RAmireZ 1240 Napisano Februar 18, 2013 (promenjeno) bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2013. at 18:42, Stevan B. je napisao: Prodajem Hondu XR650R iz 2003 godine! Motocikl Na sebi ima Dall'ara SM felne,pravljene bas za ovaj model(nije budzano,prepravljano)sa vecim diskom i distancerom! Nove su gume(Dunlop Mutant),novi lancanici,lanac,plocice! Pre par meseci zamenjena bregasta i klackalice. Motocikl odrzavao Nesa Zaric. Sve navedeno nisam radio ja vec prethodni vlasnik,za sve radove postoje racuni! Kupio sam Varadera a dva motocikla ne mogu da registrujem i odrzavam! Provozao sam ga svega par puta i mogu iz svog ne tako bogatog vozackog iskustva reci da ide nenormalno! Eksplozije snage iz svake brzine! Zamena dolazi u obzir iskljucivo za kesh 0638123324 Da li ovo još uvek važi ili može ipak i zamena za motor? Promenio Februar 18, 2013 član RAmireZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj motor iz Belvilla?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 2. 2013. at 8:30, InkaBar je napisao: jel to onaj motor iz Belvilla?? Nije! Iz Japana je... Ramirez-Imam Varadera,zato Xr i ide na tender! Hvala na ponudi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I ja balavim na XR-a al' para nigde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: SUZUKI FREEWIND XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan dusa me boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Februar 19, 2013 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoje enduro tockovi kod predhodnog vlasnika???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl kaparisan. Novom vlasnlku zelim puno bezbednih i uzbudljivih kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan super, a kome jos da cestitamo sem tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Februar 19, 2013 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cek bwe!!!! Daj jos malo da balavimo!!!!! :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan SM u SM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ovo sekta odakle toliki entuzijazam prema ovom modelu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 20, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Što je najluđe motor je prodat, a tema je još uvek živa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je iz S.Mitrovice! Nije clan foruma! Majstor Kvarisa je posredovao prilikom kupovine i dao strucno misljenje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sinoc bio na casti povodom kupovine ovog motora jedva se vrati kuci jako pivo u mitrovici > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan SMitrovčani su poznati po slavljima i jakom pivu Tek sad videh oglas, al' mogao sam samo kuću da ti ponudim Čestitke i novom vlasniku i tebi Stevane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan U novog vlasnika su malo kraće noge, pa ako neko ima kros čizme na platformu nek javi! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sad mi je jasno sto ga devojke jure verovatno zbog kracih nogu :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6486 Napisano Februar 20, 2013 Enduraš, 6425 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom novom vlasniku, mene je resio dileme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se trgovina zavrsila na obostrano zadovoljstvo! Mislim da je motocikl otisao u prave ruke i kad vec ja nisam imao OO da ga vozim...neka ga on chera Da tema ne bi isla u sirinu i dosadjivala drugim clanovima zakljucacu je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...