djilefzr 0 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebna slavinica za rezervoar od gsxr 750 95god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre neki dan imao isti problem, kako resiti slavinu za gorivo na GSX 750 R '96.god, ali sam je srecom pre kupovine iste, otvorio, i uspeo da je sam remontujem. Sada shljaka kao DOXA!!! Sta se desava sa tvojom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre neki dan imao isti problem, kako resiti slavinu za gorivo na GSX 750 R '96.god, ali sam je srecom pre kupovine iste, otvorio, i uspeo da je sam remontujem. Sada shljaka kao DOXA!!! Sta se desava sa tvojom? neprolazi mi dovoljno goriva na jedno crevo dovolno goriva,,,ali je najaca fora sto nista nije zapuseno nekapiram opste sta se desava..kad skinem rezervoar i stavim na svako crevo sto vode do karburatora,,flasice sa benzinom radi kako treba i pali dobro znaci da gorivo ide do karbova,,a kad mu vratim rezervoar ne napuni mi desna dva karburatora,,skido sam slavinicu za benzin,,cistio i probo sa vazduhom,,,vazduh prolazi kroz obe cevcice na slavinici..znaci skros sam zbunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre neki dan imao isti problem, kako resiti slavinu za gorivo na GSX 750 R '96.god, ali sam je srecom pre kupovine iste, otvorio, i uspeo da je sam remontujem. Sada shljaka kao DOXA!!! Sta se desava sa tvojom? neprolazi mi dovoljno goriva na jedno crevo dovolno goriva,,,ali je najaca fora sto nista nije zapuseno nekapiram opste sta se desava..kad skinem rezervoar i stavim na svako crevo sto vode do karburatora,,flasice sa benzinom radi kako treba i pali dobro znaci da gorivo ide do karbova,,a kad mu vratim rezervoar ne napuni mi desna dva karburatora,,skido sam slavinicu za benzin,,cistio i probo sa vazduhom,,,vazduh prolazi kroz obe cevcice na slavinici..znaci skros sam zbunjen i ja sam takvu jebadu imao,jednostavno ostanu karbovi bez goriva i stane motor,al to ponekad samo,tako sam ga i prodao ali sam rekao coveku sta se desava,e sad dal ga je uradio il nije neznam,ja hteo kanticu sa gorivom da stavim:D al nisam prodade ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti nije problem u slavini za gorivo, vec u crevu od slavine do tih karbova, koji ostaju "suvi". Ili ti je crevo presavijeno, ili iznutra ima neku prepreku, zacepljenje, koje usporava dotok goriva u ta dva karba. U opkladu da je tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan i meni juce propisa slavina na 1100r,pola sada stojali kod motora kad odjednom gorivo curi na sve strane resicu plinskim elektro ventilom samo dok nadjem da kupim.. a sto se tice tebe slazem se sa kolegom Shokla.sigurno ti je negde crevo zapuseno-to jest presavijeno..neki motori imalu male filtere na samom ulazu u karbove,pogledaj moguce da imas taj filter pa se zapusio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni juce propisa slavina na 1100r,pola sada stojali kod motora kad odjednom gorivo curi na sve strane resicu plinskim elektro ventilom samo dok nadjem da kupim.. a sto se tice tebe slazem se sa kolegom Shokla.sigurno ti je negde crevo zapuseno-to jest presavijeno..neki motori imalu male filtere na samom ulazu u karbove,pogledaj moguce da imas taj filter pa se zapusio drugari fazon u tome je sto ja skinem rezervoar dole sa motora...otvorim slavinicu,,,to jest pustim gorivo,,,,na levu crevo curi gorivo normalno,,,a na desno ni kapi,,,,zapusim prstom levo crevo,,,gorivo pocinje da curi na desno crevo normalno,,,pustim prst levog creva,,pocinje da curi gorivo...a na desno prestaje da curi ,,,znaci da ,,,skros sam zbunjejn,,,a nigde nije nista zapuseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ok kod mene je problem vakum pustio i sad hoce sama da curi ...pa ne znam sta da ti kazem mora da se otvori da se vidi u cemu je fora...jedino mogu ako hoces da pitar par drugara da li imaju slavine na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok kod mene je problem vakum pustio i sad hoce sama da curi ...pa ne znam sta da ti kazem mora da se otvori da se vidi u cemu je fora...jedino mogu ako hoces da pitar par drugara da li imaju slavine na prodaju... pitaj ortaka dali ima slavinice i koja je kinta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok kod mene je problem vakum pustio i sad hoce sama da curi ...pa ne znam sta da ti kazem mora da se otvori da se vidi u cemu je fora...jedino mogu ako hoces da pitar par drugara da li imaju slavine na prodaju... i kod mene je fora sto opste unutra u slavinici nemogu da okrenem onu plastiku sa dve rupice to je izgleda zapekolo do jaja ili se to uopste ni nemoze okrenuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ne znam stvarno ja ih ne otvaram,naletim neplanirano negde pa uzmem i zamenim celu ovu bacim staru i to je to...pitaj bokilica on ih je otvarao mozda ti moze pomoci pozzz i imas p.p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Skinite rezervoare, demontirajte slavinice, otvorite iste (rasklopite ih), skinite i onaj deo gde ide ono perce-rucica za okretanje, i sve lepo operite Nitro-razredjivacem i starom cetkicom za zube. Ne preterujte sa Nitrom niti vremenski, niti kolicinski, da se ne bi "uduvali"... Zatim srafcigerom okrenite tu zapeklu plastiku (pristupite sa strane gde se nalazila rucica), dok ne popusti, a usput poprskajte WD 40 sprejom, da se lepo razradi. Ta plastika sa rupicama MORA da se okrece, i to dosta lagano. Ovaj postupak je meni resio problem, sacuvao kintu u dzepu, i nije me kostao gotovo nista. Najveci problem kod zeze sa vakumom je kamenac, rdja i prljavstina koja se iz goriva nahvata u slavini. Naci dobru, ispravnu slavinu za GSX-R-a je gotovo nemoguca misija, cena je da zvone usi, a samo set za reparaciju je oko 30e... Ako imate pitanja, tu sam. Nenad 063/80-90-314 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinite rezervoare, demontirajte slavinice, otvorite iste (rasklopite ih), skinite i onaj deo gde ide ono perce-rucica za okretanje, i sve lepo operite Nitro-razredjivacem i starom cetkicom za zube. Ne preterujte sa Nitrom niti vremenski, niti kolicinski, da se ne bi "uduvali"... Zatim srafcigerom okrenite tu zapeklu plastiku (pristupite sa strane gde se nalazila rucica), dok ne popusti, a usput poprskajte WD 40 sprejom, da se lepo razradi. Ta plastika sa rupicama MORA da se okrece, i to dosta lagano. Ovaj postupak je meni resio problem, sacuvao kintu u dzepu, i nije me kostao gotovo nista. Najveci problem kod zeze sa vakumom je kamenac, rdja i prljavstina koja se iz goriva nahvata u slavini. Naci dobru, ispravnu slavinu za GSX-R-a je gotovo nemoguca misija, cena je da zvone usi, a samo set za reparaciju je oko 30e... Ako imate pitanja, tu sam. Nenad 063/80-90-314 hvala drugar probacu tako kao sto si napiso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas ta, ali moze da se namontira bez ikakvih problema, i bez ikakvih prepravki. Samo, sto je ova, tvoja, nekompletna- nedostaje joj mrezica, sito, ili kako neki nazivaju filter na usisu iz rezervoara, koji ujedno sluzi i za odredjivanje kolicine goriva na rezervi, i nedostaje ti jedna izlazna lula, ka jednom paru karbova. Samo to, pod uslovom da je ostalo ispravno. Hajde da neko od kolega sa problemom slavine javi da li je, i kako resio problem... Veliki POZZZ svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali lula ova je sa jednim izlazom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali lula ova je sa jednim izlazom. nije ista moja se razlikuje ima dve lule za gorivo i treci izlaz je za vakum..ni malo nelici na moju slavinicu za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1781 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam video temu, imao sam slavinu od GSXR-a '96 (ili mozda cak '95) ako stignem sutra ujutru pre nego sto odem na put da je nadjem, javljam ti. Bila je skroz ispravna, uzeo sam je tada da bih je stavio na YZF-a 750R, ali sam u medjuvremenu nabavio njegovu original pa mi je ostala ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam video temu, imao sam slavinu od GSXR-a '96 (ili mozda cak '95) ako stignem sutra ujutru pre nego sto odem na put da je nadjem, javljam ti. Bila je skroz ispravna, uzeo sam je tada da bih je stavio na YZF-a 750R, ali sam u medjuvremenu nabavio njegovu original pa mi je ostala ova. vazi drugar javi se obavezno dali imas slavinicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam video temu, imao sam slavinu od GSXR-a '96 (ili mozda cak '95) ako stignem sutra ujutru pre nego sto odem na put da je nadjem, javljam ti. Bila je skroz ispravna, uzeo sam je tada da bih je stavio na YZF-a 750R, ali sam u medjuvremenu nabavio njegovu original pa mi je ostala ova. vazi drugar javi se obavezno dali imas slavinicu drugar nista nejavljas za slavinicu za suzukija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam video temu, imao sam slavinu od GSXR-a '96 (ili mozda cak '95) ako stignem sutra ujutru pre nego sto odem na put da je nadjem, javljam ti. Bila je skroz ispravna, uzeo sam je tada da bih je stavio na YZF-a 750R, ali sam u medjuvremenu nabavio njegovu original pa mi je ostala ova. vazi drugar javi se obavezno dali imas slavinicu drugar nista nejavljas za slavinicu za suzukija PRODATA JE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1781 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Izvini molim te sto ti nista ne javljam, nisam stigao to jutro ista da pogledam , bas sam bio u zurbi, a nisam kuci od tada. Dolazim u subotu pa cu pogledati ako nisi nabavio do tada, izvini jos jednom. Slabo sam i na forumu net mi je ovde stigao tek pre par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...