Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 13, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pogresio , bivsi vlasnik mog MZ je jedan deda iz jednog svilajnackog sela koji je bolestan i poslednje 2 godine se slabo krece jedino da si isao u to selo pa da si nabasao na njega, mada i to cisto sumnjam verovatno me je vec zaboravio... A motor i nije bas stajao u kokosinjcu, doduse nije ni u dnevnoj sobi :D ali u garazi jeste poznajes miroljuba radjelovica??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ] poznajes miroljuba radjelovica??? ;D ;D Poznajem Miroljuba ARandjelovica Kemisa :D iz svilajnackog sela Grabovac-ali od njega sam mogao samo harmoniku da kupim :D... Na zalost, mislim da je taj lik (Miroljub Randjelovic) sto ti je rekao da sam od njega kupio motor pogresio... Moj motor je kupljen u selu Glozane opstina Svilajnac od Stanise Zdravkovica (76 god.) penzionisanog gradjevinskog radnika...! Cisto, da ne bude zabune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pogresio , bivsi vlasnik mog MZ je jedan deda iz jednog svilajnackog sela koji je bolestan i poslednje 2 godine se slabo krece jedino da si isao u to selo pa da si nabasao na njega, mada i to cisto sumnjam verovatno me je vec zaboravio... A motor i nije bas stajao u kokosinjcu, doduse nije ni u dnevnoj sobi :D ali u garazi jeste poznajes miroljuba radjelovica??? ;D ;D To mi je skolski, sada zivi u KG, napravio jako lep trajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 14, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da gledao sam slike trajka extra izgleda.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci da si ipak pomesao mene i MZ-a... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 15, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci da si ipak pomesao mene i MZ-a... ;D mz-a nisam i tebe ali vlasnika jesam... ;) a da extra ti je taj tvoj novi mz... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan vo emzo u novom ruhu hehe jos neke sitnice treba uradit oko sasije i to je to za sad dok mi ne pukne sta na pamet ev da se usporedi kako je maska stajala prije i kojekakve sitnice tj emzo prije i emzo danas sad gledam onu rupu na blatobranu a posto sam podigao dosta masku gore ima dosta mjesta između vilica neznam da tu ugradim ko neku maglenku ili tako nesto da jos moram vilice ofarbati a i skare sam onak nabrzinu nabacio farbu al vidim da se boja dize al ok to poslje sredim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec mnogo bolje, ranije ti je maska bila mnogo nisko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan prenisko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Super je ovako vislje bas lepo istice citavu liniju motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa kao neka endura!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda vidi se da je zima i da se radi Gde si nabavio hand protectore i posto su, mislim da moj cross MZ zasluzuje tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan dasp mi kolega neznam odakle njemu on vozi sport motor pa mu neidu na njega pa ih je meni poklonio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda vidi se da je zima i da se radi Gde si nabavio hand protectore i posto su, mislim da moj cross MZ zasluzuje tako nesto. Stvarno zasluzuje-ekstra bu mu legli protektori... Lijan zna gde ima da se nabave te MZ galanterije :D on na njegovom ima i disk protektor i masku a mislim da ima i gornje protektore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi 2 informacije prva je ta da me interesuje koliko kostaju lancanici za MZ (u Beceju mi traze 620 din. za 13 prednji), a drugo je ako moze lijan da mi pusti pm gde i kako bi mogli ti protektori da se nabave i posto su naravno . Unapre veliko fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni je protektore doneo covek iz Madjarske i moji su tamo prodaju kao za Simsona, a ja sam ih upasovao kod mene. Ovde sam vidjao po raznim radnjama moto opreme, pa treba potraziti - okrenes telefone pa nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li me neko moze posavetovati sta da radim!Motor ima dobru varnicu,kada sipam gorivo u cilindar on upali pa se odmah ugasi,sve dizne su na karburatoru prohodne.Kada skinem svecicu i kurblam on uopste ne izbacuje smesu u cilindar i svecica je suva! Dakle da li me neko moze uputiti sta bi mogao biti problem? Unapred hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je karburator u redu i dzne prohodne onda je propao neki bocni semerig na radilici,ali kod platina ili u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su ti prohodne dizne, ali proveri par stvari: 1. da li su prohodni sami kanali u karburatoru (kada skines dizne) 2. da li imas dovoljni nivo goriva u karburatoru (u loncicu), i da li ne glavi iglica 3. da li je prohodna salvinica, tj. da li curi gorivo kada izvuces crevo iz karburatora na kraju, mogu biti i semerinzi na radilici ali bi ipak i onda trebalo da vlazi svecicu. p.s. tacke od 1-3 proveravaj obrnutim redom (3,2,1) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provereno 3,2,1!! Sve je to regularno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan koji motor je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ETZ 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kompresija je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema ''Smesa ne dolazi do cilindra'' ubačena je u ''MZ Mehaniku''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda semeninzi na radilici,dihtung izmedju karba i cilindra,izmedju cilindra i bloka? Jel pali kad mu sipas goriva u cilindar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...