Jump to content

Moto Zajednica

prodajem MZ 'R' verzija ili menjam za kin skuter,hitno

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500 E

nesto meni nije jasno u celoj prici, ti si probao da napravis parodiju na R motore pa ti se ne svidja kako je ispalo i hoces da menjas za kineski skuter?

MZ nije bio motor ni kada je bio nov ali smo ga slatko vozikali, nema sanse da je cak i u ovoj tvojoj izvedbi (svaka cast na izboru delova, ugradnjom repa od R1 si mu duplirao vrednost, jos da je pun rezervoar ihaaaa ) losiji od kineskog skutera.

ispada da ti samoinicijativno prelazis sa, ne bas konja na magarca, ali sa kljusine na metlu, moj ti je dobronamerni savet da izbegavas kineske motore pogotovo skutere jer su (fali onaj smajli kao govno) veoma losi :takoje:

kad moram svakome da odg evo.... to za parodije je provokacija a posle ja odgovaram drcno......motor lici na jebene 'R' motore i lepo je uklopljeno sve..nzm sta tu ne valja pa kazu da je frankestajn.... drugo:znam kakvi su kinezi,imam skuter keeway matrix...uzeo ga za 200e,ulozio 3600dinara,i vec evo 10-ak meseci samo sipam gorivo i vozim.....mz prodajem-menjam jer me vise sramota da u 21.veku kurblam,nije bas sramota ali smorilo...i zvuk mi se ne svidja....svako je nekad kupio motor ..vozio malo..shvatio da mu ne odgovara i prodao ga...eto...meni odgovara skuter ,nema veze sto je on magarac a mz konj...bolje skoro nov magrac nego konj kome od starosti odpadaju zubi,tj ovom mz-u je uradjena vestacka vilica :) shvatite,nzm cemu ti vasi komentari tipa ruzno,smesno i ostali....ima ljudi kojima se svidja ovaj motor.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

ne znam sta smeta kurbli u 21. veku :neznam: . ja vozim motor sa kurblom i ne pada mi na pamet da menjam dok se opet ne vratim na R motore. zvuk MZ-a je u svakom slucaju bolji od zvuka kineskog skutera, mada uvek mozes da zabodes slusalice u usi i slusas sta hoces :)

"parodija" uopste nije bila provokacija, iskreno to sto si ti napravio tako i izgleda, koliko te je kostalo je totalno nebitno u celoj prici osim ako nisi bas poznati umetnik pa da ti vredi potpis na delu (ili zlodelu u ovom slucaju).

sto se tice komentara u oglasu, lepo su ti rekli, neces komentare stavi u oglasnik ili zakljucaj temu.

svaka roba ima svog kupca, nekome se u sexu svidja SM varijanta, cak daju i dobre pare za takve usluge, a vecini je to gnusno. naci ce se neko i za tvoj "motor" :takoje:

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

Jako me je zainteresovao naslov, to R naročito.

Međutim kad sam video da je R koliko i kineska kopija CBR-a..ne propuštam dan da ne posetim ovu temu, inače sve pohvale za konstruktora kangrbe i autora teme - vidi se da je čovek Bečka škola. :lol:

postedite me komentara vi sto vas je zainteresovalo jako ....molim vas......jos si mi i ti falio......evo posto ne propustas dan da pogledas temu:

da se no*is i ti i tema,i pi*ke i obrazovanje u ma*s u pi*du mate*inu!!! :D

pa se smej do mile volje......

taj recnik sto koristis u kusiljevo :lol: ostavi ga za sebe,a za 650 eura koje si ulozio mogao si da kupis dva kineza i to u znas kakvom stanju

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Kolega muljaz je zaključao ovu farsu od teme a član foruma BOjan MZ je dobio Opomenu za psovanje na Forumu i slanje drugih Forumaša u tri.... Ako se incident ponovi uslediće i rigoroznije mere.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja