

Recommended Posts

• Zvrk, 411 postova
  • Motocikl: ER-6F 2012

Svake godine obavezno posjetim MCN London Bike Show pa je tako bilo i ove godine. Posjecenost je uistinu bila na velikom nivou - vise nego na decembarskom sajmu u Birmingamu i na moje zadovoljstvo, broj bajkerica na MCN-u je bio veci.

Prije nego sto vas pocnem bombardirati sa slikama, moram podijeliti kratku pricu sa decembarskog sajma veznu za zenske posjetioce sajma. S obzirom da je Birmingam poprilicno daleko od Londona (a po kalendaru su samo 2 mjeseca jedan od drugog), malo je onih koji posjecuju oba sajma.. Medjutim, mene mjesto slabo drzi, tako da nije problem. Da se vratim na pricu, odlucili nas troje da odemo do B. sajma i nakon nepunih 2 sata voznje autom (inace treba oko 3, ali to nije slucaj kad doticni zvrk vozi), dovezla sam nas zive i zdrave na parking sajma. Kao sto i sami znate, pravila oblacenja ne postoje, ali "fensi odjeca" se jednostavno ne uklapa u scenario...ili sam barem ja tako mislila. Prilazimo glavnim vratima arene kad oko mene sve same cure...pomislih u sebi, super, ima nas! Medjutim, vidim, nesto ovdje ne stima. Ja, kao i vecina bajkera koji posjecuju MCN obucena sam u opustenu, sportsko/crnu opremu, a cure oko mene, sa punom ratnom vikend opremom (znaci, nesto na foru Grand/Pink "zvijezda". Gledam ja njih, gledaju one mene... zona sumraka. Vec sam pomislila da sam pogrijesila dan/datum ali se ubrzo nakon ulaska u arenu misterija razjasnila. U Areni su bile zakazane dvije izlozbe: 1) motori i .....2) da pogodili ste, vjencanice ?!?!... Logicno zar ne 0stabre.gif - NOT! Najveca fora je u tome da se i ove godine isto dogodilo u Londonu. Obe izlozbe u isto vrijeme (jedna na lijevoj a druga na desnoj strane zgrade). Zasto su pojedini bajkeri krisom gledali na ulazna vrata "bijele" izlozbe, ne znam, ali to je za neku drugu temu. U svakom slucaju, nadam se da ce pojedini bajkeri iskoristiti ovu info sljedeci put kad budu trazili "saglasnost" svojih zena za tumaranje po Londonu, jer Excel ocito pruza za svakog po nesto 1zvizduk.gif

I da se vratim na temu, sajam (bike show ;-) je bio super, pregrst novih motora, ali guzva nevidjena.- morate cekati u redu da bi sjeli na/probali motor. Uslikati motor je bila skoro pa nemoguca misija (bukavlno imate 2 sec, taman prije sto netko novi opet sjedne na magarca), zato ne zamjerite na slikama/kvaliteti istih. AKo nista drugo, mozete usporeditii cijene pojedinih modela sa cijenama zapazenim na sajmu u Vienna koje je nedavno postavio Sr3ck0.

Uzivajte

141yv.jpg

143sg.jpg

142htx.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Nece ti nista zabraniti jer i oni vole motore. Samo vozi dalje.

Stvarno ima mnogo ljudi, vidi se lepo na slici sa XT.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja