malitomic 2101 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gore pomenute cizme.Godinama stoje drugaru ali nikad nisu nosene(da ne kazem nove). Meni su za broj vece a i nije moj fazon. Crne su boje, imaju metalno ojacanje na prstima(kao Martinke)i jos nekakav metalni deo napred na djonu koji se skida na tri srafa(to je valjda za sutku) Kozne su naravno, iznutra na ulosku pise Thunder- made in Italy Broj 43 Cena 50 evra Telefon 064 319-4349 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 13, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mnoogo su dobre, a i jeftine... steta sto je mali broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobra cizma... I Moj broj Necu da trcim pred rudu, bar malo da razmislim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobra cizma... I Moj broj Necu da trcim pred rudu, bar malo da razmislim Nemoj da razmišljaš ja ih imam dve godine i zaista su dobre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto vec imam 4 para, ubice me moji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Probao ih kolega sa foruma juce ali nazalost ne odgovaraju, tesne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 992 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam! Samo da se nadovežem na tvoj komentar: Čizme su odlične. Tanka koža u gornjem delu, a robusne u delu djona zajedno sa ojačanjem. Deluju da će dugo da se nose. Kako ja nosim neku obuću 43, a neku 44, ovaj model čizama mi je bio više tesan (šire stopalo) nego kratak. Iako nisam obućar onom kome čizme odgovaraju po navedenom opisu i dimenzijama - moja preporuka. Srećno sa prodajom. Pozdrav svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Odose cizme u Valjevo, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...