bogi40 2 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Pesic Bogoljub, rodjen 31.10.1940. god. Zivim u selu Donji Ljubes, opstina Aleksinac. Vozim BMW R90/6 iz 1976 (ja sam prvi vlasnik). Clan sam moto kluba Aleksinac, aktivno vozim vec pedeset godina. Sa Zikom 56 sam prosle godine isao do Banja Luke, a napravili smo i dvodnevnu "Dunavsku" turu (670km), (sa suvozacicama). Pozdrav svim clanovima foruma. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čim si ti Žikin drugar, znamo da si dobar čovek , poštovanje za godište Dobrodošao na forum i uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Februar 11, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za drugara! Sa Bogijem često napravimo po koju vožnju. Od "matorca" se uglavnom očekuje da "kilavi" tokom vožnje, međutim sa Bogijem je problem potpuno suprotan. Vozi brzo i oštro i problem je da ga prate mlađi. A za pedesetak godina veoma aktivne vožnje (po celoj Evropi) ni najmanji udes i povreda. Volim da vozim sa njim jer se u tom slučaju osećam kao omladinac (u odnosu na njega). Evo par fotografija sa zajedničkih vožnji: Veliki Jastrebac Polazak za Banja Luku Dunavska tura (Powered by frubar.net) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао колега и свака част за машину!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, mislim da vam 90% nas zavidi na stazu i kilometrima. Dobrodosli na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 12, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav član i kao novajlija zaslužuje svako poštovanje. Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Septembar 29, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Deda Bogi (kako smo ga zvali) preksinoć je tragično izgubio život i to kao pešak. Udario ga je (u blizni njegove kuće) auto dok je on u tom momentu objašnjavao drugom vozaču (koji sectu zaustavio i zamolio za pomoć) kojim pravcem treba da ide. Bogi je odleteo preko dvadeset metara (ograničenje 50km/h), i umro je nakon par minuta. Motor je svakodnevno vozio do zadnjeg dana (prošlog vikenda napravio dcodnevnu turu do Vlasinskog jezera). Žao mi što je na ovakav način završio. Nije pošteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 29, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da se naježiš! Kakvih ljudi ima za volanom??? Neka mu je pokoj duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guster 2 10 Napisano Novembar 1, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nista da kazem.Deda gledaj nas dobro,jer mnogi su gledali tebe.Vecna mu slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Octobar 10, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan napravismo Bogiju četvorogodišnji pomen. I njegova supruga mi tada reče da je od istražnog sudije (promenila se trojica sudija i četvorica veštaka na ovom slučaju) stiglo obaveštenje da protiv vozača koji je usmrtio Bogoljuba neće da bude podignuta optužnica za smrtni ishod, jer smrt nije nastupila zbog udara automobila, nego zbog prestanka rada srca. Bogoljub je bio živ kada su ga utovarili u hitnu pomoć i umro je do bolnice, dežurni hirurg koji ga je primio i pregledao (i konstatovati smrt) u izveštaju je opisala povrede koje je uočila (prelomi obe noge, grudna kost i rebra, karlica, .... Čovek odleteo dvadeset metara, sav polomljen, nije moga da diše zbog slomljenih rebara i onda umro što mu je stalo srce? A vozač automobila koji ga je udario nije kriv za to? I onda se čudimo što ljudi sve češće uzimaju pravdu u svoje ruke i što sve češće neki sudija bude napadnut? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...