Jump to content

Moto Zajednica

Guster 2

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Honda Hornet 600

Poslednji posetioci profila

659 profile views

Guster 2's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Ne mogu nista da kazem.Deda gledaj nas dobro,jer mnogi su gledali tebe.Vecna mu slava.
  2. Mnogo ces ga vise voleti i sve kapirati ako nije pa sa neba...
  3. Ovima danas da das mesavinu da naprave nebi ni upalili a ne vozili. I zamisli da im pricas kako si apenca vozio u rikverc!? A da pomenem Delorto karburator,bio bi novi model Ifona,ili neka aplikacija:).Ne zameramim,druga vremena,a bajkovi imali samo sinovi feudalaca.dosao rekao bih red na nas sto sljakamo za platu:)
  4. Slicna prica i kod mene,prodao bajk kada sam se ozenio.Uzitak samo moj,trosak porodicni,ne ide,,kupio novog yuga----cujem grmi iza mene,zena cima,janecu da gledam...predlozim da menjamo yugica,ne zbog yugica,ne zanimaju me kola,samo da su ispravna,a zena kaze bozjim glasom,STO TO MAJMUNE JEDAN ne kupis ponovo motor!!!Eno joj slike pored Sveto Djordja:)
  5. Brate reci sta je post!?Bolje se sporazumevamna ovom nasem,ali ozbiljno-
  6. ma taman posla druze....joj boze davao savete,a ovaj bajk prodao verovatno triput:)Brate sto od radze udj neki demoni u tintaru,cudo jedno.Podneo sam malosvoje lupetanje,aliniste bili preostri i zato respect.Boze davao savete!?Sam se sebi smejem,mogu zamisliti vas:):)
  7. jel bre neko poceo kao ja,sa 38 klipom standard,pa stavimo Elektronikovu masinu,oderemo mangupe sa MZ ima,uzmemo im kintu,a na sevi ukrivimo ram za tri dana,pa nanovo....i sve tako dok se nij emalo poraslo:)
  8. moj komsa jase er5 inaterao me da probam.Moja zena kaze da njoj licio na skavca nesto,a meni ti skakavci mnogo lepi.
  9. Kakvi crni postovi.Ja ne znam ni kako se to pise.Ovde sam samo zbog istomisljenika.Volimo slicne stvari ili sam se prevario...
  10. Pijano govedo ,drugovi,sta da vam kazem:).Skupilo se drustvo i cao.Nemojte biti ironicni....a moze biti i da gugi od 4,5 banke ponesto i ne zna,ne zamerite.
  11. Probaj 600,neces se razocarati,a i manje para,a ako pozelis da se malo uplasis predji 6-7ooo obrtaja i sve ce ti biti jasno:)Onako drugarski,da ti ostane koja kinta u dzepu:)Srecno.
  12. Pa koji je to auto bolji od Moskvica:)LUTKA
  13. Uf uf,matoriii:).Ovo je uvek lepo videti
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja